Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

• Konbuyu başlatan Masra
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 557
  • Görüntüleme 47K

mssy21

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed Ali
Cihazım
Redmi note 12S
Konular
6
bl kilidi kapatmak arıza verebilir
bl kilidi kapattıktan sonra cihaz ileride arıza verdiğinde tekrar rom atmak zor uğraştırıcı
xiaomi telefonları bilirsiniz
açılış yaparken kilit simgesi gidene kadar beklerim
çünkü her zaman korku veriyor
telefonları hızlı açıldığını görmedim
bazen 5 dakika bile sürüyor
her zaman arıza verecek hissi veriyor
bl kilidi kapalı oluncada telefoncuya gitmen gerekecek
kendi becerin yoksa
o da boşa masraf
Haklısın hocam. Yok telefoncuya ben öneri vercektim aslında :) imei iptal et kabaca rootu kaldir bl kilidini kapat whatsapp kur Whatsapp aç sonra tekrar bl kilidini açıp root /imei at dicektim de sorun olabilir. Modülleri ve mesajlarını ona gösteririm teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

BL kilidini açtığında play store uygulamasının sertifikasının silinmesinden kaynaklı hata alınmakta. Lsposed'in yanına 2 adet modül kurup sorun çözülmekte veya PIFS modülünü bir deneyin. - - Play store verilerini temizleyip kullanmaya devam edebilirsin.
Modülü rardan cikarip APK yi kurup play store verilerini temizleyip restart atmak yeterli mi yoksa PC üzerinden mi kurulmalı bu PIFS modülü acaba ?

Haklısın hocam. Yok telefoncuya ben öneri vercektim aslında :) imei iptal et kabaca rootu kaldir bl kilidini kapat whatsapp kur Whatsapp aç sonra tekrar bl kilidini açıp root /imei at dicektim de sorun olabilir. Modülleri ve mesajlarını ona gösteririm teşekkürler.

Modülü rardan cikarip APK yi kurup play store verilerini temizleyip restart atmak yeterli mi yoksa PC üzerinden mi kurulmalı bu PIFS modülü acaba ?
Modülü bu şekilde kurmak işe yaramadı maalesef

Son düzenleme:

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
122

Modülü bu şekilde kurmak işe yaramadı maalesef
Modülü magisk veya kernelsu üzerinden flaşlamanız lazım

crop

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yücel
Cihazım
RedmiNot10Pro
Konular
26
Benim başka bir sorunum var
daha önce aero wp kullanmıyodum iptal olunca orjinale döndüm fakat şöyle bir durum var kişileri seçmek için + düğmesine bastığımda dosya biçimi desteklenmiyor diyor ikinci defa bastığımda kişiler açılıyor ve kameraya geçip resim çekerken çekiyor gözüküyor ama çekmiyor ikinci defa bazen üçüncü defa geri dönüp kamerayı açtığımda çekiyor sadece whattsapta bu şekilde bu durumun bir çözümü varmı

UygarTas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Uygar Taş
Cihazım
Redmi 9/Poco M2
Konular
2
Başlıkta yazdığı gibi hata aliyorum bu hata 4 ay gibi bi süredir var ve ben WhatsApp kullanamiyorum orjinal stockromdan WhatsApp kurdum olmadı modlu WhatsApp kurdum olmadı customrom ikende modlu, modsuz WhatsApp kuruyorum yine olmuyor fakat aile fertlerinden birini telefonundan xiaominin kendi klonlayıcısı ile 2 WhatsApp yapıp ordan kendi numaramı girince oluyor ama cihaza kaç kere format attım veya stockrom döndüm olmadı bunun sebebi nedir arkadaşlar bu hatayı birtek ben almıyorum bazı alan arkadaşlarda varmış yardımlar için teşekkürler Bu arada stockrom twrp ile döndüm miflash ile stockrom atmadım yardımlar için teşekkürler
google play sertifikasıyla olabilir mi bi abinin redmi note 12 pro plus cihazı da bu şekilde bazı uygulamalara girmiyordu cihazı sertifikaladıktan sonra normal çalışmaya başladı

mssy21

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed Ali
Cihazım
Redmi note 12S
Konular
6
google play sertifikasıyla olabilir mi bi abinin redmi note 12 pro plus cihazı da bu şekilde bazı uygulamalara girmiyordu cihazı sertifikaladıktan sonra normal çalışmaya başladı
Nasıl sertifikaladınız acaba ?

muhammet063

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
bir
Cihazım
redmi note 4
Konular
8
redmi note 8 pro kullanıp sahte whatsap uyarısı almaya devam eden arkadaşlar ben cdroid rom kurdum ayarlarında botloader gizleme özelligi var o şekilde whatsap açabildim

kusify

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şerif
Cihazım
Redmi note 7
Konular
0
Root atıp root'u gizleyince sorun çözülüyor diye biliyorum. Lavender cihazda risingOS 5.2.1 kullanıyorum, böyle bir sorun göremedim.

UysaaL

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 10T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
24
Dün resmi note 11 proyu telefoncuya götürdük PC bağladı ne yaptıysa WhatsApp düzeldi. Bl kilidini filan kapatmadı.

Realakyoll

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdulsamet
Cihazım
RedmiNote13PRO+
Meslek
MEMUR
Konular
1
Başlıkta yazdığı gibi hata aliyorum bu hata 4 ay gibi bi süredir var ve ben WhatsApp kullanamiyorum orjinal stockromdan WhatsApp kurdum olmadı modlu WhatsApp kurdum olmadı customrom ikende modlu, modsuz WhatsApp kuruyorum yine olmuyor fakat aile fertlerinden birini telefonundan xiaominin kendi klonlayıcısı ile 2 WhatsApp yapıp ordan kendi numaramı girince oluyor ama cihaza kaç kere format attım veya stockrom döndüm olmadı bunun sebebi nedir arkadaşlar bu hatayı birtek ben almıyorum bazı alan arkadaşlarda varmış yardımlar için teşekkürler Bu arada stockrom twrp ile döndüm miflash ile stockrom atmadım yardımlar için teşekkürler
Kardeşim benim de başıma geldi direnç attırdığımda WhatsApp kurduğumda bu yazıyla karşılaştım bl kilidi açık olduğu için yapıyormuş iki dakika da halletti benim yazilimcim bl klidini duzelttikten sonra düzeldi haberin olsun

mssy21

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed Ali
Cihazım
Redmi note 12S
Konular
6
Benim telde bl kilidini kapatmaya çalıştılar telefon hata verdi. Root atılmadan sadece bl kilidi açıp imei atılmıştı bu uyarıyı aldım. Modülleri denicem kendim artık.

Üst Alt