- Adım
- - łŁКΞЯ -
- Cihazım
- Mi9T
- Konular
- 122
Merhaba hocam nerden buluruz bu modulu
Merhaba hocam nerden buluruz bu modulu
İş için whatsappa grup açarken spam olarak algıladı beni, gözden geçirme gönderdim akşamına banı açtı fakat tekrar doğrulama istedi, doğrulama yaparken telefonu tarayıp imei atıldığını kilidin açık olduğunu anladı sanırım. İmei atılmayan tr garantili telefonda açtım sorunsuz. Yukarıda yazdığım yöntem işe yarar mı acaba desteklerinizi bekliyorum.Whatsapp yardım mailine direkt rootlu cihazlara desteğimiz yok diye döndü. Önce emin değildim ama bu dönüş sonrası+orijinal bir telefonda deneyip whatsappa girince netleşti. Sorum şu? Bootloader kilidi kapatilamiyor mu? Root geri alınamıyor mu ? Telefonu il haline cevirebilsek, imei gitsin sorun değil, Whatsapp kurarız daha sonra imei atarz tekrar nasıl olur? Tam anlamıyorum ama kilidi kapatmayı dönersek telefon susabilir diyorlar doğru mudur?
Bildiğim kadarıyla IMEI atılması için bl kilidin açık olması gerekiyor bu durumda root atıp gerekli modülleri kurun sorun çözülecektir.İş için whatsappa grup açarken spam olarak algıladı beni, gözden geçirme gönderdim akşamına banı açtı fakat tekrar doğrulama istedi, doğrulama yaparken telefonu tarayıp imei atıldığını kilidin açık olduğunu anladı sanırım. İmei atılmayan tr garantili telefonda açtım sorunsuz. Yukarıda yazdığım yöntem işe yarar mı acaba desteklerinizi bekliyorum.
İşin kötü tarafı ben her ay grup açıyorum belki ondan spam olarak algıladı diyip bir de kalan 2 grup için annemin WhatsAppini kullanmıştım onda da aynı durum oldu.onda imei yaklaşık 2 yıl önce atılmıştı. Sanırım whatsappin yeni önlemi. Ekte whatsap cevabı ve alınan hatayı ekliyorum. Desteklerinizi beklerim, teşekkürler
Nasıl çözdüm hocam hangi yanıt tam çözüm acaba ?Reis Allah razı olsun 1 aylık derdim 4-5 dkda çözüldü
Dönüş için teşekkürler hocam. Sormak istediğim şey şu; bl kilidini kapatabiiyor muyuz? Amacım modüllerde bulasmadan bl kilidini kapatıp whatsappi o şekilde kurmak. Daha sonra bl kilidini açıp tekrar imei atılabilir.Bildiğim kadarıyla IMEI atılması için bl kilidin açık olması gerekiyor bu durumda root atıp gerekli modülleri kurun sorun çözülecektir.
BL kilidini açtığında play store uygulamasının sertifikasının silinmesinden kaynaklı hata alınmakta. Lsposed'in yanına 2 adet modül kurup sorun çözülmekte veya PIFS modülünü bir deneyin.Dönüş için teşekkürler hocam. Sormak istediğim şey şu; bl kilidini kapatabiiyor muyuz? Amacım modüllerde bulasmadan bl kilidini kapatıp whatsappi o şekilde kurmak. Daha sonra bl kilidini açıp tekrar imei atılabilir.
Teşekkürler bunu telefoncuya ileteyim o kadar girmedim işin içine de ben sadece bl kilidini tekrar kapatabilir miyiz diye öğrenmek istiyordum ama gördüğüm kadarıyla bl kilidini kapatmak bazı telefonlarda sorun yaratıyor. TeşekkürlerBL kilidini açtığında play store uygulamasının sertifikasının silinmesinden kaynaklı hata alınmakta. Lsposed'in yanına 2 adet modül kurup sorun çözülmekte veya PIFS modülünü bir deneyin.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir-Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir-Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirPlay store verilerini temizleyip kullanmaya devam edebilirsin.
bl kilidi kapatmak arıza verebilirTeşekkürler bunu telefoncuya ileteyim o kadar girmedim işin içine de ben sadece bl kilidini tekrar kapatabilir miyiz diye öğrenmek istiyordum ama gördüğüm kadarıyla bl kilidini kapatmak bazı telefonlarda sorun yaratıyor. Teşekkürler