Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YardımWhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum
Başka ne deneyebilirim yardımcı olur musunuz farklı cihazda denedigim zaman aciliyor benim telefonda başkasının açılıyor başka neyden olabilir ne deyebilirim aklınıza gelirse söyleyin
Başka ne deneyebilirim yardımcı olur musunuz farklı cihazda denedigim zaman aciliyor benim telefonda başkasının açılıyor başka neyden olabilir ne deyebilirim aklınıza gelirse söyleyin
Başlıkta yazdığı gibi hata aliyorum bu hata 4 ay gibi bi süredir var ve ben WhatsApp kullanamiyorum orjinal stockromdan WhatsApp kurdum olmadı modlu WhatsApp kurdum olmadı customrom ikende modlu, modsuz WhatsApp kuruyorum yine olmuyor fakat aile fertlerinden birini telefonundan xiaominin kendi...
s.a hocalarım whatsap sahte hesap sorununu çözebilen oldumu çözenler detaylı şekilde yazarsa çok iyi olur cihaz note 8 pro botloader kilidi açık twrp magisk var şimdiden teşekkürler
Benim cihaz redmi note 8 pro sorun nedir yardimci olayim sorunu tam yaz ki anlayayim
WhatsApptan giriş yapmak için resmi WhatsApp uygulamasi mi istiyor
Arkadaşlar ben galiba sorunu çözdüm şuan redmi note 8 pro cihazıma evolition x android14 custom rom kurdum ve güncel kernelsu kurdum play Store'dan WhatsApp kurdum ve hata almadım arkadaşlar sizden tavsiyem ya güncel bi kernelsu kurun ve de custom rom kurun bu ikisinden biri yada ikisi hata...
forum.miuiturkiye.net
Al dostum ben burda hangi rom ve kernel kurduğumu yazdim eğerki benim yaptiklarimin aynisini yaprasan belki hatayı temizleyebilirsin
Benim cihaz redmi note 8 pro sorun nedir yardimci olayim sorunu tam yaz ki anlayayim
WhatsApptan giriş yapmak için resmi WhatsApp uygulamasi mi istiyor
Arkadaşlar ben galiba sorunu çözdüm şuan redmi note 8 pro cihazıma evolition x android14 custom rom kurdum ve güncel kernelsu kurdum play Store'dan WhatsApp kurdum ve hata almadım arkadaşlar sizden tavsiyem ya güncel bi kernelsu kurun ve de custom rom kurun bu ikisinden biri yada ikisi hata...
forum.miuiturkiye.net
Al dostum ben burda hangi rom ve kernel kurduğumu yazdim eğerki benim yaptiklarimin aynisini yaprasan belki hatayı temizleyebilirsin
hocam öncelikle çok tşk ederim dediginiz yöntem ile whatsap düzeldi arkadaşlar whatsap sahte uygulama hatası alan cihazlar kesinlikle kernel ve romdan kaynaklı note 8 pro olanlar konudaki dosyalarla düzelir farklı cihaz olanlar farklı rom ve kernel deneyin
Evet yine ben geldim, sorunu çözmüştüm kaç haftadır hata yoktu bugün sabah bir anda mesajlar gitmeme başladı, ön bellek silip tekrar giriş yapmayı denediğimde direk girişte "bağlanılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyin." bu hatası veriyor wifi/mobil internet fark etmez aynı hatayı veriyor.
Evet yine ben geldim, sorunu çözmüştüm kaç haftadır hata yoktu bugün sabah bir anda mesajlar gitmeme başladı, ön bellek silip tekrar giriş yapmayı denediğimde direk girişte "bağlanılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyin." bu hatası veriyor wifi/mobil internet fark etmez aynı hatayı veriyor.
Bl kilidiyle alakası hem var, hem yok, olay sertifika ile alakalı. Bende aynı sorunu yaşadım 2 gün önce ve Bl kilidi açık olan bir cihazla şu şekilde çözebildim; Farklı bir cihazı ilk çıktığı sürüme kadar düşürdüm, sertifika aldım ve Whatsapp' ı kurdum, ikinci cihaz olarak da kendi cihazımı bağladım. Şu anda Bl kilidi kapalı cihazlarda yüklenebilir olmasının sebebi, kapalı cihazlarda sertifika olması ve kilit açıldığında sertifikanın gidiyor olması.