Selam hocam lsposed bende de girince beyaz sayfa acıyor bazende kendi kendine kapanıyor bunun çözümünü nasıl yaptınForumun burasına kadar gelen arkadaşlar için FIPS Chına adlı modülü kurarak sorunsuzca giriş yapabildim
hocam aynı sorunu yaşadım sonra bahsettiğim modülü indirip tekrar whatsapı denediğimde oldu hala açılmıyor lsposed ama wpye girebiliyorum bu modül sayesinde denemenizde fayda varSelam hocam lsposed bende de girince beyaz sayfa acıyor bazende kendi kendine kapanıyor bunun çözümünü nasıl yaptın
Aynı yöntemle bende WhatsApp açtım Sadece modlu WhatsApp kullanmak için lsposed lazım oda muhtemelen geliştirici desteğini çekti bende şuan çalışmıyor size tavsiyem hiçbir zaman play store verilerini temizleyip WhatsApp silmeyin tekrar resmi olmayan WhatsApp olayı geliyor bilginiz olsun.hocam aynı sorunu yaşadım sonra bahsettiğim modülü indirip tekrar whatsapı denediğimde oldu hala açılmıyor lsposed ama wpye girebiliyorum bu modül sayesinde denemenizde fayda var
ben normal whatsapa giremiyordum modlu kullanmıyorum ama evet uygulamaya girilmediğinden modlu wpye de giremezsiniz tavsiyeniz için teşekkürlerAynı yöntemle bende WhatsApp açtım Sadece modlu WhatsApp kullanmak için lsposed lazım oda muhtemelen geliştirici desteğini çekti bende şuan çalışmıyor size tavsiyem hiçbir zaman play store verilerini temizleyip WhatsApp silmeyin tekrar resmi olmayan WhatsApp olayı geliyor bilginiz olsun.
Slm telim IMEI kayıtlı bootloader kapatarak yeni rom kurarsam IMEI gidermi beni çok düşündürüyor cesaret edemiyorum.Evet sonuç olarak play store kilidin kapalı olduğunu algıladığında sorunsuz sertifikaya sahip oluyor ama kapatmanız şart değil çözümü mevcut.
Kardeşim İstiyosan telefoncuya ver o hallede biliyorsa halleder ve mi kiliti kapatıp stockrom dönersen imeil gitme ihtimali varSlm telim IMEI kayıtlı bootloader kapatarak yeni rom kurarsam IMEI gidermi beni çok düşündürüyor cesaret edemiyorum.
Merhaba, nasıl cozudun yardimci olabilirmisin acaba günlerdir hata alıyorum giriş yapamiyorumŞükürler olsun sonuç olumlu arkadaşlar bootloader kilidini mini ADB ile fastboot modda kod ile 20 saniyede kapattım
Cihaz sıfırlandı yeniden kuruulum yaptım ve artık whatsapp dan doğru alana kodu geliyor, aynı zamanda playstorede ilgili yere bakınca cihaz sertifikalı yazıyor.
Mi kilidini kilitlemis en basit çözüm fakat mi kilidi kilitlenecek ise format atilamsi lazim diye biliyorumMerhaba, nasıl cozudun yardimci olabilirmisin acaba günlerdir hata alıyorum giriş yapamiyorum
Merhaba hocam nerden buluruz bu moduluForumun burasına kadar gelen arkadaşlar için FIPS Chına adlı modülü kurarak sorunsuzca giriş yapabildim