- Adım
- Alperen
- Cihazım
- S26 Ultra
- Konular
- 148
Root var ise magisk ile kurabilirsiniz.hocam bu modülü nasıl kurucaz yardımcı olur musunuz
Root var ise magisk ile kurabilirsiniz.hocam bu modülü nasıl kurucaz yardımcı olur musunuz
A14 üzerinde bu sorun var hocam ben şimde A11 de denedim sorunsuz açıldı ve bağlı cihazlar da android 7.1.2 gösterilmekte.modlu klon uygulamayı qr okutup açmaya çalışıyorum cihaza bağlanılamadı hatası alıyorum veya farklı bir hata. fakat pc de başka cihazda normal whatsappı açmak istediğimde qr ile okutup açabiliyorum. bu sorunu bi çözemedim cihazım da sertifikalı root görmüyor bile
Litex de mi denedin hocamA14 üzerinde bu sorun var hocam ben şimde A11 de denedim sorunsuz açıldı ve bağlı cihazlar da android 7.1.2 gösterilmekte.
hangi rom kurdunuz hocamrom degıstırerek çözebildim
hocam magisk var dediginizi kurdum yasnac kurdum basic integrity bypas yaptım cts profile match bypass yaptım play protec sertifikalı degildi sertifikalı yaptım ama whatsap hala aynı sorunu veriyor kafayı bozdumRoot var ise magisk ile kurabilirsiniz.
Sorun sertifikadan değildir o zaman araştırıp başka çözümleri deneyin.hocam magisk var dediginizi kurdum yasnac kurdum basic integrity bypas yaptım cts profile match bypass yaptım play protec sertifikalı degildi sertifikalı yaptım ama whatsap hala aynı sorunu veriyor kafayı bozdum
Başka ne deneyebilirim yardımcı olur musunuz farklı cihazda denedigim zaman aciliyor benim telefonda başkasının açılıyor başka neyden olabilir ne deyebilirim aklınıza gelirse söyleyinSorun sertifikadan değildir o zaman araştırıp başka çözümleri deneyin.