HyperOS Xiaomi 13T Pro HyperOS Global Güncellemesi Yayınlandı

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
İlk mesajdaki link çok yavaş hocam, başka bir yerden indirebiliyor muyuz ? Bir de bunda sürüm farkları oluyor mu? Bl cumartesi açılacak bir deneyeyim bakalım
Şu linki deneyin hocam:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar merhaba bir sorum olacak şimdi diyelim ki global bir ürün aldım xiamoinin bu yıl çıkan telefonu olsun kutudan hyperos romlu çıksın blother kilidi açılmıyor mu
Çin romunda Mi Community'de 5 seviye olunca açabiliyorsunuz ancak şu an Global HyperOS için herhangi bir yöntem yok. Yüksek ihtimalle aynı mantık olacak ama henüz oluşturulmadı.

maxuma

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ğmit
Cihazım
13t pro
Konular
1
ARKADAŞLAR EGER GLOBAL ROM KULLANİP HALA GUNCELLEME SİZE GELMEDİYSE :
AYARLAR > ARAMA KİSMİNA BÖLGE YAZİN VE BOLGEYİ AMERİKA BİRLESİK DEVLETLERİ OLARAK DEGİSTİRİN ARDİNDAN TELEFONUN İNTERNET BAGLANTİSİNİ KESİP TELEFONU YENİDEN BASLATİP TELEFONU İNTERNETE BAGLAYİP GUNCELLEMEYE GİRİN GUNCELLEMYİ GORECEKSİNİZ
Yemedi kardeş

lkrsparrow

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İlker
Cihazım
Mi 9T
Konular
0
Arkadaşlar kusura bakmayın bir konuda fikir alacağım şimdi ben bottloader kilidi açtım direnç işlemi yaptırmadım daha güncelleme de gelmedi bölge de değiştim olmadı.Manuel olarak yükleyeceğim anladığım
1 Benim trwp yüklemem gerekir mi ya da nasıl yükleyeceğim
2 Yükledim diyelim sonra direnç atıldı hyperos silinir mi
Herkesin bunu merak edip olmayacağına eminim :)

kaan114

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kağan
Cihazım
13t pro
Konular
2
Arkadaşlar kusura bakmayın bir konuda fikir alacağım şimdi ben bottloader kilidi açtım direnç işlemi yaptırmadım daha güncelleme de gelmedi bölge de değiştim olmadı.Manuel olarak yükleyeceğim anladığım
1 Benim trwp yüklemem gerekir mi ya da nasıl yükleyeceğim
2 Yükledim diyelim sonra direnç atıldı hyperos silinir mi
Herkesin bunu merak edip olmayacağına eminim :)
Bende de aynı sorular mevcut, bootloader süresi dün doldu, bugün manuel olarak yüklemeyi deneyeceğim ama verilerin saklanması konusunda endişem var. Telefonu sıfırlamak hiç istemiyorum.

orhan-abi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
muzo
Cihazım
note 8 pro
Konular
0
Bilgi için teşekkürler, HyperOS videolarını seyrederken telefonlarda Mi dialer ve sms app görünce dedim bende mi bir eksiklik vae, şu an netleşti. Bir de şunu sorayım, yine videolarda Widget menüsü bizimkinden farklı gibi, saat ve hava durumunu kare/dikdörgen şeklide ana ekranda, bizde ki Widget lara baktım bulamadım, bunlar da yok değil mi Global HyperOS ta?
ben de EU hyperos yükledim bahsettiğiniz gibi...değişen bişey yok

Bekirsamikahya

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bekir Sami
Cihazım
Mi13TPro 12/512
Meslek
Memur
Konular
8
Arkadaşlar hala otadan gelmedi güncelleme. Bir arkadaş yerini AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ olarak değiştir şak diye gelir falan demiş ama sırasıyla ABD ÇİN HİNDİSTAN SİNGAPUR FRANSA AZERBAYCAN vs her yeri denedim güncelleme gelmiyor :) Bunun hikmeti ne olabilir ki flash işlemine girmeden telefonu sıfırlamadan yüklemek istiyorum. 5.42 GB olan uzantısı TGZ değil de ZİP olan Romu indirip güncelleme yerine bir sürü tıklayarak manuel yükleyeyim dediğimde de GÜNCELLEME DOĞRULANAMIYOR diyor. Yardım ederseniz sevinirim.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Arkadaşlar hala otadan gelmedi güncelleme. Bir arkadaş yerini AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ olarak değiştir şak diye gelir falan demiş ama sırasıyla ABD ÇİN HİNDİSTAN SİNGAPUR FRANSA AZERBAYCAN vs her yeri denedim güncelleme gelmiyor :) Bunun hikmeti ne olabilir ki flash işlemine girmeden telefonu sıfırlamadan yüklemek istiyorum. 5.42 GB olan uzantısı TGZ değil de ZİP olan Romu indirip güncelleme yerine bir sürü tıklayarak manuel yükleyeyim dediğimde de GÜNCELLEME DOĞRULANAMIYOR diyor. Yardım ederseniz sevinirim.
Recovery olanı öyle kuramıyorsunuz maalesef. TWRP olsaydı onunla kurabilirdiniz. BL açıksa Mi Flash ile sıfırlama yapmadan da kurabilirsiniz. Şu an Global romun fastboot sürümü yayınlanmış durumda. Sizin cihazda da Global rom yüklü ise Mi Flash'ta aşağıdaki seçeneklerinden save user data seçeneğini seçip kurarsanız sıfırlama olmadan güncellemeyi yapar.

kaan114

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kağan
Cihazım
13t pro
Konular
2
Recovery olanı öyle kuramıyorsunuz maalesef. TWRP olsaydı onunla kurabilirdiniz. BL açıksa Mi Flash ile sıfırlama yapmadan da kurabilirsiniz. Şu an Global romun fastboot sürümü yayınlanmış durumda. Sizin cihazda da Global rom yüklü ise Mi Flash'ta aşağıdaki seçeneklerinden save user data seçeneğini seçip kurarsanız sıfırlama olmadan güncellemeyi yapar.
Sıfırlama yaparak kurmaktan ne farkı var

Bekirsamikahya

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bekir Sami
Cihazım
Mi13TPro 12/512
Meslek
Memur
Konular
8
Hocam çok teşekkür ediyorum. Şimdi dediğiniz gibi verileri silmeden kurdum. Hız noktasında müthiş ilerleme var. Menülerde yerler değişmiş ama mühim değil. Değişiklik güzeldir ☺️

Üst Alt