- Adım
- Emre
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Konular
- 430
Esasında son cümlenizde belirttiğiniz çağdaş dünya standartlarında hizmet beklemeden ve talep etmeden ortadoğu zihniyetini değiştirebileceğimizi pek zannetmiyorum hocam. Ben verileri paylaşıp kişisel yorumlarımı ekledim. Skorpi hocamın söylediği gibi bu veriler son kullanıcıyı ilgilendirmiyorsa, son kullanıcı için önemli olan kendi menfaati ise ve sizin belirttiğiniz üzere tercihler tamamen duygusal olduysa, yani sadece hüküm sürenler değil son kullanıcı da tamamen ortadoğu zihniyeti ile hareket ediyorsa veri paylaşmanın veya hizmet talep etmenin de pek anlamı yokmuş gibi geliyor. "hayatının büyük bölümünü evde geçirererek sosyal medyadan paylaşım yapan, İnternet ten haber takip edip arada bir eş dost ile sohbet eden sıradan insanlar" için edge hızındaki 2G teknolojisi de yeterli esasında. Tabii ki geleceği yaratacak olan teknolojilerin ve gelişmelerin bu teknolojilerin hakkını vererek kullanabilecek genç kuşaklara ulaştırılması toplumu oluşturan bireylerin sorumluğunda değil. Yetkili kurumlar mutlaka gerekenleri yapıyorlardır bizlerin "hayatının büyük bölümünü evde geçirererek sosyal medyadan paylaşım yapan, İnternet ten haber takip edip arada bir eş dost ile sohbet eden sıradan insanlar" olarak sorumluluk alması, taleplerde bulunması ve hatta tepki göstermesi abesle iştigal olacaktır. Nasıl olsa sadece ve sadece izlemek ve biat etmek için varızKıymetli adminim cantara hocam...
Mesajınızı okudum; verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.. Yalnız bir hususu açıklamam gerekir. Uzun zamandır Turkcell ( arada da Telekom) kullanmış ve ilk kez Vodafone' a geçiş yapmış biri olarak burada ne Vodafone güzellemesi yapacak ne de elin İngiliz telekomünikasyon şirketini savunacak durumda değilim. Benim tercih sebebim tamamen duygusal.
Sizin Vodafone' a olan menfi görüşünüzü idrak edebiliyorum. Zira ilk anda benim de bir hayli tereddütüm vardı. Bir aylık geçiş sürecinde kurban bayramı ziyareti vesilesiyle karayolu ile İstanbul 'dan Hatay' a kadar tam on şehirde test etme imkânım oldu. ( Bu şehirlerden biri de size yakın bir bölge olan Ankara - Kızılcahamam' dı ) Bu yolculuk esnasında depremde yerle bir olmuş, bütün altyapısı çökmüş Antakya' da dahil olmak üzere hiç bir yerde wne internet çekiminde ne de yaptığım görüşmelerde en ufak bir sıkıntı yaşamadım. ( Kendisini tester olarak kullandığım Skorpi hocam bizzat şahididir)Ve bütün bunları aynı pakete 700 TL isteyen turkcell yerine 3 te bir fiyata veren Vodafone ile yaptım.
Verdiğiniz bilgiler elbetteki çok kıymetli. Tabi ben bu konulara sizin kadar vakıf olamadığım için ancak kişisel tecrübelerimi paylaşabildim.
Şimdi, 2026 nisan ayında dünyada emsali olmayan kendi alamet-ı farikamiz 4.5 G den 5 G ye geçeceğimiz söyleniyor. 4.5 G ye kıyasla 10 kat daha hızlı ve daha güvenli bir bağlantı... Peki bu bizim gibi hayatının büyük bölümünü evde geçirererek sosyal medyadan paylaşım yapan, İnternet ten haber takip edip arada bir eş dost ile sohbet eden sıradan insanların hayatında neyi değiştirecek hakikaten merak ediyorum. Turkcell en iyi paketi almış Vodafone en kötüsünü... Kimin umurunda? Ortadoğu zihniyetiyle hüküm sürülen bir ülkede çağdaş Dünya standartlarında hizmet beklemek ancak abesle iştigal olur.
Saygılarımla...
Sonuç olarak sizler VF kullanıcıları olarak memnunsanız tabii ki saygı duymak dışında bir seçeneğim yok. Ben sadece kişisel olarak biraz daha fazlasını bekliyor ve talep ediyorum galiba.
Saygılarımla...