ya kankalar bakalım fark edecek misiniz diye bekliyorum hala fark etmediniz yazıyorum tekrardan.Tahmini ne zamana yahinlanir bende hala yok bölge degsdirmeme ragmen gelmedi
TELEFON BÖLGESİNİ FİLİPİNLER YAPIN.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Merhaba, buradan indiriyorum, global cihaz doğru mu ?
Arkadaşım dediği gibi Filipinler yaptım hemen geldi hypeyrOs ama indirmedim tekrar Türkiye seçtim hemen iptal oldu güncellemeya kankalar bakalım fark edecek misiniz diye bekliyorum hala fark etmediniz yazıyorum tekrardan.
TELEFON BÖLGESİNİ FİLİPİNLER YAPIN.
İNTERNET KAPATMAYA VEYA YENİDEN BAŞLATMAYA GEREK YOK.
13T ve 13T PRO için geçerli denedim onayladım. 2 haftadir kullaniyorum.
Olursa, Instagram ergulhomecom alırım takibinizi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
TELEFON BÖLGESİNİ FİLİPİNLER YAPIN.
İNTERNET KAPATMAYA VEYA YENİDEN BAŞLATMAYA GEREK YOK.
13T ve 13T PRO için geçerli denedim onayladım. 2 haftadir kullaniyorum.
Olursa, Instagram ergulhomecom alırım takibinizi
hocam indirdikten ve kurduktan sonra Türkiye yapin sorun olmuyor. ben 2 haftadan fazla suredir kullaniyorum bu sekildeArkadaşım dediği gibi Filipinler yaptım hemen geldi hypeyrOs ama indirmedim tekrar Türkiye seçtim hemen iptal oldu güncelleme
Bunu kurduktan sonra tekrar miuya dönebiliyor muyuz bl kilit kapalıhocam indirdikten ve kurduktan sonra Türkiye yapin sorun olmuyor. ben 2 haftadan fazla suredir kullaniyorum bu sekilde
BL kilidini açıp Mi Flash ile MIUI 14'ü geri kurabilirsiniz. HyperOS için BL kilidi açma yöntemi geldi, Forum'da konusu mevcut ararsanız.Bunu kurduktan sonra tekrar miuya dönebiliyor muyuz bl kilit kapalı
Teşekkür ederim kardeşim aydınlattığın içinBL kilidini açıp Mi Flash ile MIUI 14'ü geri kurabilirsiniz. HyperOS için BL kilidi açma yöntemi geldi, Forum'da konusu mevcut ararsanız.
Valla kardeşim bende bir tane oğluma bir tane de yigenime redmi 12pro 5g aldım direnç kayıt lı 3ayı geçti hiç güncelleme gelmedi13T Pro dirençli cihaz için hiçbir şekilde güncelleme alamadım. Filipinler dahil bölge değiştirme yaptım sonuç yok. Recovery rom indirdim ota ile güncellemek için resmi olmayan rom yüklenemez hatası da aldım. ne yapmam gerekir dostlar?