- Adım
- Semai
- Cihazım
- Redmi note 8pro
- Konular
- 30
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediniz mantık dışı ben customrom cihazimi googledan kaydettirdim bide sertifika bypass yaptim magisk module ile ama yine banamaisin demedi hem öyle birşey olsa bile cihaz başka numara girdimizde de ayni hata vermeli fakat baska numara girince sikintisiz sekilde kabul ediyorBilgim olduğundan söylüyorum zaten dün cihaz sertifikası yoktu bende ama wp, banka hesapları gibi gibi önemli resmi uygulamalar dışında play store dahil her şey çalışıyor. Wp de resmiyete önem verdiğinden cihaz sertifikası olmazsa resmi wp yükleyin hatası veriyor. Basta da dikkatinizi çektim arkadaşlar stock romda hiçbir şey yokken root vardı ama altını çiziyorum wp çalışıyordu ama arrows custom rom flaşlayınca sertifika uçtu ve wp ye giriş yapamadım. Cihaz sertifikası sorununu düzeltince arrows rom da giriş sağlayabildim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Herkesin sorunu bu olmayabilir ama custom rom flaşlayan arkadaşlar cihaz sertifikalarını kontrol etmelerinde büyük fayda var. Custom romlar resmi romlar olmadığından sertifika devre dışı kalıyor. Wp de resmi olmayan cihazda çalışmaz hele ki sertifikası olmayan cihazda hiç çalışmaz. Bunun denetimi google play store üzerinden yapılmakta. Google play storeye giriş yapın sağ üstten profil resminize tıklayın ayarlar deyin hakkında seçeneğine tıklayın en aşağıda cihazınız sertifikalı ya da cihazınız sertifikasız yazar. Zaten resmi wp yi play storeden ediniyoruz sertifikasız cihazlar sazan gibi play storeden enselenebiliyor.
Dediniz mantık dışı ben customrom cihazimi googledan kaydettirdim bide sertifika bypass yaptim magisk module ile ama yine banamaisin demedi hem öyle birşey olsa bile cihaz başka numara girdimizde de ayni hata vermeliBilgim olduğundan söylüyorum zaten dün cihaz sertifikası yoktu bende ama wp, banka hesapları gibi gibi önemli resmi uygulamalar dışında play store dahil her şey çalışıyor. Wp de resmiyete önem verdiğinden cihaz sertifikası olmazsa resmi wp yükleyin hatası veriyor. Basta da dikkatinizi çektim arkadaşlar stock romda hiçbir şey yokken root vardı ama altını çiziyorum wp çalışıyordu ama arrows custom rom flaşlayınca sertifika uçtu ve wp ye giriş yapamadım. Cihaz sertifikası sorununu düzeltince arrows rom da giriş sağlayabildim.
Herkesin sorunu bu olmayabilir ama custom rom flaşlayan arkadaşlar cihaz sertifikalarını kontrol etmelerinde büyük fayda var. Custom romlar resmi romlar olmadığından sertifika devre dışı kalıyor. Wp de resmi olmayan cihazda çalışmaz hele ki sertifikası olmayan cihazda hiç çalışmaz. Bunun denetimi google play store üzerinden yapılmakta. Google play storeye giriş yapın sağ üstten profil resminize tıklayın ayarlar deyin hakkında seçeneğine tıklayın en aşağıda cihazınız sertifikalı ya da cihazınız sertifikasız yazar. Zaten resmi wp yi play storeden ediniyoruz sertifikasız cihazlar sazan gibi play storeden enselenebiliyor.
Play store sertifika hatasi alanlar bunu magisk veya kernelsu ile flashalsin sonra play storeyi tüm verileri temizleyip yeniden başlatsin sonra play store girip ayarlardan hakkinda kisminda assada cihaz sertifikalı yazacaktir sonra WhatsApp indir ve deneyin olmazsa başka yöntem deneyin
Ekli dosyalar
Son düzenleme: