Yardım Xiaomi 14 Ultra CPID server kaydı

Mi11Ultra9

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsa
Cihazım
Xiaomi Mi 11 Ul
Konular
0
Şu işlemleri madde madde sırayla yazacak olan yok mu? eng rom yükle, diag aç, cert oku vs vs. madde madde..

truva06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur
Cihazım
htc 10
Konular
0
Bl kilidi kapalı tek sim dirençli 14 ultraya server kayıt işlemi yapılıyor mu? Evet ise işlemi yapan güvenilir bir isim var mı?

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
20
Bl kilidi kapalı tek sim dirençli 14 ultraya server kayıt işlemi yapılıyor mu? Evet ise işlemi yapan güvenilir bir isim var mı?
Hocam direnç işlemi yaptırmışsınız zaten neden server kaydı yaptırmak istiyorsunuz? Güncellemede sorun mu çıkartıyor?

lediod

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi5s Plus
Meslek
Bankacı
Konular
2

damatgamer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Damat
Cihazım
Mi9 T PRO
Konular
0
Evet hyperos 2 ye güncellenirse cihaz açılmıyor
dostum BL kapalı bile olsa hyperOS 2'den sürüm düşürmek çocuk oyuncağı. bize maddeler halinde kaydı nasıl yapacağımızı söyleyecek biri varsa yazsın yoksa konu gereksiz uzuyor. sayfalarca aynı şeyler yazılmış ama sonuç: 0

lediod

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi5s Plus
Meslek
Bankacı
Konular
2
dostum BL kapalı bile olsa hyperOS 2'den sürüm düşürmek çocuk oyuncağı. bize maddeler halinde kaydı nasıl yapacağımızı söyleyecek biri varsa yazsın yoksa konu gereksiz uzuyor. sayfalarca aynı şeyler yazılmış ama sonuç: 0
Anlatırmısınız nasıl sürüm düşürüleceği

Ferdixxx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferdix
Cihazım
MiT9
Konular
4
eskiden aldığım yd telefonların imei işlemini qcn üzerine yazarak kendim yapardım.sonradan direnç mevzusu çıktı. şimdi server konusu çıktı.daha yeni mi14 aldım eşime birini buldum uzaktan bağlandı işlemi benim görmemem için usb technician programını üzerinden yapmaya çalıştı yapmayınca(nedenini bilmiyorum) anydesk ile bilgisayarıma bağlandı dftpro üzerinden işlem yaptı. Yani mevzu dftpro üzerinde oluyor. uzaktan kayıt falan hikaye. eng fabrika romu attıktan sonra dftpro ile yedek alınan dosya üzerine ekleyip tekrar içeri atarak işlem bitiyor.
Aynen katılıyorum server hikaye eng rom ve proloader yüklemesi ile pc de kurulu dftpro makinayı tanıyor nv yedegi alınıp düzenlemeden sonra sim 2 ye yazılıyor
Şuan için cihazlar çok yeni ilerleyen zamanlarda m. Meta bile yazar

Üst Alt