Soru Vodafone kullananlar

kadirgul42

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
11
ben yeni geçtim tüm ev ahalisi olarak, aylık 182 lira, sizin tarifeniz ucuzmuş, yakında yenilemeniz gerekiyor sanırım, o fiyatları artık zor bulursunuz
Yok Hocam Geçen Ay Vardı Bu Kampanya Kısa süreliğine Çıktı Bir çok Kişi Aldı Çevremde Sonra 190 Liraya Çıktı Annem 132 Lirayken başvuru yapmıştı geçen hafta eski başvuru olduğu için izin verdiler 132 liradan o da geçti 20gb

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Ayyyynen katılıyorum hocam. Bu nedenle Vodafone'dan Türkiye'de bişey beklememek lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende Vodafone!a geçicem hocam. Zamanı geldiğinde. Nedir bu zaman? Kimse bana ulaşmasın. Zart zurt rahatsız etmesin. Telefon da istersem zaman zaman facebook'a gireyim. Arada forum bakayım diyeceğim zamanların geldiği. Yaaani. Yaşlandığım zaman giggle~~ Sessizlik ve insanın olmadığı istediğim ortam ve zaman gelince bende Vodafone'a geçicem happy~~
Valla söz bana düşmez ama benim tanıdığım Cumhur hoca 67 yaşında olmasına rağmen başta teknoloji olmak üzere bir çok konuda gencim diye dolaşan çok insanı cebinden çıkarır. giggle~~
Devir ekonomi devri. Siz de Vodafone kullanmak için yaşlanmayı beklemeyin bence. 8=)

halilgurbuz

Premium Üye
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
219
Valla söz bana düşmez ama benim tanıdığım Cumhur hoca 67 yaşında olmasına rağmen başta teknoloji olmak üzere bir çok konuda gencim diye dolaşan çok insanı cebinden çıkarır. giggle~~
Devir ekonomi devri. Siz de Vodafone kullanmak için yaşlanmayı beklemeyin bence. 8=)
Aaaaa. Lütfen aramıza nifak sokmayın Cumhur abimle. Ben ona yaşlı demedim ki. Ben yaşlanınca dedim giggle~~wasntme~~ O gencecik birisi. Maşallah diyeyim kendisine

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
296
Değerli hocam, size ne yahu, belki kendilerinin elinde senet vardır, nereden bilebilirsiniz ki...bırakın kim ne yapmak istiyorsa yapsın...

Üst Alt