Soru Vodafone kullananlar

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Bende öyle 20gb 1000 dakika 132TL
Ben Skorpi hocanın kullandığı paketi kullanıyorum 4 aydır. Operatör değiştirmeden önce de aylardır GSM şirketlerinin kampanyalarını takip ettim ama 132 TL lik bir paket göremedim.
Sizin paket kaç tarihli?

ozkansadettin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sadettin
Cihazım
Xiaomi 11T PRO
Konular
8
Ben Skorpi hocanın kullandığı paketi kullanıyorum 4 aydır. Operatör değiştirmeden önce de aylardır GSM şirketlerinin kampanyalarını takip ettim ama 132 TL lik bir paket göremedim.
Sizin paket kaç tarihli?
Merhaba ben 1 ağustosda katılmıştım kampanya ya

Ekli dosyalar

• vodafone.jpeg
    vodafone.jpeg
    150,6 KB · Görüntüleme: 4

Koçara

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Hayret... Biz bunu nasıl gözden kaçırmışız? wasntme~~
Yaşlandık Skorpi hocam, yaşlandık. facepalm~~

Halim66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halim
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
17
y dışında biri var mı
ücretleme mantığı nedir
sene bası bana 20 gb 1000 dakikayı 200 tlye satan vodafone şimdi 132 tlye düşürmüş
büyük ihtimal birkaç ay sonra 300 tlye satar
sonra düşürür
böyle saçmalık olur muı
gittikçe fiyat yükselmesi lazımken düşüyor yükseliyor

halilgurbuz

Premium Üye
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
219
y dışında biri var mı
ücretleme mantığı nedir
sene bası bana 20 gb 1000 dakikayı 200 tlye satan vodafone şimdi 132 tlye düşürmüş
sonra düşürür
böyle saçmalık olur muı
Aslında yurt dışında sınırsız paketleri görseniz. Şaşar kalırsınız. Adamlar resmen bedava kullanıyor. Küçük bir araştırma ile bu bilgilere sizde ulaşabilirsiniz. (Tabiki de ordaki fiyatları TL ye çevirmeyin) Bizde de böyle ucuz olmalı fiyatlar ama Operatörler öpmeyi seviyor. Bizde toplumca öpülmeyi seviyoruz. Geçtiğimiz günlerde IT Dünyası isimli web sitesinde bir haber vardı. Vodafone bu güne kadar en büyük Türkiye yatırımını kendisinin yaptığını söylüyordu. BTK nın yatırımları açıklamasının ardından bunun tamamen yalan olduğu, Vodafone'un en düşük yatırımı yaptığı ortaya çıktı. Muhtemeldir ki 5G ihalesinde de en küçük payı yine Vodafone alacak. Ama bu Vodafone'un suçu değil. Rekabet ortamının olmadığı bir alanda hizmet veriyor. Ve engelleniyor. Evet engelleniyor. Koskoca Avrupa kıtasında müthiş hizmet veren Vodafone. Ülkemizde en kötü hizmeti veriyor. Ne ilginç değilmi? Neyse bu olay uzar gider siyasete girmek istemiyorum. Şu anda Türkiyede insanların kullanabileceği sadece 2 operatör var. Turkcell ve Telekom. Birinde taahhüt bitince diğerine geçerek günü kurtarcaz. Başka yolu yok gibi.

ozkansadettin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sadettin
Cihazım
Xiaomi 11T PRO
Konular
8
y dışında biri var mı
ücretleme mantığı nedir
sonra düşürür
böyle saçmalık olur muı
Böyle anlık kampanya yapıyorlardı 132TL di sonra 182 lira oldu şimdi 240tl olmuş

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
296
Böyle anlık kampanya yapıyorlardı 132TL di sonra 182 lira oldu şimdi 240tl olmuş
anlık kampanya takip etmek çok zor, hele de zaten taahhüt varsa...cayma bedelleri çok yüksek olabiliyor....bende 182 liği yakaladım ve geçtik ailece

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
296
Aslında yurt dışında sınırsız paketleri görseniz. Şaşar kalırsınız. Adamlar resmen bedava kullanıyor. Küçük bir araştırma ile bu bilgilere sizde ulaşabilirsiniz. (Tabiki de ordaki fiyatları TL ye çevirmeyin) Bizde de böyle ucuz olmalı fiyatlar ama Operatörler öpmeyi seviyor. Bizde toplumca öpülmeyi seviyoruz. Geçtiğimiz günlerde IT Dünyası isimli web sitesinde bir haber vardı. Vodafone bu güne kadar en büyük Türkiye yatırımını kendisinin yaptığını söylüyordu. BTK nın yatırımları açıklamasının ardından bunun tamamen yalan olduğu, Vodafone'un en düşük yatırımı yaptığı ortaya çıktı. Muhtemeldir ki 5G ihalesinde de en küçük payı yine Vodafone alacak. Ama bu Vodafone'un suçu değil. Rekabet ortamının olmadığı bir alanda hizmet veriyor. Ve engelleniyor. Evet engelleniyor. Koskoca Avrupa kıtasında müthiş hizmet veren Vodafone. Ülkemizde en kötü hizmeti veriyor. Ne ilginç değilmi? Neyse bu olay uzar gider siyasete girmek istemiyorum. Şu anda Türkiyede insanların kullanabileceği sadece 2 operatör var. Turkcell ve Telekom. Birinde taahhüt bitince diğerine geçerek günü kurtarcaz. Başka yolu yok gibi.
Yazı içeriğinin çoğuna katılıyorum, sonundaki 2 operatör mahkumluğu hariç....Turkcell çok güzel öpüyor, TT den hazmetmiyorum, vodafone eğer bölgenizde çekiyorsa, sorunsuz geçilebilinir...yani her zaman birileri memnundur, birileri de değil...yapacak bir şey yok

Koçara

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Türk Telekom devletin kurduğu. Turkcell ise yönetiminde bizzat devletin olduğu iki GSM şirketi halilgurbuz hocam. Vodafone ' a gelince... O çok uluslu bir İngiliz şirketi. Avrupa kıtasında müthiş hizmet veren yabancı bir GSM operaratöne ahbap çavuş ilişkisi içinde iş yapılan bir ülkede ayrıcalık tanınması ancak Bülent Ersoy dan bebek beklemeye benzer. giggle~~:D

halilgurbuz

Premium Üye
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
219
Türk Telekom devletin kurduğu. Turkcell ise yönetiminde bizzat devletin olduğu iki GSM şirketi halilgurbuz hocam. Vodafone ' a gelince... O çok uluslu bir İngiliz şirketi. Avrupa kıtasında müthiş hizmet veren yabancı bir GSM operaratöne ahbap çavuş ilişkisi içinde iş yapılan bir ülkede ayrıcalık tanınması ancak Bülent Ersoy dan bebek beklemeye benzer. giggle~~:D
Ayyyynen katılıyorum hocam. Bu nedenle Vodafone'dan Türkiye'de bişey beklememek lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yazı içeriğinin çoğuna katılıyorum, sonundaki 2 operatör mahkumluğu hariç....Turkcell çok güzel öpüyor, TT den hazmetmiyorum, vodafone eğer bölgenizde çekiyorsa, sorunsuz geçilebilinir...yani her zaman birileri memnundur, birileri de değil...yapacak bir şey yok
Bende Vodafone!a geçicem hocam. Zamanı geldiğinde. Nedir bu zaman? Kimse bana ulaşmasın. Zart zurt rahatsız etmesin. Telefon da istersem zaman zaman facebook'a gireyim. Arada forum bakayım diyeceğim zamanların geldiği. Yaaani. Yaşlandığım zaman giggle~~ Sessizlik ve insanın olmadığı istediğim ortam ve zaman gelince bende Vodafone'a geçicem happy~~

Üst Alt