- Adım
- Erkan
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 3
Şuan bu sorunun kesin çözümü şudur diyebilen hiç çıkmadı. Bu sorunu çözenlerin kullandıkları yöntemler hep farklı.Ama bir başkasının numarasıyla nasıl giriş yapıyorlar orası mantığa yatmıyor zaten bizim burada yardımcı olmaya çalıştığımız sorun sadece kendi numaralarından değil hiç bir şekilde başka bir numara üzerinden whatsapp'a giriş yapamayan telefon sahipleri, eğer kendi numarasında giremiyor da başka numara üzerinden giriş sağlayabiliyorsa bu sorunun çözümü daha bulunamadı. Mümkün mertebe hiç bir numara üzerinden whatsapp'a giriş sağlayamayan arkadaşlar cihaz sertifikasında ve mac adresi değiştirerek çözümü arasınlar.
Sizin sorunuza gelecek olursak, aynı telefonda farklı bir numara ile giriş yapabilmenin çözümü o numara ile Google oturumu açmaktır. Yani telefonda kullanılacak yeni numara ile gmail hesabı ve bu hesaba bağlı play store oturumu açmak gerekir. Ayrıca play storede oturum açmadan önce bu uygulamanın tüm verilerini uygulamalar bölümünden bulup silmek gerekir. Aksi takdirde banlanan numaranın verileri üzerine ikinci numara ile oturum açtığınızda play store önceki verileri baz alacağından direk hata verecektir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben genelde bu sorunu temiz bir kurulumla farklı romlarla çözüyorum. Romlardan bazıları işe yaramıyor ama yarayanı mutlaka çıkıyor.Hiç bir şekilde farklı numara ile bile whatsapp giriş yapmıyorlarsa sertifika yükleyip denesinler.
-----
Sadece kendi telefonumda ve kendi telefon hattım ile whatsapp giriş yapamıyorum buna ÇÖZÜM HALEN ARANIYOR...
Örneğin bu sorundan dolayı 2 gün önce Arrow OS yükledim. Whatsapp sorunsuz çalıştı. Ancak bu roma alışkın değilim ve google ın arama ve mesajlaşma uygulamalarını sevmiyorum. Bundan dolayı mıuı 14 e geçtim. Ama orda Whatsapp çalışmadı. Tekrar geri arrow'a döndüm. Bu sefer de arrow'da çalışmadı. Sonra sertifika yükledim ama cihazda sertifika görünmedi. En sonunda uygulamalardan play store'yi bulup tüm verilerini temizledim. Ve artık Whatsapp çalışıyor. Umarım bu tecrübemin bir faydası olur size.
Son düzenleme: