Yardım Xiaomi 14 Ultra cpid server kaydı

vasili244

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin Yıldırım
Konular
0
Neyin yedeği ben 14 ultra yaptırdım kilit açık global den eu yükledim sonra çin sürüm yükledim en son şimdi eea yüklü hiçbir sıkıntı yok
Hocam telefon sıfırlanıyor verilerin yedeği rehber, fotoğraf falan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aslında xiaomi server işlemin bukadar yüksek olmaması lazım bu da bildiğimiz imei atma yöntemi çok fazla yapan olmadığı için mi acaba bukadar pahalı anlamadım

Sevz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
0
hocam yapan kişi hakkında bilgi verebilirseniz çok hoş olur

UysaaL

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 10T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
26
Bende dün yaptırdım poco f5 me 2100tl, dirençe vereceğime buna verdim hem telefon açılmamış olacak sadece sim2 atıldı, aslında işlem çok basit uzaktan telefona eng rom (fabrika test romu) atıyor telefon engromundayken IMEI atıp sonra global romu atıyor,bu işlemi ben daha önce redmi note8pro da kendim yapmıştım
Bunun neresi server kaydı oluyor anlamadım. Gerekli kodlar olsa kendimizde yapabiliriz. Sırf pahalı fiyat vermek için server kaydı diyorlar o zaman. Aynı işlemi 10T Proda yapmıştım.

vasili244

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin Yıldırım
Konular
0
hocam yapan kişi hakkında bilgi verebilirseniz çok hoş olur
Facebookta emre Aktan diye biri referansları fazlaydı güven sorunu yaşamadım işinin ehliyimiş,2100tl fiyat iyi bana göre, direnç yaptırsam burda yapanda yok cihazda açılacak kargoyla göndersem 1500 bulurdu, tabi cihazdan cihaza fiyat çekiyorlar

Bunun neresi server kaydı oluyor anlamadım. Gerekli kodlar olsa kendimizde yapabiliriz. Sırf pahalı fiyat vermek için server kaydı diyorlar o zaman. Aynı işlemi 10T Proda yapmıştım.
Sana katılıyorum ben uzaktan PC ile yaptırdım işlemi görünce anladım yöntemi ama yine DFTpro kullanıyorlar bu uygulama paralı

UysaaL

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 10T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
26
Facebookta emre Aktan diye biri referansları fazlaydı güven sorunu yaşamadım işinin ehliyimiş,2100tl fiyat iyi bana göre, direnç yaptırsam burda yapanda yok cihazda açılacak kargoyla göndersem 1500 bulurdu, tabi cihazdan cihaza fiyat çekiyorlar

Sana katılıyorum ben uzaktan PC ile yaptırdım işlemi görünce anladım yöntemi ama yine DFTpro kullanıyorlar bu uygulama paralı
O zaman acele etmeye gerek yok yakında her yere düşer 200-300 e atarlar. 8. Aya kadar açık nasıl olsa.

vasili244

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin Yıldırım
Konular
0
Okadarda değil hocam geçen IMEI için 2saat uğraşıp atamayan farklı bir yazılımcıya 200tl verdim, dediğin fiyatlara hayatta inmez baya bi uğraşıyorlar server kaydı aynı zamanda bir sistem açığıdır xiaomi bunu farketip kapatabilir benim sürem olmasına rağmen yinede yaptırdım fiyatların ne olacağı belirsiz

UysaaL

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 10T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
26
Okadarda değil hocam geçen IMEI için 2saat uğraşıp atamayan farklı bir yazılımcıya 200tl verdim, dediğin fiyatlara hayatta inmez baya bi uğraşıyorlar server kaydı aynı zamanda bir sistem açığıdır xiaomi bunu farketip kapatabilir benim sürem olmasına rağmen yinede yaptırdım fiyatların ne olacağı belirsiz
Server kaydında edl kablo kullanılıyor diye biliyorum. Sizin dediğinize göre adam uzaktan bağlanıp DFT pro ile IMEI atıyor. 10 serisi ve öncesinde de böyleydi, güncellemelerde herhangi bir sıkıntı olmuyordu.

mustafagokhankarabulut

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gokhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
19
Valla bende merak ediyorum nasıl yapıldığını aslında 😅
eskiden aldığım yd telefonların imei işlemini qcn üzerine yazarak kendim yapardım.sonradan direnç mevzusu çıktı. şimdi server konusu çıktı.daha yeni mi14 aldım eşime birini buldum uzaktan bağlandı işlemi benim görmemem için usb technician programını üzerinden yapmaya çalıştı yapmayınca(nedenini bilmiyorum) anydesk ile bilgisayarıma bağlandı dftpro üzerinden işlem yaptı. Yani mevzu dftpro üzerinde oluyor. uzaktan kayıt falan hikaye. eng fabrika romu attıktan sonra dftpro ile yedek alınan dosya üzerine ekleyip tekrar içeri atarak işlem bitiyor.

feve4444

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ferhat
Cihazım
gm6
Konular
0
Dft pro ile bazı seriler kilit kapalı repair yapılabiliyor, çift sim repair yapıyor güncelleme ve sıfırlama sorunsuz.Server kayıtta ise halabtech de cpid v1 ve V2 olmaz üzere iki farklı server var, cpid V1 35dolar V2 70 dolar, farkli modeller için fiyat farkı var.Alip kullanan varsa bilgilendirsin.Yapanlar var, devlet sırrı gibi saklıyor

Üst Alt