Yardım Xiaomi 14 Ultra cpid server kaydı

feve4444

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ferhat
Cihazım
gm6
Konular
0
Dft pro ile bazı seriler kilit kapalı repair yapılabiliyor, çift sim repair yapıyor güncelleme ve sıfırlama sorunsuz, sadece bazı modeller eng preloader istiyor detay için dft 5.0.8 güncelleme notlarına bakın.Server kayıtta ise halabtech de cpid v1 ve V2 olmaz üzere iki farklı server var, cpid V1 35dolar V2 70 dolar, farkli modeller için fiyat farkı var, sordum ancak bireysel kullaniciyla pek işleri yok heralde 😀Alip kullanan varsa bilgilendirsin.Yapanlar var, devlet sırrı gibi saklıyor

UysaaL

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 10T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
25
Dft pro ile bazı seriler kilit kapalı repair yapılabiliyor, çift sim repair yapıyor güncelleme ve sıfırlama sorunsuz.Server kayıtta ise halabtech de cpid v1 ve V2 olmaz üzere iki farklı server var, cpid V1 35dolar V2 70 dolar, farkli modeller için fiyat farkı var.Alip kullanan varsa bilgilendirsin.Yapanlar var, devlet sırrı gibi saklıyor
halabtechin linki var mı hocam?

sinancolor

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sinan
Cihazım
RedmiNote 9 Pro
Konular
2
Bu cpid denen olay Yakında patlayacak gidecek herkes bir tool alacak evinde kendi kaydını yapacak beni dedi dersiniz. Öyle Çin'den Amerika'dan ordan burdan bağlantı olayı yalan. Birisinin elinde var bir Makina , Uzaktan sana komutu yolluyor istediğini yapıyor pazarı elinde tutuyor. Ama yakındır. Direnç olayı gibi Buda elbet piyasaya düşecek 😎

feve4444

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ferhat
Cihazım
gm6
Konular
0
Unlockbayi de bin TL civarında V1 server varmış Halabtech linki server.halabtech .com/resellerpricing/imei
Arama kısmına cpid yazın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu cpid denen olay Yakında patlayacak gidecek herkes bir tool alacak evinde kendi kaydını yapacak beni dedi dersiniz. Öyle Çin'den Amerika'dan ordan burdan bağlantı olayı yalan. Birisinin elinde var bir Makina , Uzaktan sana komutu yolluyor istediğini yapıyor pazarı elinde tutuyor. Ama yakındır. Direnç olayı gibi Buda elbet piyasaya düşecek 😎
Öyle bir şey olması pek mümkün değil Xiaomi min amacı zaten bu işleri zorlaştırmak

Son düzenleme:

yusufelmas00

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Poco x3 Nfc
Konular
1
Ben ısparta da yaptırdım yardımcı olurum.
Sadece sim 2 ye kayıt yapılıyor.
Güncelleme vs reset atmada imeiler uçmuyor
hocam bende Ispartada yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim nerde yaptırdınız kaç tl idi

utku5716

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hüseyin
Cihazım
xiaomi 14 ultra
Konular
0
14 ultra cihazımı geçen hafta global sürüm server kayıtlı şekilde aldım .hyperos 2,05 güncellemesi geldi .sorunsuz yaptım.server kayıt üçreti 60 dolar verdim
genelde 70 dolar istiyorlar.8 ay kayıtsız kullanım imkanı vardı .ama uğraşmak istemedim.aldığım yere yaptırdım.
facebokta emre aktan diye biri var ama üçret hakkında bilgim tok

vasili244

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin Yıldırım
Konular
0
14 ultra cihazımı geçen hafta global sürüm server kayıtlı şekilde aldım .hyperos 2,05 güncellemesi geldi .sorunsuz yaptım.server kayıt üçreti 60 dolar verdim
genelde 70 dolar istiyorlar.8 ay kayıtsız kullanım imkanı vardı .ama uğraşmak istemedim.aldığım yere yaptırdım.
facebokta emre aktan diye biri var ama üçret hakkında bilgim tok
Hocam bende senin gibi düşünüp,senin dediğin kişiye 2hafta önce 60 dolara yaptırdım, hyperos 2 gelmeden öncemi kayıt yaptırdınız?

asdemirtas

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
2
Hocam bende senin gibi düşünüp,senin dediğin kişiye 2hafta önce 60 dolara yaptırdım, hyperos 2 gelmeden öncemi kayıt yaptırdınız?
60 dolar iyi fiyat. Halen 80-100 dolar isteyenler var çok garip. Ben henüz yaptırmadım ama yakında yaptıracağım.

utku5716

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hüseyin
Cihazım
xiaomi 14 ultra
Konular
0
hocam cihaz geldi sim kartı taktıktan sonra güncelleme göründü.direk kendim yaptım.cihaz server kayıtlı hyreros 1,0 ile bana geldi

Üst Alt