HyperOS Xiaomi 13T Pro HyperOS Global Güncellemesi Yayınlandı

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191

uyksuz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
memduh
Konular
1
Arkadaşlar geldi güncelleme dün yaptım ama çok beklentilerimi karşılamadı görsel olarak bildirim çubuğu vs. eski halinin daha güzel olduğunu düşünüyorum birde her zaman açık ekran ayarını bulamadım ayarlardan koymayı unutmuşlar sanırım :) Benim görmediğim sizin görmüş olduğunuz değişen bir yer var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu anda gelen HyperOS sürümü Global olduğu için Google Arama ve Mesajlaşma uygulaması ile gelir. Xiaomi Arama ve Mesajlaşma için Rus ve Taiwan sürümlerini beklemeniz gerekmektedir.

Bölgesel olarak dağıtıldığı için zamanla size de gelecektir. Global Rom'da mısınız yoksa TR Romunda mısınız ?
Sanırım global romdayım bilemiyorum onu nereden anlıyorum :) Geldi bu arada güncelleme teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Görsel 2024-01-17 saat 13.57.55_7ba002bc.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-01-17 saat 13.57.55_7ba002bc.jpg
    43,3 KB · Görüntüleme: 49
  • WhatsApp Görsel 2024-01-17 saat 13.57.55_dd87b5a3.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-01-17 saat 13.57.55_dd87b5a3.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 46

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Arkadaşlar geldi güncelleme dün yaptım ama çok beklentilerimi karşılamadı görsel olarak bildirim çubuğu vs. eski halinin daha güzel olduğunu düşünüyorum birde her zaman açık ekran ayarını bulamadım ayarlardan koymayı unutmuşlar sanırım :) Benim görmediğim sizin görmüş olduğunuz değişen bir yer var mı?

Sanırım global romdayım bilemiyorum onu nereden anlıyorum :) Geldi bu arada güncelleme teşekkür ederim.
Ayarlarda birçok yerin konumu değişti. Temalarla ilgili bir kısım varsa oradadır AOD.

Bildirim çubuğu olarak yenisi daha iyi bence alışınca. Eskisinde zaten yana kaydırma ile sadece bildirim alanına girerken bir de yana kaydırmalıydı ve alt kısım boşluk kalıyordu. Bunda bolca ayar sığıyor ve boşluk yok.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

eraycay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eray
Cihazım
13t pro
Konular
3
Arkadaslar merhaba,
13t pro cihazima guncellemeyi yaptim ama pil kullanimi baktigimda sesli arama ve telefon başi cekiyor, evet konustum ama bu ikisi ayri ayri olmasi sacma geldi

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-01-17-17-46-27-439_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2024-01-17-17-46-27-439_com.miui.securitycenter.jpg
    295,1 KB · Görüntüleme: 39

emirhankvk54

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emirhan
Cihazım
13 T pro
Konular
0
ARKADAŞLAR EGER GLOBAL ROM KULLANİP HALA GUNCELLEME SİZE GELMEDİYSE :
AYARLAR > ARAMA KİSMİNA BÖLGE YAZİN VE BOLGEYİ AMERİKA BİRLESİK DEVLETLERİ OLARAK DEGİSTİRİN ARDİNDAN TELEFONUN İNTERNET BAGLANTİSİNİ KESİP TELEFONU YENİDEN BASLATİP TELEFONU İNTERNETE BAGLAYİP GUNCELLEMEYE GİRİN GUNCELLEMYİ GORECEKSİNİZ
Dayı Allah razı olsun senden harbiden güncelleme geldi eyvallah

kaan114

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kağan
Cihazım
13t pro
Konular
2
Mi Flash üzerinden fastboot romunu kurarsınız BL kilidini kapatmadan hocam. Sıkıntı olmaz böyle kurulumda.

IMEI sorunu olmaz, Mi Cloud sıkıntısı olmaz, çekime etki etmez; HyperOS'u MIUI 15 olarak düşünün. Güncelleme geldiğinde cihaz üstünden kuramayacaksınız sadece, Mi Flash ile bilgisayar üzerinden fastboot sürümünü kuracaksınız BL kilidini kapatmadan.

HyperOS'tan çok ümitli olmayın. MIUI nasılsa bu da öyle çünkü bu ismi değişik MIUI. Android 14 kaynaklı bir rahatlama olacaktır ama daha fazlasını beklemeyin.
Teşekkür ederim bilgi için, o zaman sürenin dolmasını bekleyip mi flash ile atayım. Bu durumda telefonumdaki veriler silinecek mi ? Her şeyi Google kayıtlı kullanıyorum. Rehber mesajlar fotoğraflar vs. Dolayısıyla çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Hyper OS geçince bunları kullanmada bir problem yaşamam sanırım

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Teşekkür ederim bilgi için, o zaman sürenin dolmasını bekleyip mi flash ile atayım. Bu durumda telefonumdaki veriler silinecek mi ? Her şeyi Google kayıtlı kullanıyorum. Rehber mesajlar fotoğraflar vs. Dolayısıyla çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Hyper OS geçince bunları kullanmada bir problem yaşamam sanırım
Normal MIUI'da nasıl çalışıyorsa yine düzgün şekilde çalışır hocam, sıkıntı yok. BL açıp kapatmada veriler silinir, evet.

kaan114

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kağan
Cihazım
13t pro
Konular
2
Normal MIUI'da nasıl çalışıyorsa yine düzgün şekilde çalışır hocam, sıkıntı yok. BL açıp kapatmada veriler silinir, evet.
İlk mesajdaki link çok yavaş hocam, başka bir yerden indirebiliyor muyuz ? Bir de bunda sürüm farkları oluyor mu? Bl cumartesi açılacak bir deneyeyim bakalım

nedim001

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
nedim
Cihazım
mi8 lite
Konular
0
Yurt dışı cihaz ise HyperOS'a geçmeden BL kilidini açın. HyperOS sonrası açılma olayı çok zor çünkü. Yurt içiyse ve BL kilidini açmak istemiyorsanız bekleyin, tüm kullanıcılara 1-2 haftaya verilir bu güncelleme.
Arkadaşlar merhaba bir sorum olacak şimdi diyelim ki global bir ürün aldım xiamoinin bu yıl çıkan telefonu olsun kutudan hyperos romlu çıksın blother kilidi açılmıyor mu

aliurhan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
redmi note 7
Konular
4
Güncellemeyi telefonunuza indirip manuel olarak yükleyebilirsiniz. Bunun için forumda konular mevcut. Aşağıda paylaşmış olduğum video'yu çeviri kısmından Türkçe olarak işaretleyin. Ve adımları doğru bir şekilde takip edin sorunsuz yüklenecektir.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
aynı sekılde yaptım oldu tesekkurler

Üst Alt