Soru Vodafone kullananlar

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
430
Kıymetli adminim cantara hocam...
Mesajınızı okudum; verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.. Yalnız bir hususu açıklamam gerekir. Uzun zamandır Turkcell ( arada da Telekom) kullanmış ve ilk kez Vodafone' a geçiş yapmış biri olarak burada ne Vodafone güzellemesi yapacak ne de elin İngiliz telekomünikasyon şirketini savunacak durumda değilim. Benim tercih sebebim tamamen duygusal. giggle~~
Sizin Vodafone' a olan menfi görüşünüzü idrak edebiliyorum. Zira ilk anda benim de bir hayli tereddütüm vardı. Bir aylık geçiş sürecinde kurban bayramı ziyareti vesilesiyle karayolu ile İstanbul 'dan Hatay' a kadar tam on şehirde test etme imkânım oldu. ( Bu şehirlerden biri de size yakın bir bölge olan Ankara - Kızılcahamam' dı ) Bu yolculuk esnasında depremde yerle bir olmuş, bütün altyapısı çökmüş Antakya' da dahil olmak üzere hiç bir yerde wne internet çekiminde ne de yaptığım görüşmelerde en ufak bir sıkıntı yaşamadım. ( Kendisini tester olarak kullandığım Skorpi hocam bizzat şahididir) :D Ve bütün bunları aynı pakete 700 TL isteyen turkcell yerine 3 te bir fiyata veren Vodafone ile yaptım.
Verdiğiniz bilgiler elbetteki çok kıymetli. Tabi ben bu konulara sizin kadar vakıf olamadığım için ancak kişisel tecrübelerimi paylaşabildim.
Şimdi, 2026 nisan ayında dünyada emsali olmayan kendi alamet-ı farikamiz 4.5 G den 5 G ye geçeceğimiz söyleniyor. 4.5 G ye kıyasla 10 kat daha hızlı ve daha güvenli bir bağlantı... Peki bu bizim gibi hayatının büyük bölümünü evde geçirererek sosyal medyadan paylaşım yapan, İnternet ten haber takip edip arada bir eş dost ile sohbet eden sıradan insanların hayatında neyi değiştirecek hakikaten merak ediyorum. Turkcell en iyi paketi almış Vodafone en kötüsünü... Kimin umurunda? Ortadoğu zihniyetiyle hüküm sürülen bir ülkede çağdaş Dünya standartlarında hizmet beklemek ancak abesle iştigal olur.
Saygılarımla...
Esasında son cümlenizde belirttiğiniz çağdaş dünya standartlarında hizmet beklemeden ve talep etmeden ortadoğu zihniyetini değiştirebileceğimizi pek zannetmiyorum hocam. Ben verileri paylaşıp kişisel yorumlarımı ekledim. Skorpi hocamın söylediği gibi bu veriler son kullanıcıyı ilgilendirmiyorsa, son kullanıcı için önemli olan kendi menfaati ise ve sizin belirttiğiniz üzere tercihler tamamen duygusal olduysa, yani sadece hüküm sürenler değil son kullanıcı da tamamen ortadoğu zihniyeti ile hareket ediyorsa veri paylaşmanın veya hizmet talep etmenin de pek anlamı yokmuş gibi geliyor. "hayatının büyük bölümünü evde geçirererek sosyal medyadan paylaşım yapan, İnternet ten haber takip edip arada bir eş dost ile sohbet eden sıradan insanlar" için edge hızındaki 2G teknolojisi de yeterli esasında. Tabii ki geleceği yaratacak olan teknolojilerin ve gelişmelerin bu teknolojilerin hakkını vererek kullanabilecek genç kuşaklara ulaştırılması toplumu oluşturan bireylerin sorumluğunda değil. Yetkili kurumlar mutlaka gerekenleri yapıyorlardır bizlerin "hayatının büyük bölümünü evde geçirererek sosyal medyadan paylaşım yapan, İnternet ten haber takip edip arada bir eş dost ile sohbet eden sıradan insanlar" olarak sorumluluk alması, taleplerde bulunması ve hatta tepki göstermesi abesle iştigal olacaktır. Nasıl olsa sadece ve sadece izlemek ve biat etmek için varız :)

Sonuç olarak sizler VF kullanıcıları olarak memnunsanız tabii ki saygı duymak dışında bir seçeneğim yok. Ben sadece kişisel olarak biraz daha fazlasını bekliyor ve talep ediyorum galiba.

Saygılarımla...

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297
Sevgili cantara hocam, konu neden buralara geldi, anlayamadım...Vodafone tu kaka bazı bölgelerde, kabul edilebilinir bir durum...İstanbul B.Çekmece de sorunsuz kullanıyorum ve uygun fiyata kullanıyorum, üstelik yaşlı moruğun da tekiyim....Vodafonelular diğer Turkcell ve telekomcuların yapabildiği neyi yapamıyorlar, onu da çok merak ettiğimi belirtmek isterim...Saygılarımla

Mi11T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaanklc12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kaan
Cihazım
Redmi 12 pro +
Konular
9
Benden herkese tavsiye Vodafone'u kullanmayın. 15 senedir aynı muhitte oturuyorum ailecek telefon çekmediği için sayısız kayıt açmışızdır fakat çözüm bulmadılar yani müşteri memnuniyeti sıfır. Türk Telekom da aynı şekilde, bu durumda her ne kadar pahalı olsa bile en iyi memnuniyet ve çekim gücü Türkcell'de. Dolayısıyla hem müşteri memnuniyeti, hem de hizmet olmayan bir yere verilen para hem çok hem de çöp olur.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
50
Ben de bir şeyi merak ediyorum. Daha önceki mesajlarından anladığım kadarıyla cantara hocamın oturduğu bölgede Vodafone çekmiyor. Eğer daha iyi bir çekim kalitesine sahip olsaydı Vodafone u Turkcell ' e tercih etmezmiydi? Yok kardeşim ben üç misli fiyat öder ama yine de turkcell den başka operatör kullanmam mı derdi?
Aklımda deli sorular..8=)
Not : Şimdi biz daha hesaplı olduğu için Vodafone u tercih ettik diye daha az mı milli olduk? wasntme~~

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
430
Ben de bir şeyi merak ediyorum. Daha önceki mesajlarından anladığım kadarıyla cantara hocamın oturduğu bölgede Vodafone çekmiyor. Eğer daha iyi bir çekim kalitesine sahip olsaydı Vodafone u Turkcell ' e tercih etmezmiydi? Yok kardeşim ben üç misli fiyat öder ama yine de turkcell den başka operatör kullanmam mı derdi?
Aklımda deli sorular..8=)
Not : Şimdi biz daha hesaplı olduğu için Vodafone u tercih ettik diye daha az mı milli olduk? wasntme~~

3 Kat değil hocam. Biraz önce uygulamaya girince yenilemesinin geldiğini de gördüm. 240₺ olcakmış.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Milli olmamakla tabii ki suçlamıyorum ama çok ciddi paralar kazanan (siz az deseniz bile bence hiç de az değil) bu şirketlerin sosyal sorumluluğu da geçtim zarurui olan sorumluluklarını bile yerine getirmiyor oluşları sinirlerime dokunuyor :)

Üst Alt