- Adım
- Hüseyin
- Cihazım
- Lg g4
- Konular
- 11
Hyperosta nabız ölçeri kapatmışlar, açmak için activitlaunceri kullanmak gerekiyor.
Rica ederim hocam, memnunsunuzdur umarım. Ülkeleri tek tek arayarak buldum, instagram takibini çok görmeyinizBekle bekle gelmiyor bir türlü. Global, resmi kayıtlı cihaz. Konudaki bir arkadaşın dediği gibi bölgeyi Filipinler yaptım, anında geldi güncelleme. İndiriyorum şimdi, umarım pişman olmayız.
Kardeşim bl kilidini mi14 le açsak sonra hypeyrOs kursak bl kilidi açık kalmıyormu begenmezsek mi flaşla tekrar mi 14 yapsak olmaz mıBL kilidini açıp Mi Flash ile MIUI 14'ü geri kurabilirsiniz. HyperOS için BL kilidi açma yöntemi geldi, Forum'da konusu mevcut ararsanız.
Olur ancak HyperOS'ta fastboot romu varsa yapabilirsiniz. Global için 13T Pro fastboot rom yayınlandı diye hatırlıyorum. HyperOS'ta da açabiliyorsunuz dediğim gibi hocam. İlla erken açmanıza gerek yok.Kardeşim bl kilidini mi14 le açsak sonra hypeyrOs kursak bl kilidi açık kalmıyormu begenmezsek mi flaşla tekrar mi 14 yapsak olmaz mı
Hyperosta nabız ölçeri kapatmışlar, açmak için activitlaunceri kullanmak gerekiyor.
Teşekkür ederimOlur ancak HyperOS'ta fastboot romu varsa yapabilirsiniz. Global için 13T Pro fastboot rom yayınlandı diye hatırlıyorum. HyperOS'ta da açabiliyorsunuz dediğim gibi hocam. İlla erken açmanıza gerek yok.
bugün itibarıyla nihayet güncelleme geldi. hiç bir region (bölge) değişikliği yapmadan alabilirsiniz. indiriyorum. hadi hayırlısı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
acaba sağlıklı bir sonuç vermediği için mi kaldırdılar? zaten miuide saçma sapan yerlere girerek açıyorduk. insan xiaomi healt gibi bir enregrasyon yapar. o dediğiniz uygulama nereden iniyor?