Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

• Konbuyu başlatan Masra
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 558
  • Görüntüleme 47K

palermo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Palermo
Cihazım
Note5
Konular
1
Hocam bazı bl açık cihazlarda çalışmasının nedenini bilmiyorum wp çok saçma bir iş yapmış. Hiçbir ihlali olmayan kullanıcıların kaza kurşunu olduğunu düşünüyorum çünkü bu hatayı IOS'da alanlar bile var. Birçok kişi bl açıkken aldığı hatayı, bl kapalıyken almıyor. Siz bl kapattıktan sonra basic/device/strong integrity kontrolü, wpyi yeniden yükleme, tarayıcıdan yükleme gibi şeyleri denediniz mi çünkü integrity bazen bl kapalıyken bile bug'a girebiliyor.
Denedim hocam, bl kapattıktan sonrada denedim benzer hatayı aldım, wp net bir cevap verse şunu şunu yap açılacak dese yapalım ama taslak boş cevaplar ile tüm hataların cevapları olacağını sanıyorlar. Keşke 1 tane TR yetkili muhattabımız olsada çözüm için yardımcı olsalar.

Sypreus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Emre
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
13
Denedim hocam, bl kapattıktan sonrada denedim benzer hatayı aldım, wp net bir cevap verse şunu şunu yap açılacak dese yapalım ama taslak boş cevaplar ile tüm hataların cevapları olacağını sanıyorlar. Keşke 1 tane TR yetkili muhattabımız olsada çözüm için yardımcı olsalar.
Hocam çözüm olur mu bilmiyorum ama yeni modlu wp çıktı, uygulama kırılmış olduğu için büyük ihtimalle hesabınıza giriş yapabileceksiniz. Kesin konuşmayayım ama denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum.

Veliusta

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Veli
Cihazım
Note 9 pro
Konular
5
Hocam çözüm olur mu bilmiyorum ama yeni modlu wp çıktı, uygulama kırılmış olduğu için büyük ihtimalle hesabınıza giriş yapabileceksiniz. Kesin konuşmayayım ama denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum.
lınk atar mısınız hocam

Sypreus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Emre
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
13

Veliusta

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Veli
Cihazım
Note 9 pro
Konular
5

Halim66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halim
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
12
Bootloader kilidi açık olupta bu hatayı alan varsa bu sorun için yeni telefon alıp parasını boşa harcamasın, yeni telefonumda resmi rom yüklüyken bootloader açtım ve aynı numarayla giriş yaptım WhatsApp hata verdi yani olayın "yeni telefonla" alakası yok. WhatsApp, numaranızı büyük ihtimalle bootloader açık telefonda kullanamamanız için sunucusuna kaydediyor yani bootloader kilidi açık hiçbir cihazda kullanamazsınız. Eğer numara değiştirmek istemiyorsanız bunun 2 çözümü var: Ya güçlü bir bootloader spoofer modülü çıkarılmalı (şuan çalışan bir modül yok) ya da en garanti çözüm olarak bootloaderı kilitlemelisiniz, tabi bunun için de eğer custom rom kullanıyorsanız Resmi ROM'a (Global, Türkiye, Endonezya, Hindistan vs.) geçmelisiniz.
yeni telefon ile ben bu sorunu çözdüm
ki zaten tüm çözüm yolları aynı değil

Sypreus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Emre
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
13
yeni telefon ile ben bu sorunu çözdüm
ki zaten tüm çözüm yolları aynı değil
Yazdığımı iyi okumamışsınız. Bootloader açıp WhatsApp yüklersen hesabına giriş yapamayacaksın, yani yeni telefonda da bootloader açınca hata veriyor. Yeni telefon almak en son çözüm.

Veliusta

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Veli
Cihazım
Note 9 pro
Konular
5
Yazdığımı iyi okumamışsınız. Bootloader açıp WhatsApp yüklersen hesabına giriş yapamayacaksın, yani yeni telefonda da bootloader açınca hata veriyor. Yeni telefon almak en son çözüm.
bu durumda aosp rom ile de aynı hatayı almamız gerekmez miydi hocam ? Aosp romda herhangi bir hata almıyorum

Sypreus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Emre
Cihazım
POCO X3 Pro
Konular
13
bu durumda aosp rom ile de aynı hatayı almamız gerekmez miydi hocam ? Aosp romda herhangi bir hata almıyorum
Hocam şöyle bir açılmış konu sahibinin ve yorumdakilerin çözümlerini inceleyebilirsiniz.

Masra

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Semai
Cihazım
Redmi note 8pro
Konular
30
Şuanda ben redmi note 8 pro cihazda Android 14 evolition x custom rom kullanıyorum hatayı bu rom kurarak geçtim fakat stock rom veya eski sürüm Android rom kurarsam aynı hatayı alicağim kesin

Üst Alt