- Adım
- Yılmaz
- Cihazım
- note 3 pro
- Konular
- 1
slm, mesaj attım size bakarmısınızBende plaka atıldıktan sonra Rus a geçtim batarya daha iyi geldi
slm, mesaj attım size bakarmısınızBende plaka atıldıktan sonra Rus a geçtim batarya daha iyi geldi
Merhaba döndüm hocamslm, mesaj attım size bakarmısınız
Globale zar zor döndüm. 2 farklı Mi Flash kullandım, ikisinde de sorunlar oldu. En son adb komutlarıyla yükledim. Robot yaptım ve şimdi NFC çalışmıyor, cihaz kendi kendine reboot atıyor, kameraya bağlanmıyor vs. EU'ya döneceğim yine.Hocam model aynı olabilir ama xiaomi bölgeye göre farklı donanımlar kullanabiliyor farklı ekran paneli ram depolama alanı gibi yani muadil parçalar kullanıyor ve bazı bölgelerde daha ucuza satış yapabiliyor
Aynı modelde 3 farklı depolama çipi ve bellek markası kullanıyordu hatta ekran panelleri bile birbirinden farklıydı. Bu yüzden Cihaz global yazılımla geldiyse global rom kullanalım diyorum sürücü desteği vs daha bilmediğimiz farkında olmadığımız konular olabilir.
NFC nin çalışmadığını nasıl anladıniz bende dirençli aldım, posda deneyemedim henüzGlobale zar zor döndüm. 2 farklı Mi Flash kullandım, ikisinde de sorunlar oldu. En son adb komutlarıyla yükledim. Robot yaptım ve şimdi NFC çalışmıyor, cihaz kendi kendine reboot atıyor, kameraya bağlanmıyor vs. EU'ya döneceğim yine.
Hiç açılmıyor ve NFC işlevlerini geri yükle seçeneğini seçince de olmuyor. Orijinal boot dosyasını kurdum, düzeldi ama sonra yine root atınca bozuldu. EU'da NFC de çalışıyordu root olsa da.NFC nin çalışmadığını nasıl anladıniz bende dirençli aldım, posda deneyemedim henüz
Anladım bende açılıyor, kredi kartı yaklastirinca tepki veriyor ama dirençli olduğu için çalışıp çalışmadığından emin degilim. Rootu nasıl yaptınız, twrp ve magisk şuan için yüklenmiyor. Kernelsu daha önce hiç yapmadımHiç açılmıyor ve NFC işlevlerini geri yükle seçeneğini seçince de olmuyor. Orijinal boot dosyasını kurdum, düzeldi ama sonra yine root atınca bozuldu. EU'da NFC de çalışıyordu root olsa da.
Hocam bu rom root işleri bana gereksiz macera gibi geliyor artık gerçekten dertsiz başa dert açmak anca. Ben tek seferde sorunsuz global roma döndüm bootloader kilitli zaten root yapmaya değecek hiç birşey yok. Brave browser reklamları çok iyi engelliyor youtubeda bile. Görsel olarakta tema mağazası iş görüyorki zaten miui görsel olarak çok güzel bir arayüz yani telefonu rootlayıp ne yapacaz bilmiyorum dolby atmos desen oda varGlobale zar zor döndüm. 2 farklı Mi Flash kullandım, ikisinde de sorunlar oldu. En son adb komutlarıyla yükledim. Robot yaptım ve şimdi NFC çalışmıyor, cihaz kendi kendine reboot atıyor, kameraya bağlanmıyor vs. EU'ya döneceğim yine.
bana ekran dpi ini değiştirme ve adaway için lazım. uygulamalardaki reklamlardan da kurtulmak istiyorum. Adaway rootsuzda çalışıyor ama hep açık kalmak zorundaHocam bu rom root işleri bana gereksiz macera gibi geliyor artık gerçekten dertsiz başa dert açmak anca. Ben tek seferde sorunsuz global roma döndüm bootloader kilitli zaten root yapmaya değecek hiç birşey yok. Brave browser reklamları çok iyi engelliyor youtubeda bile. Görsel olarakta tema mağazası iş görüyorki zaten miui görsel olarak çok güzel bir arayüz yani telefonu rootlayıp ne yapacaz bilmiyorum dolby atmos desen oda var
Ben sistem geneli reklam engelleme kullanıyorum hocam (Adaway), alışkanlık olmuş. Ayrıca birkaç modül daha kullanıyorum ki cihaz daha akıcı olsun. Bu arada cihazın sadece NFC'si çalışmıyordu root atınca, diğer sorunlar kurduğum bir modül yüzündenmiş. NFC de çalışıyor olsaydı Globalde kalırdım.Hocam bu rom root işleri bana gereksiz macera gibi geliyor artık gerçekten dertsiz başa dert açmak anca. Ben tek seferde sorunsuz global roma döndüm bootloader kilitli zaten root yapmaya değecek hiç birşey yok. Brave browser reklamları çok iyi engelliyor youtubeda bile. Görsel olarakta tema mağazası iş görüyorki zaten miui görsel olarak çok güzel bir arayüz yani telefonu rootlayıp ne yapacaz bilmiyorum dolby atmos desen oda var
2011 den beri android deyim ilk defa rootsuz kullanıyorumBen sistem geneli reklam engelleme kullanıyorum hocam (Adaway), alışkanlık olmuş. Ayrıca birkaç modül daha kullanıyorum ki cihaz daha akıcı olsun. Bu arada cihazın sadece NFC'si çalışmıyordu root atınca, diğer sorunlar kurduğum bir modül yüzündenmiş. NFC de çalışıyor olsaydı Globalde kalırdım.