Satış Vodafone Faturalı tarifeler 2024 güncel

bekobaba142

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Beko
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
23
Türk Telekom mu pişmanlık asıl Vodafone pişmanlık elini öper Vodafone önce Telekom un hocam .25 GB =75 TL diye geçelim dedim 2022 Aralık ayında arkadaş geçtğime bin pişman oldum şehrin merkezinde internet hızı 5-7mb geçmiyor böyle saçma bir operatör taahhütü bozdum Turkcell e geçtim miss gibi hız alıyorum
Beni aktif turkcell şuan hız tatmin ediyor ama aşırı pahalı. 150 TL olan tarifeyi 350 yaptılar malum o kadar param yok. Yaşantım boyunca kötü olsun ucuz olsun diye hareket ettim. Hep kendimden ödün verdim 😂

Lor24

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Remzi
Cihazım
GM 9
Konular
30
Türk Telekom mu pişmanlık asıl Vodafone pişmanlık elini öper Vodafone önce Telekom un hocam .25 GB =75 TL diye geçelim dedim 2022 Aralık ayında arkadaş geçtğime bin pişman oldum şehrin merkezinde internet hızı 5-7mb geçmiyor böyle saçma bir operatör taahhütü bozdum Turkcell e geçtim miss gibi hız alıyorum
Hocam ben hız testi attım az yukarda bakabilirsiniz ben Vodafone çok iyi demiyorum tercih meselesi

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Neticede Vodafone' a özel bir alışveriş konusu ve kullanmak isteyenler için güzel bir fırsat. Diğer operatörler ile bir kıyaslama yapılmasının da hiç manası yok ve lüzumsuz bir tartışma.
Ben sadece forumda sık sık dillendirilen bir cümleyi söylemekle yetinebilirim. " Vodafone pişmanlıktır ..."
Yani şahsi görüşüm değildir...
Kesinlikle katılıyorum.
Denedim test ettim. Tecrübemi de aktardım. Amacım insanlara fikir vermek. Karşılığında sor bakim etrafına diye cevap aldım. 🤣 İş yerimde çalışan 3 kişi Vodafone da. Hepsi taahhüt süresinin bitmesini bekliyor. Ha şu varki Telsim zamanı iyiydi.

bekobaba142

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Beko
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
23
Farklı bir yerden Vodafone ve turkcell testi. 1 Vodafone 2 turkcell.

Ekli dosyalar

• IMG-20231116-WA0009.jpg
    IMG-20231116-WA0009.jpg
    39,2 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20231116-230936_Chrome.png
    Screenshot_20231116-230936_Chrome.png
    98,1 KB · Görüntüleme: 24

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Forum içerisinde kullanılan dilin son derece önemli olduğunu, kullanılan emir kiplerinin hesabınıza yönelik yaptırımlar olarak geri dönüşü olabileceğini unutmadan, saygı çerçevesinde yazışmalara devam edilmesi gerektiğini tüm forum arkadaşlarımıza hatırlatırım.
Bu hatırlatma için çok teşekkürler kıymetli büyüğümüz sevilen insan Emre hocam
Saygılar sevgiler selametle

Moderatör tarafında düzenlendi:

BerdanX

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berdan
Cihazım
Redmi note 8 ro
Meslek
Öğrenci
Konular
9
💥💥 Vodafone Red Özel 20 Plus
Redli Müşteriye Özel 20 Plus tarifesi
Tarife içeriği 👇
💥Vodafonlularla sınırsız konuşma
💥Her yöne 3000 dk
💥250 sms
💥Her yöne tam 20 GB internet
💥Sınırsız iletişim (WhatsApp, Messenger vs )
💥Sosyal medya sınırsız (Instagram, Facebook, Twitter)
💥Sınırsız müzik keyfi (Spotify )
💥Sınırsız video izleme (izlesene, YouTube)
BAZI ARKADAŞLARA 25 GB , YOUTUBE İNSTAGRAM TWİTTER FACEBOOK TWİTTER SINIRSIZ PAKETTE CIKIYOR
Tarife ücreti sadece 97 TL ve ek olarak 9 TL telsiz kullanım ücreti bulunuyor. Fiyat 12 ay boyunca sabittir . Tarife geçiş işlemi için numaranız yetiyor.
Aktif bir paketiniz varsa eğer cayma bedeli ödemeden direk bu pakete geçmenizi sağlayabiliriz. Herhangi bir illegal durum yoktur. Kısa süreli bir kampanyadir. Herkesin geçmesini temenni ederim.
Tek seferlik işlem ücreti vardır.
Daha fazla bilgi için WhatsApp Veya PM den ulaşabilirsiniz.
Unutmayın, bu harika fırsatı yakalamak için bugün bir adım atın ve özel tarifemize geçişinizi yapın.
Hocam ben geçmek istiyorum ulaşabilir misiniz?

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Farklı bir yerden Vodafone ve turkcell testi. 1 Vodafone 2 turkcell.
Gönderdiğiniz ekran görüntülerinde operatör ismi göremedim ben 😎
Gönderecekseniz benimki gibi gönderin. Bakın benimkinde operatör ismi görünüyor. 😎
İstanbul Kağıthane Çeliktepe de gayet yeterli bir hız. 😎
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Lor24

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Remzi
Cihazım
GM 9
Konular
30
Hocam ben geçmek istiyorum ulaşabilir misiniz?
Özel mesaj gönderdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gönderdiğiniz ekran görüntülerinde operatör ismi göremedim ben 😎
Gönderecekseniz benimki gibi gönderin. Bakın benimkinde operatör ismi görünüyor. 😎
İstanbul Kağıthane Çeliktepe de gayet yeterli bir hız. 😎
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Şuan şehir merkezinde olmadığım halde aldığım hız

Ekli dosyalar

• IMG_0767.png
    IMG_0767.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Özel mesaj gönderdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan şehir merkezinde olmadığım halde aldığım hız
Olmaz inanmayız.

Bir de fotoğraf lazım şehir merkezinde olmadığınıza dair.

Hatta fotoğrafı da sizin çektiğinizi kanıtlamanız lazım. Selfie olsun.

Ya o selfie başka zamanda çekildiyse? O zaman elinize bir kağıt alıp tarih ve saat yazın öyle çekin fotoğrafı. Alta da miuitürkiyeyi seviyorum falan yazın. Bir de palyaço burnu takarsanız tam olur :D

Yahu ne uzattınız olayı. Vodafone iyi mi? Evet değil, hepimiz biliyoruz bunu. Hatta en kötü operatör ve bu sır değil. Herkes biliyor. Zaten o yüzden böyle tarifeler verebiliyor. Ama bölge bölge de değişiyor. Az ama Turkcell, Türk telekom hiç çekmeyen yerde vodafone'un mükemmel hizmet sunduğu yerler de var.

Kendi adıma bedava olsa da almam. Ağırlıklı olarak Eskişehir- Ankara - Konya arasındayım ve burada Vodafone berbat. 1-2mbit bile hız alamıyorum, çoğu zaman WP fotoları bile yüklenmiyor ki Turkcell 100mbit ve üzeri hız veriyor. Yani almam, alamam. Kullanamayacağım şeye neden para vereyim. Ama başka yerde iyidir orada yaşayan alır, mantıklıdır, karışmam.

Hayırlı satışlar Lor24 hocam.

Lor24

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Remzi
Cihazım
GM 9
Konular
30
Olmaz inanmayız.

Bir de fotoğraf lazım şehir merkezinde olmadığınıza dair.

Hatta fotoğrafı da sizin çektiğinizi kanıtlamanız lazım. Selfie olsun.

Ya o selfie başka zamanda çekildiyse? O zaman elinize bir kağıt alıp tarih ve saat yazın öyle çekin fotoğrafı. Alta da miuitürkiyeyi seviyorum falan yazın. Bir de palyaço burnu takarsanız tam olur :D

Yahu ne uzattınız olayı. Vodafone iyi mi? Evet değil, hepimiz biliyoruz bunu. Hatta en kötü operatör ve bu sır değil. Herkes biliyor. Zaten o yüzden böyle tarifeler verebiliyor. Ama bölge bölge de değişiyor. Az ama Turkcell, Türk telekom hiç çekmeyen yerde vodafone'un mükemmel hizmet sunduğu yerler de var.

Kendi adıma bedava olsa da almam. Ağırlıklı olarak Eskişehir- Ankara - Konya arasındayım ve burada Vodafone berbat. 1-2mbit bile hız alamıyorum, çoğu zaman WP fotoları bile yüklenmiyor ki Turkcell 100mbit ve üzeri hız veriyor. Yani almam, alamam. Kullanamayacağım şeye neden para vereyim. Ama başka yerde iyidir orada yaşayan alır, mantıklıdır, karışmam.

Hayırlı satışlar Lor24 hocam.
Teşekkür ederim hocam şimdi bir ürüne karalama yapıldığı zaman ürünün alıcısı düşer mesela burda bunu gören bir kaç arkadaş vazgeçti hız düşük çekmiyor vs whatsapp dan yazan kişilerde de aynı şekilde geri adım atıldı herkes kendince haklı bana göre iyisi bu her hangi bir sorun yaşamadım onun için öneriyorum saygılar başkan sağlıklı huzurlu günler ❤️

Üst Alt