Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

• Konbuyu başlatan Masra
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 555
  • Görüntüleme 47K

haktanbozer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktan
Cihazım
Mi 6 128GB
Konular
7
BL kilidi açık ve repair işlemi görmüş 11T cihazımda bu sorunu yaşıyorum. Root ile modül atarsam sorun yaşar mıyım?

mssy21

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed Ali
Cihazım
Redmi note 12S
Konular
6
Benden başka bu aşamaya kadar gelenler için anlatıyorum lsposed modülü kurduktan sonra bootloader spoofer apksını kurdum etkinleştirip whatsappı işaretledim ve sonunda whatsappa girebildim

lsposed modülünü kurdum. bootloader spoofer apksını kurdum. Magisk üzerinden lsposed aktif görünüyor. Magisk uygulamasından whatsappı da gizledim de şunu anlamadım; "lsposed üzerinden bootloader spoofer apksını etkinnleştirmek" "Lsposed üzerinden Bootloader Spoofer a girin" "Lsposed'den işaretleyeyim mi?" lsposed sadece bir modül ve bir menüsü vs yok ki ?

mssy21

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed Ali
Cihazım
Redmi note 12S
Konular
6
Edit:

Tekrar Tekrar uğraşlar sonucu sonunda işlemi gerçekleştirdim dostlar

referans video
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

şöyle bir sorunla karşılaşıyordum magisk'de google play reddetme listesinde seçmeme rağmen düzeltiyordu otomatik ayrıca lsposed'de de whatsapı magiskde reddettiğim için bana izin vermiyordu , sonra whatsapı komple sildim play store ve hizmetleride komple güncelleştirme dahil sildim sonra tüm modülleri tekrar kurdum adımlara tekrar başladım önce sertifikayı düzelttim sonra whatsapı kurdum ama aktivasyon etmedim sonra ls posedden whatsapı kontrol ettim sonra magiskten whatsapın reddetme listesinde oldugu doğruladım sonra google play hizmetleri sonra key attesiondan da kontrol ettim ve aktivasyon için whatsapa girdim ve sonuç başarılı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu sorun imei atıldıktan sonra olmuştu. Cihaz Mi 13T(aristotle) Direnç yok yazılımla atıldı.
Bende de aynı sorun var. Magisk uygulamasında Google çerçevesi işaretliyorum otomatik tekrar açılıyor. lsposed modulunu sadece aktifleştirebiliyorm. içine girip menüsünü vs göremiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

BL kilidini açtığında play store uygulamasının sertifikasının silinmesinden kaynaklı hata alınmakta. Lsposed'in yanına 2 adet modül kurup sorun çözülmekte veya PIFS modülünü bir deneyin. - - Play store verilerini temizleyip kullanmaya devam edebilirsin.
çok rahatsız ettim kbakmayın ama kafaya takmış durumdayım bu sorunu :) 2-3 telefoncu yapamadı biri de deneriz ama cihazın susma riski var dedi. Büyük ihtimalle direnç ile BL kilidini kapatmayı deneyeceklerdi.

Rootlayıp magisk uygulaması üzerinden PIFS modülü ile denedim olmadı. Yine magisk uygulamasından LSPosed ve play ınteg.. modullerini yükleyip aktifleştirdim. Bootloader Spoofer apksını da kurdum. Magisk üzerinden reddetme listesine google play hizmetleri-android services library-whatsapp ve google hizmetleri çerçevesini ekliyorum (sondakinin otomatik kalkıyor tiki) ama olmadı maalesef. bir yerde hata mı yappıyorum acaba. Whatsappı farklı telefonda kullnıyorum şu anda .(

Son düzenleme:

mssy21

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed Ali
Cihazım
Redmi note 12S
Konular
6
Güncel durum. Tüm aşamaları tekrarlicam haftasonu.

Ekli dosyalar

• 1000000206.jpg
    1000000206.jpg
    425 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_2024-10-11-12-27-20-401_com.topjohnwu.magisk.jpg
    Screenshot_2024-10-11-12-27-20-401_com.topjohnwu.magisk.jpg
    318,2 KB · Görüntüleme: 18
  • Screenshot_2024-10-11-12-27-28-916_org.lsposed.manager.jpg
    Screenshot_2024-10-11-12-27-28-916_org.lsposed.manager.jpg
    258,2 KB · Görüntüleme: 18
  • Screenshot_2024-10-11-12-27-31-028_org.lsposed.manager.jpg
    Screenshot_2024-10-11-12-27-31-028_org.lsposed.manager.jpg
    130,5 KB · Görüntüleme: 18
  • Screenshot_2024-10-11-12-27-34-370_org.lsposed.manager.jpg
    Screenshot_2024-10-11-12-27-34-370_org.lsposed.manager.jpg
    410,5 KB · Görüntüleme: 17
  • Screenshot_2024-10-11-12-27-45-157_com.topjohnwu.magisk.jpg
    Screenshot_2024-10-11-12-27-45-157_com.topjohnwu.magisk.jpg
    354,4 KB · Görüntüleme: 19

mssy21

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed Ali
Cihazım
Redmi note 12S
Konular
6
Reddetme listesi zorlayı kapat, sadece Magisk de gizle.
Bundan mi oldu bilmiyorum ama WhatsAppta farklı numara yazınca uyarı vermedi. Benim numaramda yine aynı hatayı vermeye devam ediyor. Numaram banlı desem değil çünkü şu an farklı bir telefonda aktif kullanıyorum. Anlamadım gitti.

mssy21

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed Ali
Cihazım
Redmi note 12S
Konular
6
Şükür :) oldu :) Belki son yaptıklarım oldu belki de yüklediğim modullerden sonra WhatsApp'a tekrar ticket (yardım üzerinden) açmıştım oradan log kayitlarinda bl kapalı olduğunu görüp biseler yapmış olabilirler. Ben telefon numaram ile bu cihazın aynı anda olması durumunda bir ban oldugundan şüpheliyim. Çünkü farklı numara oluyordu benjm numaram olmuyordu ama ayni zamanda farklı telefondan girebiliyordum. Numara+ cihaz kombinasyonu olunca ban oluyor olmus olabilir :) Bl kilidini modullerle gizleyip tekrar WhatsApp'a uygulama üzerinden yardım talebi açtıktan sonra düzeldi. Aynısı başına gelen olursa diye detaylı anlattım :) destek olan herkese teşekkürler :)

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
122
Güncel durum. Tüm aşamaları tekrarlicam haftasonu.
Hocam PIFS modülü ile birlikte bootloader spofer kullanamazsın bazı kullanıcılar sadece PIFS modülü ile çözdüklerinden size 2 farklı yol gösterdim ve siz kurulumu birbirine karıştırmışsınız. Kurulum şu şekilde; magisk kurulumu sonrası zygisk sistemini etknleştirin ve kurulumu tamamlayın. Sonrasında gerekli olan lsposed ve play ıntegrity uygulamalarını flaşlayın ve bootloader spofer uygulamasını kurup cihazı yeniden başlatın. Burada yapmanız gereken sadece bootloader spofer modül ayarlarına girip sistem çerçevesini etkinleştirip play store verilerini temizlemek ve yeniden başlatmak hepsi bu kadar.

selimarslanjpg

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selim
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
3
Alternatif olarak bu işlemleri de deneyebilirsiniz.
Hocam dün endo romlu cihazımı twrp üzerinden sıfırladım whatsapp'ta herhangi bir sorun yoktu geliştiriciye göz atarken de normalde açık olması gereken bl kapalı gözüküyordu şaşırdım açıkçası. Sıfırlamayı yaptım whatsappa giriş yapmak istediğimde bu sorunla karşılaştım saatlerce çözüm aradım Allâh razı olsun senin yönteminle kesin çözüme ulaştım sağoll 😃

selimarslanjpg

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selim
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
3
hocam cihaz direnç kayıtlı değil rom atarsam imei gider şuan cihaza root atıp yapmayı düşünüyordum ama ne önerirsiniz.
Dostum yukarda cevapladığım çözümü uygula kesin çözüm ama yapmadan önce whatsappın bütün dosyalarını sil ve yaptıktan sonra da Pstoreden değil whatsapp apk indirip kur

Üst Alt