İnceleme Xiaomi 13 T

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Mi Unlock En 7.6.727.43 sürümü galiba tekliyor BL kilidini. Bu sürümle hem 11T Pro'nun hem de 13T'nin kilidini tekte açtım arkadaşlar. :)

Bahsettiğim sürüm:

Son düzenleme:

Assault79

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MetinKocabay
Cihazım
Mi 13 T
Meslek
İnsan Sarrafı
Konular
35
Mi Unlock En 7.6.727.43 sürümü galiba tekliyor BL kilidini. Bu sürümle hem 11T Pro'nun hem de 13T'nin kilidini tekte açtım arkadaşlar. :)

Bahsettiğim sürüm:
Saat sınırı yok mu

un041026

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Mi 11 t
Meslek
Asker
Konular
8
mi 13t rus romu yükledim mükemmel mıuı arama mesaj var kamera ekran sorunsuz öneririm

un041026

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Mi 11 t
Meslek
Asker
Konular
8
Arkadaşlar 50 tl ye eu rom aldım yükleme yaptım kesinlikle tavsiye etmiyorum.taiwan rom dan başkası yalan.ses kamera Taiwan romda bambaşka. eu da hafif kasma oluyor sanki belki kaç gün içinde düzelir ama eu rom hüsran yarattı tekrar geri döndüm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada Rus romunda da Xiaomi Arama ve mesaj uygulaması var.4pda kullananlar varmış.
Rus rom yükleme yaptım MIUI arama mesaj var gayet stabil akıcı kamera performansı süper pil performansı gayet iyi taywan romdan buna geçtim bu daha iyi kesinlikle Rus romu öneririm

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Rus rom yükleme yaptım MIUI arama mesaj var gayet stabil akıcı kamera performansı süper pil performansı gayet iyi taywan romdan buna geçtim bu daha iyi kesinlikle Rus romu öneririm
Rom yükledikten sonra, telefon "kiril" harfleri ile mi açılıyor ? Yoksa latin harfleri ile mi ?

Bu rom işini anlamadık gitti... Band 20 tercihi nedeniyle global yazılımlı cihaz satın aldık. Onda da miui arama ve mesajlaşma uygulaması yok.

İlla kilit - milit gibi zaman alıcı işlemlerle uğraştıracaklar bizi...

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Rom yükledikten sonra, telefon "kiril" harfleri ile mi açılıyor ? Yoksa latin harfleri ile mi ?

Bu rom işini anlamadık gitti... Band 20 tercihi nedeniyle global yazılımlı cihaz satın aldık. Onda da miui arama ve mesajlaşma uygulaması yok.

İlla kilit - milit gibi zaman alıcı işlemlerle uğraştıracaklar bizi...
Alacağınız global cihazların %99.99'u zaten Google uygulamalarının olduğu romlarla gelecektir hocam. Tek bu cihaza özel durum değil; diğer cihazlarda da her türlü BL açmakla, rom değişmekle uğraşacaktınız. :)

Üst Alt