- Adım
- Uğur
- Cihazım
- Mi 11 t
- Meslek
- Asker
- Konular
- 8
Çalışıyor hocam
1080/60'tayken HDR modu açılıyor mu? Normalde HDR modunu açınca 1080/30'a geçiyor.Çalışıyor hocam
Suat sarı artık çeviri yapmıyor en son miui 13te bırakmış.EU kurdum hem güzel hem de tam olmamış gibi sanki. Hemen gözüme çarpan yönleri yazayım:
Artı yanları:
1- Sistem daha hafif.
2- Reklam veya ona benzer hiçbir şey yok.
3- Pil ayarları kısmında ekran süresi görünüyor.
4- Ekstra birkaç özellik var (wifi ve mobil veriyi birleştirmek vs.)
Eksi yanları:
1- Bazı alanların çevirisi tam yapılmamış sanki.
2- Bazı ayarlar, Ayarlar içinde görünmüyor ama arama kısmına yazınca çıkıyor.
3- Galiba ufaktan bildirim gelmeme sorunu var uygulamalar da.
En az 1 hafta kullanmaya devam edeceğim. Bakalım nasıl bir fikir edineceğim sonunda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1080/60'tayken HDR modu açılıyor mu? Normalde HDR modunu açınca 1080/30'a geçiyor.
Akşam yüklediğim Rus romunda video1080p 60 Fps de hdr açılmıyor, aç dediğimde 30 Fps e düşüyorÇalışıyor hocam
Çeviri işi güzel olmadı işte...Suat sarı artık çeviri yapmıyor en son miui 13te bırakmış.
2 ve özellikle 3 can sıkıcı bir sorun global rom üzerine inşa edilmiş olmasına rağmen bildirim sorunu varsa eu rom beş para etmez.sanirim global romda kalmak en doğrusu.
Memnun musunuz Rus romundan hocam? EU sanki hafif fps düşük gibi çalışıyor. KernelSU destekli bir kernel kurdum, o da cihazı ısındırdı, hevesim kırıldı EU'ya. Global'i daha çok sevmiştim.Akşam yüklediğim Rus romunda video1080p 60 Fps de hdr açılmıyor, aç dediğimde 30 Fps e düşüyor
Valla Hocam telefona geçemedim. Geçen hafta aldım yd. Bir haftadır tablet niyetine kullanıyorum akşamlarıMemnun musunuz Rus romundan hocam? EU sanki hafif fps düşük gibi çalışıyor. KernelSU destekli bir kernel kurdum, o da cihazı ısındırdı, hevesim kırıldı EU'ya. Global'i daha çok sevmiştim.
13T değil mi cihazınız hocam? Direnç işlemi yapıldı mı ki uzaktan işlem yaptıracaksınız? Yazılımsal kayıt yok bildiğim kadarıyla.Valla Hocam telefona geçemedim. Geçen hafta aldım yd. Bir haftadır tablet niyetine kullanıyorum akşamları
Plaka için bir haftadır bootloader bekliyodum. Dünde kilit açıldı ama uzaktan işlem yapacak adamın işi çıkmış kaldı.
Bende kilit açıldığı için Rus romuyla başladım denemeye stabil bişi bulunca taşıyacam eski telefonu.