Satış Vodafone Faturalı tarifeler 2024 güncel

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
39
Vodafone un yeni gelenlere sağlamadığı bu fırsatı siz nasıl sağlıyorsunuz çok merak ettim. Ayrıca ön ödeme olarak hiçbir operatör ücret almaz. Bağıra bağıra ben dolandırıcıyım diye mesaj atılıyor forumda kimsede ses çıkarmamış. Dün gece konuyu şikayet etmiştim ama forumun yöneticileri bile belli ki bunu umursamıyor
Nasıl bir dolandırıcılık olabilir mesela hocam ?

Yolcu34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aykut
Cihazım
Note 8 pro
Konular
35
Nasıl bir dolandırıcılık olabilir mesela hocam ?
Tek kullanımlık ücret diye telefonunuza gelen kodu şahsa gönderdiğiniz zaman mobil ödeme olarak veya servis aboneliği faturanıza ek 250 TL yansıtılınca tarifeniz de aynı kalınca dolandırıldığınızı anlarsınız

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
52
Dolandırıcılık demeyelim de tanınan ayrıcalığı kendi faydasına kullaniyor diyelim alan memnun satan memnun olduğu için de yöneticiler ses çıkarmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tek kullanımlık ücret diye telefonunuza gelen kodu şahsa gönderdiğiniz zaman mobil ödeme olarak veya servis aboneliği faturanıza ek 250 TL yansıtılınca tarifeniz de aynı kalınca dolandırıldığınızı anlarsınız
Tarife nasıl aynı kalıyor yahu okadar da değildir herhalde

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
39
Amacım konuyu uzatmak veya birini savunmak değil onu belirteyim. Benim yaptığım herhangi bir işlem olmamakla birlikte bu şekilde abonelik yapanlar var, kod falan gelmiyor mobil ödeme aboneliği , servis aboneliği falan da olmuyor bilin diye yazıyorum. Bu sadece sizin olayı yorumlayışınız.

Lor24

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Remzi
Cihazım
GM 9
Konular
30
İçerik yok derken sosyal medya whatsapp vs mi?
Aynen hocam

Vodafone un yeni gelenlere sağlamadığı bu fırsatı siz nasıl sağlıyorsunuz çok merak ettim. Ayrıca ön ödeme olarak hiçbir operatör ücret almaz. Bağıra bağıra ben dolandırıcıyım diye mesaj atılıyor forumda kimsede ses çıkarmamış. Dün gece konuyu şikayet etmiştim ama forumun yöneticileri bile belli ki bunu umursamıyor
Kimi dolandırdım kardeş biliyor isen yap o zaman burda boş yapıyorsun bana kod vs gelmiyor

engncnk1978

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
android 7
Cihazım
mi max 2
Konular
10
💥💥 Vodafone Red Özel 20 Plus
Redli Müşteriye Özel 20 Plus tarifesi
Tarife içeriği 👇
💥Vodafonlularla sınırsız konuşma
💥Her yöne 3000 dk
💥250 sms
💥Her yöne tam 20 GB internet
💥Sınırsız iletişim (WhatsApp, Messenger vs )
💥Sosyal medya sınırsız (Instagram, Facebook, Twitter)
💥Sınırsız müzik keyfi (Spotify )
💥Sınırsız video izleme (izlesene, YouTube)
BAZI ARKADAŞLARA 25 GB , YOUTUBE İNSTAGRAM TWİTTER FACEBOOK TWİTTER SINIRSIZ PAKETTE CIKIYOR
Tarife ücreti sadece 97 TL ve ek olarak 9 TL telsiz kullanım ücreti bulunuyor. Fiyat 12 ay boyunca sabittir . Tarife geçiş işlemi için numaranız yetiyor.
Aktif bir paketiniz varsa eğer cayma bedeli ödemeden direk bu pakete geçmenizi sağlayabiliriz. Herhangi bir illegal durum yoktur. Kısa süreli bir kampanyadir. Herkesin geçmesini temenni ederim.
Tek seferlik işlem ücreti vardır.
Daha fazla bilgi için WhatsApp Veya PM den ulaşabilirsiniz.
Unutmayın, bu harika fırsatı yakalamak için bugün bir adım atın ve özel tarifemize geçişinizi yapın.
Bugün 25gb lık tarifeye geçiş yaptım teşekkür ederim hocam yardımlarınız için ihtiyacı olan varsa tavsiye ederim.

Bugün 25gb lık tarifeye geçiş yaptım teşekkür ederim hocam yardımlarınız için ihtiyacı olan varsa tavsiye ederim.
Ayrıca tarifeye geçiş işleminden sonra işlem ücretini gönderdim..

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-11-16-13-44-41-213_com.vodafone.selfservis.jpg
    Screenshot_2023-11-16-13-44-41-213_com.vodafone.selfservis.jpg
    139,2 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:

KayraBey

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayra
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Meslek
Bil.Tek.
Konular
7
Neti daha düşük bir paketiniz var mı?

KayraBey

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayra
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Meslek
Bil.Tek.
Konular
7
20 gb sosyal medya ve iletişim sınırsız var
Hali hazırda Vodafone faturalı hat sahibiyim. 7 kasımda paket güncellendi. Tarfi değişikliklerinde cezam yok. Şimdi size numaramı verdiğim zaman bu pakete ne zaman geçmiş olacağım? Hemen mi? Ayrıca kullandığım pakette yeni güncellendiği için onunda faturasını ödeyeceğim muhtemelen. Vallahi kafam da çok soru var. Tam manası ile bu iş nasıl olacak kayıt ücretini nasıl göndereceğim vs cevaplarsanız sevinirim.

İki hat birden taşıma durumum var bu pakete.

bekobaba142

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Beko
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
23
Bende hem Vodafone dan hem turkcellden taşıdım bir problem olmadı. Denen ücreti de işlem tamamlandıktan sonra aldı. Baya da uğraştı sağolsun lor24 hocam. Turkcell den Vodafone geçişlerde vs olsun.

Üst Alt