Rehber Volte Etkinleştirme Turkcell ve Vodafone

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hknmktv

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Poco X3 Nfc
Konular
3
Yaptım! Omnirom 8.1 kullanıyorum. Volte yazmasa dahi lte+ hattında arama yapıyor 3gye düşmüyor. İşlem tamamdır. Sakin kafayla yapınca oluyormuş. Teyit için rr 5.8.5 ile deneyeceğim.

Ekli dosyalar

• Screenshot_Ayarlar_20180423-190405.png
    Screenshot_Ayarlar_20180423-190405.png
    204,2 KB · Görüntüleme: 76

dıbı dıb tıs

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
i.k
Cihazım
mi max 2
Konular
14
Hocam bir çok insanın katkısı oldu konuya. Ben nitrogen os ile uğraşıyo olsaydım kesinlikle çözüme ulaşamazdık senden aldığım feyz ile lineage os üstünde çalışmaya başlayınca çözüldü. Hocam izin ne demek üstüne atmış gibi olmiyim ama bu yeni konuda yardımlarını bekliyorum bende elimden geldiğince katkıda bulunurum. Yanlız şöle bir şey var bu yaptığımız başımızı derde sokmaz umarım çünkü görüntülü görüşme özellikle üreticiler ile operatörler arasında anlaşma ile oluyor sanırım. Şebeke üstünden görüşme yapabilen bildiğim kadarı ile sadece samsung da oluyor.
Sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.Samsung kendi teknolojisi 3G de dahi goruntulu gorusturuyor.Bizimkisi sadece lte teknolojisi:PMillet imei atilmoş telefonlar kullaniyor.Bi sıkıntı çikani gormedim.Yine de sizin bileceğiniz konu tabiki.Benim ačimdan sorun yok konuya hertürlü desteği veririm.Fakat konuya uyarilarda bulunalim riskli işlemler yedekli çalişin şeklinde.Sorumluluk almayalim değilmi?Yes~~

mmengi

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Grus
Konular
2
Yaptım! Omnirom 8.1 kullanıyorum. Volte yazmasa dahi lte+ hattında arama yapıyor 3gye düşmüyor. İşlem tamamdır. Sakin kafayla yapınca oluyormuş. Teyit için rr 5.8.5 ile deneyeceğim.
Lineage üstüne geliştirilmiş romlarda status barda volte yazmıyor ama gönderdiğiniz resimde volte aktif olduğu anlaşılıyor. Volte romdan etkilenmiyor istediğiniz romda çalışır.
[doublepost=1524516362,1524503718][/doublepost]
Neyse deneriz artik bi gün.Az once aex nougat romla denedim,çalışiyor bundada.Sorunsuz.Sadece buildprop düzenledim.Benim telefon bilgilerinde hiçbiri kaydettirlmedi gorunuyor.ilginç ama hepsi calisior.Yes~~

Hocam görüntülü görüşmede karşıya görüntü gitmeme sorununuz çözüldümü?

Bu gün s6 edge turkcell hatlı volte/vowifi aktif bir telefonla hem gsm üzerinden hem wifi üzerinde görüntülü ve normal görüşme denemeleri yaptım hepsi sıkıntısız çalıştı.

dıbı dıb tıs

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
i.k
Cihazım
mi max 2
Konular
14
Lineage üstüne geliştirilmiş romlarda status barda volte yazmıyor ama gönderdiğiniz resimde volte aktif olduğu anlaşılıyor. Volte romdan etkilenmiyor istediğiniz romda çalışır.
[doublepost=1524516362,1524503718][/doublepost]

Hocam görüntülü görüşmede karşıya görüntü gitmeme sorununuz çözüldümü?

Bu gün s6 edge turkcell hatlı volte/vowifi aktif bir telefonla hem gsm üzerinden hem wifi üzerinde görüntülü ve normal görüşme denemeleri yaptım hepsi sıkıntısız çalıştı.
Hocam bi daha deneyemdim.Zaten benim için çokta önemli değil.Whatapp la hallediyoruz.Bu arada konuyu açtım.Ordan dewam edebiliriz.

dnzgndz93

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Deniz Gündüz
Cihazım
Değişir :)
Konular
5
Merhaba,
Hocam volte açılması için illa cihazın rootlu mu olması gerekiyor global yüklü güncelleme de volte açılamaz mi?
Hattım Vodafone, cihazın mi 6 128 GB
Şimdiden teşekkürler

zuperm

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
yakup
Cihazım
mi5
Konular
1
mmengi dostumun eline koluna emeğine sağlık tebrik ediyorum büyük ve hırs ve çalışkanlığı için kendisine çok teşekkür ediyorum

tosunkaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tosunkaya
Cihazım
Samsung S10
Konular
4
Şu VoLTE si çalışan arkadaşlar, bi anlatın hele, normal çalışan cihaza göre, ne değişiyor, ne gibi farklar oluyor, hatta farkı bariz anlayabilmemiz için, her iki şekil için birer Voice ses örneği atabilirsiniz mesela....teşekkürler...

WO Wifi bildiğim kadarıyla TR de henüz çalışmıyor?

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Seste aşırı belirgein derecede fark var. Kişi yanında gibi oluyor tertemiz ve hd ses. VoWifi falan hepsi TR'de çalışıyor, ben kullanıyorum s8'de.
[doublepost=1524586601,1524586436][/doublepost]
Ben görebiliyorum. Veri ağı türü iwlan oluyor vowifi devreye girince uçak modunda. Geçerli ağ 286-015 oluyor turkcell olduğu anlaşılıyor gsm de 01 iken vowifi de 15 oluyor. Rom un frameworkde yada carierconfig de tanımı olmadığından böyle yazıyor.
bu ims menüsü note 4x'te çıkmıyor. altta daha fazla diye menü var orada da yok. ims kaydı olsa volte kalitesi çalışacak. şu an için volte simgesi çıkıyor, arama sırasında volte simgesi gitmiyor 4g düşmüyor fakat volte kalitesi gelmiyor ve "hd" simgesi çıkmıyor. karşı telefon zaten volte destekli. sorun nedir? ayrıca ims apnsi 4g olmayan yerlerde hiç internete bağlanmıyor.

serkan85

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
MI 10T 8/128
Meslek
Bilgisayar Donanım
Konular
5
Türk Telekomda da çalışsa çok güzel olacak.

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Arkadaşlar (LTE+) ne demek,bilgisi olan varmı?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

TwoEasy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
İphone 5s
Konular
17
Arkadaşlar (LTE+) ne demek,bilgisi olan varmı?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Nasıl ki H iken, H+ şeklinde güçlendirilmiş 3G oluyor LTE de LTE+ ile güçlendirilmiş 4G oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt