- Adım
- Çetin
- Cihazım
- Xiaomi 12TPro
- Meslek
- Bilgi Teknolojiler
- Konular
- 99
merhaba , saygıyla sizi takip ediyoruz, çok şey öğrendik sizden,az önce mi 5 telefonuma twrp yüklemeye çalıştım ,
amacım format atmadan root almaktı, başardım. root için twrp şart değil , fastbotta twrp son sürümünü
fastboot flash recovery c:\recovery.img
fastboot boot c:\recovery.img
komutları ile yükledim.twrp açıldı. format atmadan telefona attığım Magisk zip dosyasını flashladım.
açtığımda hem twrp yüklenmemişti. telefon kurtarma moduna giriyordu çünkü denedim , hem rootlanmıştı.
magiski güncelleyince resmi twrp google playden geldi . flash ile twrp yi de kurdum ama istesem kurmazdım telefon
rootlu olmuştu zaten. belki birilerinin işine yarar. selamlar
Aslında denemedim ama Root yapmak için "TWRP şart değil" yerine "TWRP'yi kalıcı olarak yüklemek şart değil" denebilir belki. Flash komutu olan yerine sadece boot komutu yazan işlem yapılarak cihaz Twrp ile açılabilir. Magisk ya da Super Su yüklenir ve cihaz restart edilir. Telefon bilgisayardaki Twrp ile açıldığı için yeniden açıldığında bundan eser kalmayacaktır. Yani cihaz eğer Recovery ile açılırsa yine kendi orijinal Recovery'si ile açılacaktır.Bu durumda kendinizle çelişmiş oluyorsunuz...Root için madem TWRP şart değil, neden fastboot dan TWRP.img yi yüklediniz....TWRP yüklememiş olsaydınız, root atamayacaktınız....sevgilerimle
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi