çift sim. işlem sonrasında güncelleme ve sıfırlama sorunsuzServer kaydı tek sim mi çift sim olarak mı ve server kaydında güncelleme de IMEI uçma riski var mı ?
site yok, ücretli şekilde uzaktan yapıyorlarserver kaydı hangi site üzerinden yapılıyor bilen var mı?
Aslında yardımcı olan olsa da kendimiz yapsak keşke malum uçuk fiyatlar çekiliyor. Halebtech de 1 dolar görünüyor fiyatHalabtech de cpid V1 ve V2 server var, oradan mı yapıyorlar acaba
Valla bende merak ediyorum nasıl yapıldığını aslındaAslında yardımcı olan olsa da kendimiz yapsak keşke malum uçuk fiyatlar çekiliyor. Halebtech de 1 dolar görünüyor fiyat
Telefon sıfırlanıyor yani her türlüBende dün yaptırdım poco f5 me 2100tl, dirençe vereceğime buna verdim hem telefon açılmamış olacak sadece sim2 atıldı, aslında işlem çok basit uzaktan telefona eng rom (fabrika test romu) atıyor telefon engromundayken IMEI atıp sonra global romu atıyor,bu işlemi ben daha önce redmi note8pro da kendim yapmıştım
Evet yedek almanız gerekliTelefon sıfırlanıyor yani her türlü
çift sim. işlem sonrasında güncelleme ve sıfırlama sorunsuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
site yok, ücretli şekilde uzaktan yapıyorlar
Neyin yedeği ben 14 ultra yaptırdım kilit açık global den eu yükledim sonra çin sürüm yükledim en son şimdi eea yüklü hiçbir sıkıntı yokEvet yedek almanız gerekli