Sohbet Türknet Hk.

technix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teknisyen
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
13
4 yıldır Turknet kullanıcısıyım. Şimdiye kadar hiçbir problem yaşamadım.

İnternet bağlantı problemi yaşayıp telefon ettiğinizde müşteri hizmetleriyle görüşmek için asla beklemiyorsunuz. Hemen otomatik kayıt oluşuyor ve teknik ekip en kısa sürede hattınızla ilgilenmeye başlıyor.

Speedtest.net sitesinde hız testi yaparken, hangi şehirde olursanız olun, sunucuyu "Istanbul - Turk.net" seçin. Gerçek hızınızı o zaman göreceksiniz.

İnternet bağlantınızla ilgili sürekli problem yaşıyorsanız ya modeminizde ya da alt yapınızda problem vardır. Kalitesiz bir modem, sorunsuz bir bağlantıda bile kopma problemlerine sebep olabilir. Ben bunu yaşadım. Modeminizde değil de alt yapınızda problem varsa o halde geçmiş olsun. Turknet zaten Telekom'un alt yapısını kullandığından, bunu Turknet çözemez. Beklemeyin. Telekom da çöz(e)mez; ta ki o mahallenin alt yapısını yenileyince kadar. Yani o iş basit değil ve öyle bir günde çözülebilecek bir mesele değil. Ciddi bir yatırım gerektirir. Bunun için aylarca hatta yıllarca beklemek zorunda kalabilirsiniz. Mahallenizin Telekom alt yapısı bakır kablolardan oluşuyorsa, eskiyse, eviniz santrale uzaksa, Turknet yerine başka alternatiflere yönelmenizi öneririm KabloNet gibi.

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
4 sene oldu kullanalı ttnetden geçtim yeni bina,yeni altyapı fakat mahallenin altyapısı en fazla 50mbps desteklediği için 45-50mbps hız alıyorum.Videolarda vs hiç donma yaşamıyorum. Geçme sebebim AKK kota vb şeylerin olmaması bunun rahatlığı gerçekten çok güzel ttnet kullanırken 24mbps alıp aknyi aşınca 3e düşüyordu hız gerçekten ızdırap oluyordu.Ek olarak 4 yılda yaşadığım kesinti sayısı 3ü geçmez, benim tecrübem bu şekilde türknetin fanatiği değilim genel olarak aldığım hizmetten 9/10 memnumum, ama umutmamak lazım internetden alacağınız verim bulunduğunuz konumdan,altyapıya altyapının yaşına kadar değişiklilik gösterir.
Arayıp bilgi aldığımda aktif altyapidasiniz 50 ye kadar hız alabilirsiniz dedi. Kota taahhüt falan da yok cazip geliyor.

Heisenberg45

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ferzan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
4
Geçen hafta cuma günü başvurdum 1 haftadan fazla oldu belgeleride gönderdim hala bağlatmadılar boş Port yok bahanesiyle

LmaR

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9
Konular
11
hocam 10 aydır türknet kullanıyorum zamanında bende turktelekom'dan geçtim turknet'e geçmeden önce o kadar olumsuz şeyler okudum'ki vazgeçicektim fakat kimsenin lafına bakmadan geçtim ve şuan gerçekten çok memnunum 35/3 Alıyorum bide sen altyapıdasın bence beklemeden geçmelisin

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Ttnetten gectim. Ben kırsal da oturuyorum ve ttnet 16/0.3 veriyordu neti. Sizin alt yapı yeterli degil daha fazla olmaz vssv. 2sene tahattut bitti ve turknete gectim. 40/3 oldu netim. Turknet ozgurluk ve rahatlik demektir. Sonuna kadar tavsiye ederim. Hatta gececksen benim ismimi ve soy ismimi ver 2.ay bedava kullanalim :)

mystico

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Fizyoterapist
Konular
15
Ya arkadaşım adamlar 100 megabiti 76 TL ye veriyor, üstüne taahhüt istemiyor, üstüne beğenmezsen ilk ay paranı iade edecem diyor yetmiyor davet kodu ile gelirsen 1 ayda benden diyor ama siz kararsızsıniz. Şu hizmeti ülkede bir netspeed birde turknet veriyor. Bu 2 sinin dışında iss düşünmek kusura bakmayın ama akıllı işi değil.

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Ya arkadaşım adamlar 100 megabiti 76 TL ye veriyor, üstüne taahhüt istemiyor, üstüne beğenmezsen ilk ay paranı iade edecem diyor yetmiyor davet kodu ile gelirsen 1 ayda benden diyor ama siz kararsızsıniz. Şu hizmeti ülkede bir netspeed birde turknet veriyor. Bu 2 sinin dışında iss düşünmek kusura bakmayın ama akıllı işi değil.
Hocam ilk defa baglattigim için pek bilmiyorum :) Araştırıp yapmak en iyisi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler yorumlarınıza tek tek cevap vermesemde tek tek okuyup dikkate aldım bağlatayım burayı güncelerim ileri günlerde.

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Evimde de iş yerimde de Turknet kullanıyorum. Öncelikle her ikisi için de kesinlikle tavsiye ettiğimi belirteyim.

Evimdeki Turknet, Türk Telekom altyapısını kullanıyor ve normal şartlarda 30 küsür mbit (türk telekom hızı) hız alıyordum. Ancak malum salgın nedeniyle artık herkes evde olunca gündüzleri hızım ciddi anlamda düşüyor. TTnet kullanan komuşlarımla görüştüm onlar aynı yavaşlamadan şikayetçiler. Yani Eğer altyapınız Türk Telekom olacaksa en kötü Türk Telekom kalitesi alırsınız.

Şu anda evimde Turknette 4. yılımdayım ve memnun olduğum için yaklaşık 6 ay önce iş yerime de bağlattım.

İş yerimde ise Türk Telekom belasını taahhüt yüzünden iptal edemediğim için bir telefon hattında şu anda Türk Telekom diğer telefonda ise Turknet bağlı ve Turket'in kendi altyapısı YAPA mevcut. Açıkçası bulunduğum şehirde daha bundan iyisi yok. En iyi internet bende 8=) Eğer bulunduğunuz bölgede kendi altyapısı varsa hiç düşünmeyin ve direk geçin, kesinlikle pişman olmazsınız. Ben şu anda iş yerim için iki adet fatura ödüyorum ancak aldığım hizmet o kadar iyi ki bu durum bile dokunmuyor.

Müşteri hizmetleri hakkında bu forum da dahil pek çok yerde olumsuz yorumlar okudum ama Turknet ile geçirdiğim 4. yılımda hep yazılı olarak destek istedim ve 15 dakika içinde çözüm buldular. Kendi adıma bir eleştiri getiremeyeceğim yani...

Eğer düşünürseniz benim davet kodum IAI29YQ52CWI Bu kod ile abone olursanız bir ay siz bir ay da be ücretsiz kullanmış oluyoruz.
Uzun uzun yazmaya gerek hocam dile getirmiş her şeyi. Bende Türknet kullanıyorum.
+1 yapayım yeter sanırım. ;)

hakankocatepe

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
iPhone 11
Meslek
Memur
Konular
8
Yıllardır kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Vaadettikleri hızı da veriyorlar.

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Güncelleme: Başvuru yaparken ufak bir hata oldu ilk müşteri hizmetleri deneyimim daha bağlamadan oldu:) 2 günde yardımcı oldular, müşteri hizmetleri dedikleri gibi sıkıntılı çıkmadı. Belgeleri gönderdik bakalım kaç güne bağlanacak.

Üst Alt