Root var mı ?Olmadı maalesef hocam. Başka çözümü var mı
GM1917 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet varRoot var mı ?
Hangi işlemleri yaptınız da sorun çözülmedi?Evet var
GM1917 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu modülü flaslamak için root'a gerek var mı acaba? Bl kilidinin açık olması yeterli mi ?Modülü magisk veya kernelsu üzerinden flaşlamanız lazım
Bl kilidinin açık olması yüzünden play store sertifika silindiğinden WhatsApp doğrulama hatası alıyorsunuz mecburen root şart.Bu modülü flaslamak için root'a gerek var mı acaba? Bl kilidinin açık olması yeterli mi ?
Teşekkürler. Tek başıma lisanslı bir program kullanmadan root işlemi yapabilir miyim? Rehber linki varsa iletebilir misiniz ?Bl kilidinin açık olması yüzünden play store sertifika silindiğinden WhatsApp doğrulama hatası alıyorsunuz mecburen root şart.
Hocam, magisk yükledim. WhatsApp i magisk hide ile gizledim öyle denedim ama olmadı. v1.0 fips magisk ile kurdum yine olmadıHangi işlemleri yaptınız da sorun çözülmedi?
Tam olarak yapmak istediğiniz işlem nedir ?Teşekkürler. Tek başıma lisanslı bir program kullanmadan root işlemi yapabilir miyim? Rehber linki varsa iletebilir misiniz ?
Hocam, magisk yükledim. WhatsApp i magisk hide ile gizledim öyle denedim ama olmadı. v1.0 fips magisk ile kurdum yine olmadı
Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
BL kilidini açtığında play store uygulamasının sertifikasının silinmesinden kaynaklı hata alınmakta. Lsposed'in yanına 2 adet modül kurup sorun çözülmekte veya PIFS modülünü bir deneyin.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir-Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir-Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirPlay store verilerini temizleyip kullanmaya devam edebilirsin.
Telefonu rootlayıp ilettiğiniz PIFS modülünü flashlamıyı denicem. Root işlemi için şu videoyu buldumTam olarak yapmak istediğiniz işlem nedir ?
Birkaç mesaj önce yazdıklarımı kurup öyle deneyin