Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

• Konbuyu başlatan Masra
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 558
  • Görüntüleme 47K

ecgumus60

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
J7 Prime
Konular
1
Forumun burasına kadar gelen arkadaşlar için FIPS Chına adlı modülü kurarak sorunsuzca giriş yapabildim

Mahmut7227

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi note 7
Konular
1
Forumun burasına kadar gelen arkadaşlar için FIPS Chına adlı modülü kurarak sorunsuzca giriş yapabildim
Selam hocam lsposed bende de girince beyaz sayfa acıyor bazende kendi kendine kapanıyor bunun çözümünü nasıl yaptın

ecgumus60

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
J7 Prime
Konular
1
Selam hocam lsposed bende de girince beyaz sayfa acıyor bazende kendi kendine kapanıyor bunun çözümünü nasıl yaptın
hocam aynı sorunu yaşadım sonra bahsettiğim modülü indirip tekrar whatsapı denediğimde oldu hala açılmıyor lsposed ama wpye girebiliyorum bu modül sayesinde denemenizde fayda var

Mahmut7227

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi note 7
Konular
1
hocam aynı sorunu yaşadım sonra bahsettiğim modülü indirip tekrar whatsapı denediğimde oldu hala açılmıyor lsposed ama wpye girebiliyorum bu modül sayesinde denemenizde fayda var
Aynı yöntemle bende WhatsApp açtım Sadece modlu WhatsApp kullanmak için lsposed lazım oda muhtemelen geliştirici desteğini çekti bende şuan çalışmıyor size tavsiyem hiçbir zaman play store verilerini temizleyip WhatsApp silmeyin tekrar resmi olmayan WhatsApp olayı geliyor bilginiz olsun.

ecgumus60

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
J7 Prime
Konular
1
Aynı yöntemle bende WhatsApp açtım Sadece modlu WhatsApp kullanmak için lsposed lazım oda muhtemelen geliştirici desteğini çekti bende şuan çalışmıyor size tavsiyem hiçbir zaman play store verilerini temizleyip WhatsApp silmeyin tekrar resmi olmayan WhatsApp olayı geliyor bilginiz olsun.
ben normal whatsapa giremiyordum modlu kullanmıyorum ama evet uygulamaya girilmediğinden modlu wpye de giremezsiniz tavsiyeniz için teşekkürler

rasimoz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
rasim
Cihazım
Mi 12T Pro
Konular
2
Evet sonuç olarak play store kilidin kapalı olduğunu algıladığında sorunsuz sertifikaya sahip oluyor ama kapatmanız şart değil çözümü mevcut.
Slm telim IMEI kayıtlı bootloader kapatarak yeni rom kurarsam IMEI gidermi beni çok düşündürüyor cesaret edemiyorum.

Masra

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Semai
Cihazım
Redmi note 8pro
Konular
30
Slm telim IMEI kayıtlı bootloader kapatarak yeni rom kurarsam IMEI gidermi beni çok düşündürüyor cesaret edemiyorum.
Kardeşim İstiyosan telefoncuya ver o hallede biliyorsa halleder ve mi kiliti kapatıp stockrom dönersen imeil gitme ihtimali var

echo01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Omer
Cihazım
Redmi 2022
Konular
0
Şükürler olsun sonuç olumlu arkadaşlar bootloader kilidini mini ADB ile fastboot modda kod ile 20 saniyede kapattım
Cihaz sıfırlandı yeniden kuruulum yaptım ve artık whatsapp dan doğru alana kodu geliyor, aynı zamanda playstorede ilgili yere bakınca cihaz sertifikalı yazıyor.
Merhaba, nasıl cozudun yardimci olabilirmisin acaba günlerdir hata alıyorum giriş yapamiyorum

Masra

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Semai
Cihazım
Redmi note 8pro
Konular
30
Merhaba, nasıl cozudun yardimci olabilirmisin acaba günlerdir hata alıyorum giriş yapamiyorum
Mi kilidini kilitlemis en basit çözüm fakat mi kilidi kilitlenecek ise format atilamsi lazim diye biliyorum

Üst Alt