Yardım Xiaomi 14 Ultra CPID server kaydı

H.kadioglu20

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
arkadaş kolpa yardım teklifi göndermiş. Ticari olmayınca yardım edemiyormuş haha--
Öncelikle kolpa sensin. Almak istediğin cevapları alamayınca çirkinleşme dürüst ol. Ben sana yardım teklifi falan etmedim. Ben şunu söyledim ki sen anlayamıyorsan bu benim sorunum değil!

'Telefoncuysan kartvizitini at sana ne gerekiyorsa destek vereyim, bu işi ticari olarak yapmıyorsan git bu işi yapan birinden destek al'

Öncelikle o kafanıza şunu sokun ister telefoncu ol ister son kullanıcı sana burada ben ya da bir başkasının yardım etme zorunluluğu yok! burası gönüllülük esasıyla çalışan bir platform! iyi forumlar.

kios

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Note 10S
Konular
0
burası kullanıcı forumu telefoncu forumu değil arkadaşım bunu kafana sok.! bu işleri yapanlardaki kibiri, kendini beğenmişliği anlamıyorum...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de "o kafanıza şunu sokun" gibi ifadeler kullanıp ardından gönüllülükten bahsetmen ayrı bir ironi. Gönüllülük başka şeydir, insanlara tepeden bakmak başka şey. Burada kimse sana minnet borçlu değil, sen de kimsenin üzerinde otorite değilsin.

"Telefoncuysan kartvizitini at" deyip sonra yardım teklifi etmediğini söylemen de ayrı bir çelişki. Yazdığını unutuyorsan başkalarını anlamamakla suçlamadan önce kendi cümlelerini tekrar okumanı tavsiye ederim.

Konu teknik destek olmaktan çıkmış, tamamen ego tatminine dönmüş. İnsanlar bilgi paylaşınca değer kazanır; sürekli kendini merkeze koyunca değil. İyi forumlar.

Üst Alt