Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

• Konbuyu başlatan Masra
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 558
  • Görüntüleme 47K

Hamza.S

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hamza
Cihazım
Mi 10 T Pro
Konular
0
Hocam Aynı sorunu bende yaşadım bundan bir kaç ay önce, FouadWP kullanıyordum bir anda uyarı geldi, kaldırdım ve orjinali yükledim ama giriş olmuyordu. defalarca denedim aynı, en son hatırladığım kadarıyla böyle çözmüştüm:
1- mod wp ı geri yükledim,
2- hesabıma giriş yapmayı denedim,
3- modlu wp yüklüyken ayarlardan depolama kısmından tüm verileri sil dedim,
4- verileri sildikten sonra mod wp ı kaldırdım,
5- orjinal wp ı kurdum ve oldu

** mod wp ı kaldırırken, remover uygulamaları da kullanırsanız faydalı olacağını düşünüyorum, bu şekilde mod uygulamanın tüm kalıntıları kalkmış olur.

ama rom attığınızı söylemişsiniz, normalde rom da tüm veriler silinir diye biliyorum, yine de denemenizde fayda var.

Saygılar

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
122
Wa Enhancer Güncellemeleri ve İpuçları

Resmi olmayan WhatsApp sorununu aşmak için ne gerekiyor? Sadece iki şey, Play Integrity'de "Device "ı geçmek (chiteman modülünü kullanın)
ve Bootloader yerel sertifika testini geçmek.(Bootloader Spoofer lsposed modülünü kullanın)​
Kernelsu, magisk veya apatch aracılığıyla modül olarak yükleyin
Lsposed'i yükleyin, ardından apk'yi cep telefonunuza yükleyin ve lsposed'i açın ve bu modül için Whatsapp'ı seçin
Alternatif olarak bu işlemleri de deneyebilirsiniz.

qokhandede

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
5
Bu konuyla alakalı olarak WA Enhancer'ın yapımcısının yazmış olduğu mesajın Türkçe çevrimi aşağıdaki gibidir.

Resmi olmayan WhatsApp sorununu aşmak için ne gerekiyor?
Yalnızca iki şey vardır:
Play Integrity'de "Cihaz"ı geçin (chiteman modülünü kullanın) ve Bootloader yerel sertifika testini geçin (Bootloader Spoofer lsposed modülünü kullanın)
Integrity'yi oynayın: Kernelsu, magisk veya apatch aracılığıyla modül olarak yükleyin. Bootloader Spoofer: lsposed'ı yüklediniz (belli ki zaten WAE kullanacaksınız), ardından apk'yı cep telefonunuza yükleyin ve lsposed'ı açın ve bu modül için Whatsapp'ı seçin.

Masra

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Semai
Cihazım
Redmi note 8pro
Konular
30
Bu konuyla alakalı olarak WA Enhancer'ın yapımcısının yazmış olduğu mesajın Türkçe çevrimi aşağıdaki gibidir.

Yalnızca iki şey vardır:
Play Integrity'de "Cihaz"ı geçin (chiteman modülünü kullanın) ve Bootloader yerel sertifika testini geçin (Bootloader Spoofer lsposed modülünü kullanın)
Integrity'yi oynayın: Kernelsu, magisk veya apatch aracılığıyla modül olarak yükleyin. Bootloader Spoofer: lsposed'ı yüklediniz (belli ki zaten WAE kullanacaksınız), ardından apk'yı cep telefonunuza yükleyin ve lsposed'ı açın ve bu modül için Whatsapp'ı seçin.
Bu modülleri nerden buluruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bahsettiniğiniz linkler bunlar mi

Bootloader spoofer:

Play integrityfix:

Son düzenleme:

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
122

Yalnızca iki şey vardır:

Bahsettiniğiniz linkler bunlar mi

Bootloader spoofer:

Play integrityfix:
Zaten buradaki mesajımda gereken uygulamarı ve yapılmasını gerekenleri belirttim ve hocamız da geliştiricinin çevirisini paylaşmış. Bir bakıp yeniden deneyin.

tryigit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Konular
6
Resmi bir rom kullanıyorsanız bu modül tüm bl ve root gizlemeyle ilgili sorunlarınızı çözer. WhatsApp BL kilidini kontrol ediyor.

Duygusuz06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
K20 pro
Konular
0
Yemin ederim ağlıcam ne yaptıgımı bile bilmeden giremiyorum. Lütfen resmi WhatsApp yükleyin diyor. Başka cihazım. 2. Cihazdı tablet. Ondan QR okutma yoktu ondan cıkıs yaptım 1. Cihaz olsun diye bu sefer ondan da aynı hatayı alıyorum hicbir sekilde giremiyorum eski yazısmalar olsun bağlantılarım olsun gitti kız arkadasımla dahi suan iletişim kuramıyorum

Hocam Aynı sorunu bende yaşadım bundan bir kaç ay önce, FouadWP kullanıyordum bir anda uyarı geldi, kaldırdım ve orjinali yükledim ama giriş olmuyordu. defalarca denedim aynı, en son hatırladığım kadarıyla böyle çözmüştüm:
1- mod wp ı geri yükledim,
2- hesabıma giriş yapmayı denedim,
3- modlu wp yüklüyken ayarlardan depolama kısmından tüm verileri sil dedim,
4- verileri sildikten sonra mod wp ı kaldırdım,
5- orjinal wp ı kurdum ve oldu

** mod wp ı kaldırırken, remover uygulamaları da kullanırsanız faydalı olacağını düşünüyorum, bu şekilde mod uygulamanın tüm kalıntıları kalkmış olur.

ama rom attığınızı söylemişsiniz, normalde rom da tüm veriler silinir diye biliyorum, yine de denemenizde fayda var.

Saygılar
Hocam bu daha once aktifse bile sanırım olmuyor ve tüm yazılanlar çöp olabilir. Numara banı yapmıslar sanırım. Hicbir sekilde farklı cihazdan da olsa giremiyorum

Son düzenleme:

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
122
Yemin ederim ağlıcam ne yaptıgımı bile bilmeden giremiyorum. Lütfen resmi WhatsApp yükleyin diyor. Başka cihazım. 2. Cihazdı tablet. Ondan QR okutma yoktu ondan cıkıs yaptım 1. Cihaz olsun diye bu sefer ondan da aynı hatayı alıyorum hicbir sekilde giremiyorum eski yazısmalar olsun bağlantılarım olsun gitti kız arkadasımla dahi suan iletişim kuramıyorum

Hocam bu daha once aktifse bile sanırım olmuyor ve tüm yazılanlar çöp olabilir. Numara banı yapmıslar sanırım. Hicbir sekilde farklı cihazdan da olsa giremiyorum
Cihazda root var mı veya bootloader kilidin açıksa yukarıdaki yorumları denediniz mi? Alternatif olarak play protec i kapatıp VPN ile deneyin.

Duygusuz06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
K20 pro
Konular
0
Cihazda root var mı veya bootloader kilidin açıksa yukarıdaki yorumları denediniz mi? Alternatif olarak play protec i kapatıp VPN ile deneyin.
Farklı marka rootsuz yurtici cihazından da yaptım Huawei o onda play store yok hocam cozulsun yemin ederim sana cok dua ederim.

Farklı marka rootsuz yurtici cihazından da yaptım Huawei o onda play store yok hocam cozulsun yemin ederim sana cok dua ederim.
Hocam baska marka yurtici cihazla denedim vpn de actım olmadı

Son düzenleme:

Duygusuz06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
K20 pro
Konular
0