Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende hem Vodafone dan hem turkcellden taşıdım bir problem olmadı. Denen ücreti de işlem tamamlandıktan sonra aldı. Baya da uğraştı sağolsun lor24 hocam. Turkcell den Vodafone geçişlerde vs olsun.
Hali hazırda Vodafone faturalı hat sahibiyim. 7 kasımda paket güncellendi. Tarfi değişikliklerinde cezam yok. Şimdi size numaramı verdiğim zaman bu pakete ne zaman geçmiş olacağım? Hemen mi? Ayrıca kullandığım pakette yeni güncellendiği için onunda faturasını ödeyeceğim muhtemelen. Vallahi kafam da çok soru var. Tam manası ile bu iş nasıl olacak kayıt ücretini nasıl göndereceğim vs cevaplarsanız sevinirim.
Ben zaten 10mb görmedim hiç Vodafone tarifelerinde... Sınırsız neti olan paketinin açıklamasında bile yazıyor sabit 5mbit sabit hız diye. Satarken dahi söylüyor yani
Ben zaten 10mb görmedim hiç Vodafone tarifelerinde... Sınırsız neti olan paketinin açıklamasında bile yazıyor sabit 5mbit sabit hız diye. Satarken dahi söylüyor yani