Selamlar arkadaşlar, uzun süredir bu hatayı yaşıyordum konuda mesajlarım var.
Whatsapp erişimini çok şükür sağladım.
Öncelikle konuyu tekrar özet geçeyim, yaşadığım hata sadece benim telefonda benim hattımda wp uyarı çıkıyordu, farklı numara açılıyordu, benim numarada farklı telefonda açılıyordu..
Gplay sertifika ve bl kilit kapalı durumlarını denedim düzelmemişti ve sertifika hatası olamayacağını düşünüyordum çünkü farklı numaralar ile wp açılıyordu...
Bu yüzden wp sistem loglarını inceledim log kayıtlarında tek hata key oluşturma ile alakalı olduğunu gördüm, yüksek ihtimalle benim telefonda açılmamasının nedeni daha öncede ekli olduğum gruplar ile alakalı, ilk yüklemede onların şifrelerinin çözümü için vs işlem yapılıyor bu yüzden direk key hatasından dolayı giriş yapmıyordu.
Yasnac ve İntegrity api check uygulamaları ile hatalar olduğunu gördüm, sertifika hatalarını kernelsu ve 2 modül yüklemesi ile çözdüm(magisk ile olmadı)
Pil performansından dolayı lineageos yükledim, bl kilidi açık ve rootlu durumda wp açılıyor bir problem görmedim bir kaç gündür takip ediyorum bakalım..
Benzer problem yaşayanlar, belirttiğim 2 uygulamayı gplayden yükleyip test etsin oradaki hatayı çözdükten sonra wp yi tekrar denesinler.