Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

• Konbuyu başlatan Masra
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 558
  • Görüntüleme 47K

alimitnick

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi note 125G
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Arkadaşlar redmi modeller anladığım kadarıyla bu sorunla karşılaş mıyor öyle mi?

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi
Konular
157
Arkadaşlar redmi modeller anladığım kadarıyla bu sorunla karşılaş mıyor öyle mi?

Şimdi şöyle bir durum var hocam daha öncesinde modlu apk kullanıyorsanız belirli bir zaman sonra numaranız banlanıyor, çeşitli root vs gibi yöntemlerde fark etmiyor numara banlandığı için tek çare ya numaranın son 2-3 hanesini değiştirmek yada numarayı komple değiştirmek ben o şekil sorun yaşadım ayrıca redmi yada xiaomi farketmiyor. Rootlu ve çeşitli yöntemleride denemiştim sorun yaşadığım cihaz xiaomi 13 ultra ve note 13 pro+ idi.

alimitnick

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi note 125G
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Şimdi şöyle bir durum var hocam daha öncesinde modlu apk kullanıyorsanız belirli bir zaman sonra numaranız banlanıyor, çeşitli root vs gibi yöntemlerde fark etmiyor numara banlandığı için tek çare ya numaranın son 2-3 hanesini değiştirmek yada numarayı komple değiştirmek ben o şekil sorun yaşadım ayrıca redmi yada xiaomi farketmiyor. Rootlu ve çeşitli yöntemleride denemiştim sorun yaşadığım cihaz xiaomi 13 ultra ve note 13 pro+ idi.
Bende WhatsAppın xiaomiye garezi var diye banlıyor sanmıştım😀. Sağolun bilgilendirme için.

ecgumus60

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
J7 Prime
Konular
1
herkese merhaba konuyu okudum bende de note 10 pro var imei attırdım diğer tüm bilgiler bu şekilde root yok şu an bi işlem yapmaya korkuyorum imei gider diye adeko42 nin yaptıığı gibi yapacaktım fakat magisk arayüzü bende farklı gözüküyor bu işlemleri nasıl yapmam gerekecek ne eksik var yardımcı olacak birileri var mı whatsapa giremiyorum modülleri veya magiski ya da gerekli olan uygulamaları nasıl indireceğim yardımcı olursanız çok sevinirim

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-09-19-11-35-50-184_io.github.vvb2060.keyattestation.jpg
    Screenshot_2024-09-19-11-35-50-184_io.github.vvb2060.keyattestation.jpg
    453,5 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_2024-09-19-11-36-52-663_com.topjohnwu.magisk.jpg
    Screenshot_2024-09-19-11-36-52-663_com.topjohnwu.magisk.jpg
    336,8 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_2024-09-19-11-37-00-743_gr.nikolasspyr.integritycheck.jpg
    Screenshot_2024-09-19-11-37-00-743_gr.nikolasspyr.integritycheck.jpg
    150,2 KB · Görüntüleme: 22

Masra

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Semai
Cihazım
Redmi note 8pro
Konular
30
herkese merhaba konuyu okudum bende de note 10 pro var imei attırdım diğer tüm bilgiler bu şekilde root yok şu an bi işlem yapmaya korkuyorum imei gider diye adeko42 nin yaptıığı gibi yapacaktım fakat magisk arayüzü bende farklı gözüküyor bu işlemleri nasıl yapmam gerekecek ne eksik var yardımcı olacak birileri var mı whatsapa giremiyorum modülleri veya magiski ya da gerekli olan uygulamaları nasıl indireceğim yardımcı olursanız çok sevinirim
Telefonunuzda magisk aktif değil

ecgumus60

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emir
Cihazım
J7 Prime
Konular
1
şu an telefonumda magisk aktif şu an ki sorun Lsposedi yüklemeden önce uygulama açılıyor kendi uygulaması fakat magisk ile lsposedi kurduktan sonra uygulama açılmıyor beyaz ekran kalıyor bu yüzden whatsapı seçemiyorum burada ne yapabilirim bir çok versiyonu kaldırıp yükledim ama hep bu şekilde oldu

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
122
şu an telefonumda magisk aktif şu an ki sorun Lsposedi yüklemeden önce uygulama açılıyor kendi uygulaması fakat magisk ile lsposedi kurduktan sonra uygulama açılmıyor beyaz ekran kalıyor bu yüzden whatsapı seçemiyorum burada ne yapabilirim bir çok versiyonu kaldırıp yükledim ama hep bu şekilde oldu
Farklı bir lsposed uygulamasını deneyin.

Üst Alt