Rehber Volte Etkinleştirme Turkcell ve Vodafone

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2
dıbı dıb tıs ile görüntülü görüşme ve wovifi ile görüşmeler yaptık ses bence baya farkediyor. Bu işin en güzel yanı gsm çekmeyen yerde yada yurt dışında wifi üstünden sanki şebekeye bağlı gibi iletişimde kalabilmek.

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Benim için Volte pek önemli değil de, vowifi kullanımı gerçekten büyük avantaj.

Özellikle yurtdışında iken, yurtiçindeki herhangi bir numarayı, vowifi özelliğinden yararlanarak, yurtiçi operatörde kullandığın tarife üzerinden aramak büyük avantaj. Mesela; yurtdışından, yurtiçi sabit telefonları aramak kolaylık oluyor.

kronik151

Hakkımızda hayırlısı
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RIDVAN
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
6
dıbı dıb tıs ile görüntülü görüşme ve wovifi ile görüşmeler yaptık ses bence baya farkediyor. Bu işin en güzel yanı gsm çekmeyen yerde yada yurt dışında wifi üstünden sanki şebekeye bağlı gibi iletişimde kalabilmek.
Mübarekler bi anlatında bizde yapalım

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2
Arkadaşlar anlatın dediğiniz şey verilen zip dosyasının içindekileri efs explorer ile telefona bire bir kopyalayacaksınız. Önceki sayfalarda verildi apn ekleyeceksiniz. Olay bu.

Öncesinde diag moda almak için gerekli hazırlıkları yapmış olmanız lazım telefon root lu olmalı. Bilgisayarda Adb sürücüleri yüklü olmalı ve qpst son sürüm kurulu olmalı. Bunların hepsi forumda aratırsanız var olmadı xda da bulabilirsiniz. Gizli saklı bir durum yok dosyalar verildi gerekli açıklamalarda yapıldı. Uygulamak sizin tecrübenize kalmış. Hiç bu işlerle haşır neşir değilseniz zaten uğraşmanızı tavsiye etmiyorum. Eğer gerçekten miui de vowifi çalıştığını bilsek geniş bir zamanda rehber gibi bişi hazırlanabilir. Şu an için çoğu rom sıkıntılı. Volte zaten çözülmüş zuperm arkadaşımız paylaşmıştı.

Hknmktv

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco X3 Nfc
Konular
3
mmengi hocam efs içerisine bu dosyaları tek tek nasıl atıyoruz ve ayrıca turkcell efs dosyası içerisinde olup efs içinde olmayan dosyalar var benim mesela efsprofiles böyle bir dosya efs içerisinde göremedim işlemi yarıda kestim yedeklediğim efsyi tekrar yükledim. Dosya dosya atma işini pek anlayamadım sanırım :)

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2
mmengi hocam efs içerisine bu dosyaları tek tek nasıl atıyoruz ve ayrıca turkcell efs dosyası içerisinde olup efs içinde olmayan dosyalar var benim mesela efsprofiles böyle bir dosya efs içerisinde göremedim işlemi yarıda kestim yedeklediğim efsyi tekrar yükledim. Dosya dosya atma işini pek anlayamadım sanırım :)

Hocam olan dosyaların üzerine yazacaksınız olmayanlarıda atacaksınız. Olmayan klasörleride yaratacaksınız. dıbı dıb tıs arkadaşımızın verdiği çift hatlı olanı kullanın benim verdiğim de bazı dosyalat hat gitmesine sebep olabilir.

dıbı dıb tıs

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
i.k
Cihazım
mi max 2
Konular
14
Yani kısacası çok büyük bir eksiklik değil anladığım kadarıyla?

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Hocam volte bağlanti hizinda artiş sağliyor.Ses kalitesi bariz farkli değil.vowifi guzel bisey uçakta ,yurdışinda wifi bağli olduğunda turkcell şebekesine bağlaniyor.Yurtiçi gibi konusuyorsunuz.İkisini de uzun uğraşlar sonucu hallettik.Yes~~
[doublepost=1524494373,1524494346][/doublepost]
Yani kısacası çok büyük bir eksiklik değil anladığım kadarıyla?

Hocam volte bağlanti hizinda artiş sağliyor.Ses kalitesi bariz farkli değil.vowifi guzel bisey uçakta ,yurdışinda wifi bağli olduğunda turkcell şebekesine bağlaniyor.Yurtiçi gibi konusuyorsunuz.İkisini de uzun uğraşlar sonucu hallettik.Yes~~

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
[doublepost=1524494373,1524494346][/doublepost]
Hayırlı olsun hocam...mümkünse eğer, herkesin yararlanabilmesi açısından, yeni bir konu açıp, tüm yapılması gerekenleri anlatabilirmisiniz...buradaki çözümler sayfalar arasında kaybolmuşlar ve arayıp, toparlamak bir bütün olarak zor...teşekkür ederim

dıbı dıb tıs

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
i.k
Cihazım
mi max 2
Konular
14
Hayırlı olsun hocam...mümkünse eğer, herkesin yararlanabilmesi açısından, yeni bir konu açıp, tüm yapılması gerekenleri anlatabilirmisiniz...buradaki çözümler sayfalar arasında kaybolmuşlar ve arayıp, toparlamak bir bütün olarak zor...teşekkür ederim

Tabiki hocam mmengi hocamin izni olursa akşama bi konuda toparlariz.Kendisinin çabalariyla halloldu konu.Düşünurse kendisi bi b@şlikta toparlasın.

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2
Tabiki hocam mmengi hocamin izni olursa akşama bi konuda toparlariz.Kendisinin çabalariyla halloldu konu.Düşünurse kendisi bi b@şlikta toparlasın.

Hocam bir çok insanın katkısı oldu konuya. Ben nitrogen os ile uğraşıyo olsaydım kesinlikle çözüme ulaşamazdık senden aldığım feyz ile lineage os üstünde çalışmaya başlayınca çözüldü. Hocam izin ne demek üstüne atmış gibi olmiyim ama bu yeni konuda yardımlarını bekliyorum bende elimden geldiğince katkıda bulunurum. Yanlız şöle bir şey var bu yaptığımız başımızı derde sokmaz umarım çünkü görüntülü görüşme özellikle üreticiler ile operatörler arasında anlaşma ile oluyor sanırım. Şebeke üstünden görüşme yapabilen bildiğim kadarı ile sadece samsung da oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt