Satış Vodafone Faturalı tarifeler 2024 güncel

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Teşekkür ederim hocam şimdi bir ürüne karalama yapıldığı zaman ürünün alıcısı düşer mesela burda bunu gören bir kaç arkadaş vazgeçti hız düşük çekmiyor vs whatsapp dan yazan kişilerde de aynı şekilde geri adım atıldı herkes kendince haklı bana göre iyisi bu her hangi bir sorun yaşamadım onun için öneriyorum saygılar başkan sağlıklı huzurlu günler ❤️

Forumlarda satış yapınca hem olumlu hem de olumsuz yorumları göze almak gerekiyor hocam, haklısınız.

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Burası özgür ve çoğu insanın birbirine saygılı olduğu bir forum. Herkes fikrini saygı çerçevesi içinde belirtmekte özgür. Bence Vodafone rezalet. Almam aldırmam. Alandan banane 😎

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
289
Valla bana da bedava verseler, asla almam.. Küçük oğlum Vodafone red mi ne, onu kullanıyor, çünkü kendisi THY de kabin memuru ve devamlı yurtdışı ve deniz aşırı uçuyor, ona göre Vodafone dünyanın her yerinde mükemmel. Küçük oğlum dışında tüm aile bireyleri Turkcell kullanıyoruz, çünkü onların oturduğu yerde sadece turkcell çekiyor ve her gün torunlar la ancak bu şekilde görüşmemiz mümkün olabiliyor

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Valla bana da bedava verseler, asla almam.. Küçük oğlum Vodafone red mi ne, onu kullanıyor, çünkü kendisi THY de kabin memuru ve devamlı yurtdışı ve deniz aşırı uçuyor, ona göre Vodafone dünyanın her yerinde mükemmel. Küçük oğlum dışında tüm aile bireyleri Turkcell kullanıyoruz, çünkü onların oturduğu yerde sadece turkcell çekiyor ve her gün torunlar la ancak bu şekilde görüşmemiz mümkün olabiliyor

Aynen hocam. Mesela benim birader İngiltere de yaşıyor. Onun yanına gittiğimde Virgin telekom kullanmıştım. Vodafone orda efsaneydi. Ama pahalıydı. İngiltere'de en köylük yerde bile mükemmel dediler. Dediğim gibi hatırlayan hatırlar. Telsim zamanında iyiydi
Ama o zamandan bu zamana gitgide kalite düştü. Fikirlerinizde hemfikirim. 😎

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
289
Aynen hocam. Mesela benim birader İngiltere de yaşıyor. Onun yanına gittiğimde Virgin telekom kullanmıştım. Vodafone orda efsaneydi. Ama pahalıydı. İngiltere'de en köylük yerde bile mükemmel dediler. Dediğim gibi hatırlayan hatırlar. Telsim zamanında iyiydi
Ama o zamandan bu zamana gitgide kalite düştü. Fikirlerinizde hemfikirim. 😎
Almanyada neredeyse herkes Vodafone kullanıyor, mobil SIM, ev interneti LTE ve dahi fiber vs...gelenekçi Almanlar ise hala Deutsche Telekom takılıyorlar, bir kaç başka operatör daha var, özellikle gençlere hitap eden...ama TR de Vodafone dan memnun olan bir kişiye bile denk gelmedim bugüne kadar....Telsim zamanını ayrı tutuyorum

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
164
Burdaki kullanıcıyı da sizler kullanıyorsunuz galiba ve işlem ücreti alıyormuşsunuz.Ve burdaki kullanıcı olmasanız dahi belli ki işlem ücreti alıyorsunuz ve bizim forumumuzda bu şekilde ücretli işlemler yasaktır ve ceza almanız gerekmektedir.Konu paylaşımı yapıyorsanız herkesin ücretsiz yararlanması için paylaşırsınız forumda.Gerekli bildirimi adminlere ilettim gereğini yapıcaklardır.Konu kapanabilir

Ekli dosyalar

• Screenshot_2023-11-18-16-05-04-101_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-11-18-16-05-04-101_com.android.chrome.jpg
    427,3 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Burdaki kullanıcıyı da sizler kullanıyorsunuz galiba ve işlem ücreti alıyormuşsunuz.Ve burdaki kullanıcı olmasanız dahi belli ki işlem ücreti alıyorsunuz ve bizim forumumuzda bu şekilde ücretli işlemler yasaktır ve ceza almanız gerekmektedir.Konu paylaşımı yapıyorsanız herkesin ücretsiz yararlanması için paylaşırsınız forumda.Gerekli bildirimi adminlere ilettim gereğini yapıcaklardır.Konu kapanabilir
Haydaaaa 🤣😎
Herkes yolunda A.Ş 😁

Lor24

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Remzi
Cihazım
GM 9
Konular
30
Hocam sizin amacınız nedir anlamadım ? O zaman bu forum daki ücretli olan kısımda kapatılsın işlem ücreti alıyor isem Buda aynı mantik değil mi ben bizim insanımızı anlamakta zorluk çekiyorum alan memnun satan memnun nedir bu çomak sokmak ? Varsa ücretsiz yapan yapsın nedir bu konupatmak yada kilitlemek

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
emo1616 hocam forumumuzda ücretli onarım yapılabilmesi için teknisyen rütbesine sahip olunması gerekmektedir fakat bu konu onarım değil satış kategorisinde değerlendirilmiştir ve SMS onayı olan tüm üyelerimiz forumumuzda satış yapabilmektedir.

Lor24

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Remzi
Cihazım
GM 9
Konular
30
emo1616 hocam forumumuzda ücretli onarım yapılabilmesi için teknisyen rütbesine sahip olunması gerekmektedir fakat bu konu onarım değil satış kategorisinde değerlendirilmiştir ve SMS onayı olan tüm üyelerimiz forumumuzda satış yapabilmektedir.
Ağzınıza sağlık hocam o kadar kişiye yaptım hiç birinden bir şikayet aldınız mı varsa şikayeti olan adminler e iletebilir

Üst Alt