Satış Vodafone Faturalı tarifeler 2024 güncel

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Bizim burada elektrik sık sık gidiyor ve gittiği zaman turkcell komple gidiyor. Turk Telekom zaten yukarıda gördüğünüz gibi.
Sizin orası neresi bilmiyorum ama. Birkaç sene önce Vodafone a geçim dedim. İstanbul'da yaşıyorum. Rezaletti. Kayınpeder Tekirdağ Kumbağ da. Yazın onlara gittik ziyarete, neredeyse çatıya çıkacaktım çeksin diye. Memleketim olan Nevşehir e gittim ordada aynıydı. Şu anda Telekomdayım. İstanbul'da güzel. Nevşehir'de iyi. Tekirdağ Kumbağ da çekiyor. Şu anlık memnunum. Dediğim gibi. Bana göre önce Turkcell sonra Telekom. Vodafone'a asla geçmem bu yaşadığım deneyimden sonra.

engncnk1978

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
android 7
Cihazım
mi max 2
Konular
10
Ben Turkcell den geçmiştim Vodafona çekim yönünden hiç sıkıntı yaşamadım vodafon da.

Lor24

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Remzi
Cihazım
GM 9
Konular
30
Sizin orası neresi bilmiyorum ama. Birkaç sene önce Vodafone a geçim dedim. İstanbul'da yaşıyorum. Rezaletti. Kayınpeder Tekirdağ Kumbağ da. Yazın onlara gittik ziyarete, neredeyse çatıya çıkacaktım çeksin diye. Memleketim olan Nevşehir e gittim ordada aynıydı. Şu anda Telekomdayım. İstanbul'da güzel. Nevşehir'de iyi. Tekirdağ Kumbağ da çekiyor. Şu anlık memnunum. Dediğim gibi. Bana göre önce Turkcell sonra Telekom. Vodafone'a asla geçmem bu yaşadığım deneyimden sonra.
Çevrende vardır Vodafone kullanan bir sor bakalım çekim gücü nasıl

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Forum içerisinde kullanılan dilin son derece önemli olduğunu, kullanılan emir kiplerinin hesabınıza yönelik yaptırımlar olarak geri dönüşü olabileceğini unutmadan, saygı çerçevesinde yazışmalara devam edilmesi gerektiğini tüm forum arkadaşlarımıza hatırlatırım.

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Çevrende vardır Vodafone kullanan bir sor bakalım çekim gücü nasıl
Sordum. Hiç memnun değiller.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Forum içerisinde kullanılan dilin son derece önemli olduğunu, kullanılan emir kiplerinin hesabınıza yönelik yaptırımlar olarak geri dönüşü olabileceğini unutmadan, saygı çerçevesinde yazışmalara devam edilmesi gerektiğini tüm forum arkadaşlarımıza hatırlatırım.
Kesinlikle katılıyorum. Bazı insanlar için bu çok zor olsada öğrenmeleri şart.

Lor24

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Remzi
Cihazım
GM 9
Konular
30
Haklısınız hocam

bekobaba142

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Beko
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
23
Çok gereksiz bir tartışma. Ben istedim hocamla iletişime geçtim. İstemeyenler neden olayı bu raddeye getiriyor anlayamıyorum.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
44
Neticede Vodafone' a özel bir alışveriş konusu ve kullanmak isteyenler için güzel bir fırsat. Diğer operatörler ile bir kıyaslama yapılmasının da hiç manası yok ve lüzumsuz bir tartışma.
Ben sadece forumda sık sık dillendirilen bir cümleyi söylemekle yetinebilirim. " Vodafone pişmanlıktır ..."
Yani şahsi görüşüm değildir...

Lor24

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Remzi
Cihazım
GM 9
Konular
30
Neticede Vodafone' a özel bir alışveriş konusu ve kullanmak isteyenler için güzel bir fırsat. Diğer operatörler ile bir kıyaslama yapılmasının da hiç manası yok ve lüzumsuz bir tartışma.
Ben sadece forumda sık sık dillendirilen bir cümleyi söylemekle yetinebilirim. " Vodafone pişmanlıktır ..."
Yani şahsi görüşüm değildir...
Tercih meselesi hocam tartışmaya gerek yok renkler ve zevkler tartışılmaz 😂

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
165
faturalı hocam türk telekom pişmanlık
Türk Telekom mu pişmanlık asıl Vodafone pişmanlık elini öper Vodafone önce Telekom un hocam .25 GB =75 TL diye geçelim dedim 2022 Aralık ayında arkadaş geçtğime bin pişman oldum şehrin merkezinde internet hızı 5-7mb geçmiyor böyle saçma bir operatör taahhütü bozdum Turkcell e geçtim miss gibi hız alıyorum

Üst Alt