- Adım
- Ali
- Cihazım
- Redmi note 125G
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 8
Arkadaşlar redmi modeller anladığım kadarıyla bu sorunla karşılaş mıyor öyle mi?
Redmi değil bendeki cihaz XİAOMİ 13T(aristotle)Arkadaşlar redmi modeller anladığım kadarıyla bu sorunla karşılaş mıyor öyle mi?
Sizi alıntılamadım zaten.Redmi değil bendeki cihaz XİAOMİ 13T(aristotle)
Arkadaşlar redmi modeller anladığım kadarıyla bu sorunla karşılaş mıyor öyle mi?
Bende WhatsAppın xiaomiye garezi var diye banlıyor sanmıştım. Sağolun bilgilendirme için.Şimdi şöyle bir durum var hocam daha öncesinde modlu apk kullanıyorsanız belirli bir zaman sonra numaranız banlanıyor, çeşitli root vs gibi yöntemlerde fark etmiyor numara banlandığı için tek çare ya numaranın son 2-3 hanesini değiştirmek yada numarayı komple değiştirmek ben o şekil sorun yaşadım ayrıca redmi yada xiaomi farketmiyor. Rootlu ve çeşitli yöntemleride denemiştim sorun yaşadığım cihaz xiaomi 13 ultra ve note 13 pro+ idi.
Telefonunuzda magisk aktif değilherkese merhaba konuyu okudum bende de note 10 pro var imei attırdım diğer tüm bilgiler bu şekilde root yok şu an bi işlem yapmaya korkuyorum imei gider diye adeko42 nin yaptıığı gibi yapacaktım fakat magisk arayüzü bende farklı gözüküyor bu işlemleri nasıl yapmam gerekecek ne eksik var yardımcı olacak birileri var mı whatsapa giremiyorum modülleri veya magiski ya da gerekli olan uygulamaları nasıl indireceğim yardımcı olursanız çok sevinirim
hocam bunu nasıl yaparım bunun için root mu gerekiyor bu işlemi yaparsam imei gider miTelefonunuzda magisk aktif değil
Farklı bir lsposed uygulamasını deneyin.şu an telefonumda magisk aktif şu an ki sorun Lsposedi yüklemeden önce uygulama açılıyor kendi uygulaması fakat magisk ile lsposedi kurduktan sonra uygulama açılmıyor beyaz ekran kalıyor bu yüzden whatsapı seçemiyorum burada ne yapabilirim bir çok versiyonu kaldırıp yükledim ama hep bu şekilde oldu