- Adım
- ahmet
- Cihazım
- redmi note 8
- Konular
- 0
Micpiddetay verebilir misiniz
Micpiddetay verebilir misiniz
Hocam direnç işlemi yaptırmışsınız zaten neden server kaydı yaptırmak istiyorsunuz? Güncellemede sorun mu çıkartıyor?Bl kilidi kapalı tek sim dirençli 14 ultraya server kayıt işlemi yapılıyor mu? Evet ise işlemi yapan güvenilir bir isim var mı?
Evet hyperos 2 ye güncellenirse cihaz açılmıyorHocam direnç işlemi yaptırmışsınız zaten neden server kaydı yaptırmak istiyorsunuz? Güncellemede sorun mu çıkartıyor?
H.kadioglu yapıyordur muhtemelenEvet hyperos 2 ye güncellenirse cihaz açılmıyor
arkadaş benden önce cevaplamış. Cihaz güncellenmiyor.Hocam direnç işlemi yaptırmışsınız zaten neden server kaydı yaptırmak istiyorsunuz? Güncellemede sorun mu çıkartıyor?
dostum BL kapalı bile olsa hyperOS 2'den sürüm düşürmek çocuk oyuncağı. bize maddeler halinde kaydı nasıl yapacağımızı söyleyecek biri varsa yazsın yoksa konu gereksiz uzuyor. sayfalarca aynı şeyler yazılmış ama sonuç: 0Evet hyperos 2 ye güncellenirse cihaz açılmıyor
Anlatırmısınız nasıl sürüm düşürüleceğidostum BL kapalı bile olsa hyperOS 2'den sürüm düşürmek çocuk oyuncağı. bize maddeler halinde kaydı nasıl yapacağımızı söyleyecek biri varsa yazsın yoksa konu gereksiz uzuyor. sayfalarca aynı şeyler yazılmış ama sonuç: 0
Aynen katılıyorum server hikaye eng rom ve proloader yüklemesi ile pc de kurulu dftpro makinayı tanıyor nv yedegi alınıp düzenlemeden sonra sim 2 ye yazılıyoreskiden aldığım yd telefonların imei işlemini qcn üzerine yazarak kendim yapardım.sonradan direnç mevzusu çıktı. şimdi server konusu çıktı.daha yeni mi14 aldım eşime birini buldum uzaktan bağlandı işlemi benim görmemem için usb technician programını üzerinden yapmaya çalıştı yapmayınca(nedenini bilmiyorum) anydesk ile bilgisayarıma bağlandı dftpro üzerinden işlem yaptı. Yani mevzu dftpro üzerinde oluyor. uzaktan kayıt falan hikaye. eng fabrika romu attıktan sonra dftpro ile yedek alınan dosya üzerine ekleyip tekrar içeri atarak işlem bitiyor.