Sohbet Türknet Hk.

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Yapa alt yapısı olduğundan sıkıntı çıkmaz herhalde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

TT net alsan fark etmez türkıyede oldugun surece hepsi aynı....Türknet kullanıyorum memnunum en azından kota derdım yok yeterde artar bile

Bırazda turknet mudurlerının vıdeolarını arastırın derım adamlar acıklıyorlar herşeyi hız konusu sıkıntılı herkeze aynı hızı veremeyız dıye guzelce acıklamıslar kullanış şeklıne gore ayarlıyorlar ve TT net altyapısı kullanılıyor baskasının ıpı ıle kuyuya ınersen boyle olur..

Bende tt kullanan bırı olarak çocuk oyun oynadıgında kota doluyordu 3 gunde ondan sonra kagnı hızında kullan ben memnunum dedıgım gıbı kota yok en azından
Haklısınız hocam:)

Modem olarak tenda v300 aldım internette çok fazla öneriliyordu.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-04-01-15-00-05-370_com.turknet.oim.png
    Screenshot_2020-04-01-15-00-05-370_com.turknet.oim.png
    103,7 KB · Görüntüleme: 17

Wandeta

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış Aslan
Cihazım
Samsung S2
Konular
22
Birde aklıma geldi

Aynı anda ıdm uygulaması ile 5 ayrı 1.5 gb ıle 2.5 gb arasında film ırdımdım banamısın demedı 10 dk ındırdı TT kullanırken 1.5 gb bir filmi 1 saatte indiriyordum

nasıl memnun olmayayım türknetten

eemincansen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emincan
Cihazım
Mi9se
Meslek
Fuad Organizasyon
Konular
3
Hocam selamlar. Henüz daha 1 ayı yeni doldurdum. İstanbul Bayrampaşa konumundayım. İnternet hızım 80 ila 100 mbps arasında. Zaten bana interneti kullanmaya başlamadan önce 75mbpse kadar alabileceğimi söylediler. Herkesin altyapısı vs farklıdır. Kullanıcı deneyimi farklıdır. Ama ben Türkneti gayet güzel bulduğumu söyleyebilirim. Gereksiz dosya masrafları, kurulum ücretleri vs gibi şeyler yok. Süperonline, DigiTürk, TürkTelekom internetlerini kullandım. Aldığım en fazla hız 8mbpsdi. Türknete başvurdum, kimlik fotoğrafımı attım ve bana mail ile sözleşmeleri gönderdiler. Doldurup kargoyla ücretsiz bir şekilde Türknete yolladım. 150TL tahatüt bedelini onlar karşıladılar. Modemide faturaya ek 12 taksitle aldım. Kargo 1 gün içerisinde geldi. İlk etapta 75 Liraya 35mbps paket tanımlandı. 1 hafta sonra Türknetin internet sitesinden +10 liraya paketimi 100mbpse yükselttim. Bu başvuruyu akşam 10da yaptım ve sabah saat 10da 90mbps hız alıyordum. Çevremdeki herkese tavsiye ettim. 3 adet arkadaşımı Türknete geçirdim ve bu sayede 3 ay bedava kazanmış oldum. Sizlerede tavsiye ederim. Biraz reklam gibi oldu ama. Uzun zaman sonra böyle bir hizmet almış olmak beni bir hayli mutlu etti. Bu arada modem direk kurulu hazır bir şekilde geliyor. Sms ile gönderilen Kullanıcı Adını Ve Şifreyi girerek direk kullanmaya başlayabilirsiniz.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Türknetteydim. Sürekli kopmaların yanında saçma sapan saha ekipleri (sadece telekomdaki cihazlara müdahele ekibi var, öyle binaya sokağa bakan ekipleri yok) DSLAM cihazları sürekli çökmeye başlayınca ve istanbul'da ben dahil insanlar 48 saat hizmet alamayınca, üzerine müşteri hizmetleri diye bir birim olmadığı için kimseye ulaşamayınca ( sadece online destek kaydı açılıyor ve ordaki kayıt saçma sapan açıklamalar ile kapatılıyor) üzerine birde destek diye kurdukları hiçbir teknik bilgisi olmayan adamların twitter ve benzeri mecralarldan bana verdiği saçma sapan cevaplar sonucunda kendimi millenicom a attım. Bilmem anlatabildimmi? :) Taahhüt yapmak istemiyorsanız benim gibi millenicom alın yada netspeed alın. Taahhüt yapıp biraz fazla para vermeyi göze alıyorsanız Telekom dan şaşmayın. Çünkü eğer bir büyük sitede oturmuyorsanız ( Supeonline kendi gerçek fiber hattını sitelere döşüyor) yada şirket sahibi plaza da falan değilseniz, Tüm altyapı telekoma aittir. Telekomda olursanız hızlıca probleminiz çözülür. Yoksa uğraşır durursunuz. Umarım yeterli olmuştur. :)

Hocam Turknet de artık pek çok yerde kendi altyapısını kurmaya başladı ve son derece güzel hizmet sunuyor... (Ayrıca TT altyapısını kullandığı pek çok bölgede de Türk Telekom ekiplerine ek kendi saha ekiplerini kurdu ve TT ekiplerinden çok daha hızlı müdahale ediyorlar.) Aynı ofis içerisinde yan yana duran iki telefon ve modemde hem TT hem de Turknet bulunduğu için çok rahat karşılaştırma yapabiliyorum... Hatta telefon hatları dahi aynı kutudan aynı kablo içerisinde geliyor. Turknet üç ay önce kendi altyapısına geçti, öncesinde TT altyapısını kullanıyordu.

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Hocam selamlar. Henüz daha 1 ayı yeni doldurdum. İstanbul Bayrampaşa konumundayım. İnternet hızım 80 ila 100 mbps arasında. Zaten bana interneti kullanmaya başlamadan önce 75mbpse kadar alabileceğimi söylediler. Herkesin altyapısı vs farklıdır. Kullanıcı deneyimi farklıdır. Ama ben Türkneti gayet güzel bulduğumu söyleyebilirim. Gereksiz dosya masrafları, kurulum ücretleri vs gibi şeyler yok. Süperonline, DigiTürk, TürkTelekom internetlerini kullandım. Aldığım en fazla hız 8mbpsdi. Türknete başvurdum, kimlik fotoğrafımı attım ve bana mail ile sözleşmeleri gönderdiler. Doldurup kargoyla ücretsiz bir şekilde Türknete yolladım. 150TL tahatüt bedelini onlar karşıladılar. Modemide faturaya ek 12 taksitle aldım. Kargo 1 gün içerisinde geldi. İlk etapta 75 Liraya 35mbps paket tanımlandı. 1 hafta sonra Türknetin internet sitesinden +10 liraya paketimi 100mbpse yükselttim. Bu başvuruyu akşam 10da yaptım ve sabah saat 10da 90mbps hız alıyordum. Çevremdeki herkese tavsiye ettim. 3 adet arkadaşımı Türknete geçirdim ve bu sayede 3 ay bedava kazanmış oldum. Sizlerede tavsiye ederim. Biraz reklam gibi oldu ama. Uzun zaman sonra böyle bir hizmet almış olmak beni bir hayli mutlu etti. Bu arada modem direk kurulu hazır bir şekilde geliyor. Sms ile gönderilen Kullanıcı Adını Ve Şifreyi girerek direk kullanmaya başlayabilirsiniz.
Başvuru yaptık hocam kurulum için aramalarını bekliyorum. Teşekkürler

Hocam Turknet de artık pek çok yerde kendi altyapısını kurmaya başladı ve son derece güzel hizmet sunuyor... (Ayrıca TT altyapısını kullandığı pek çok bölgede de Türk Telekom ekiplerine ek kendi saha ekiplerini kurdu ve TT ekiplerinden çok daha hızlı müdahale ediyorlar.) Aynı ofis içerisinde yan yana duran iki telefon ve modemde hem TT hem de Turknet bulunduğu için çok rahat karşılaştırma yapabiliyorum... Hatta telefon hatları dahi aynı kutudan aynı kablo içerisinde geliyor. Turknet üç ay önce kendi altyapısına geçti, öncesinde TT altyapısını kullanıyordu.

Yorumunuz için teşekkürler:)

Güncelleme: Başvuru tamamlandı bakalım kurulum ne kadar sürecek. Beklemedeyiz....

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-04-01-22-17-52-569_com.turknet.oim.png
    Screenshot_2020-04-01-22-17-52-569_com.turknet.oim.png
    133,5 KB · Görüntüleme: 16

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Güncelleme: 1 Nisan'da sipariş verdiğim modem bugün öğle civarı elime ulaştı. Türknet tarafından hala randevu için aranmadım. Belgeleri 1 Nisan'da gönderdim 2 Nisan'da elimize ulaştı diye aradılar o kadar. Tahmini kaç güne bağlıyorlar? Online dersler başlamak üzere :)

Ekli dosyalar

• IMG_20200404_212333.jpg
    IMG_20200404_212333.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 10
  • Screenshot_2020-04-04-21-17-06-933_com.turknet.oim.png
    Screenshot_2020-04-04-21-17-06-933_com.turknet.oim.png
    110,5 KB · Görüntüleme: 10

Enes Genç

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Poco F1
Konular
11
2016 Ekimden beri Türknet kaynaklı önemli bir osrun yaşamadım ne yaşadıysam TT iel yaşadım TT çözdü ben şu anda o kadar memnunum ki başka firmaya geçemiyorum

Şöyle söyliyim türknet mağduru mu oynuyor yoksa gerçekten türktelekom tarafından ambargo mu yiyor bilinmez fakat türknetin interneti sanki vanası kısılmış gecikmeli gibi birde eğer şansınıza alt yapınızda bi sorun olursa ayvayı yediniz artık 1 hafta 2 hafta 3 hafta internetsiz kalırsınız böyle bi durumda yine türk telekom ekibi gelip bakıyo onlarda keyfiye geliyo türknet olduğu için geldiklerindede seni türk telekoma geçmen konusunda telkinliyo çok acayip durumlar dönüyo yani son olarak yurtdışı çıkışları yani internetin omurgası türk telekomun elinde bu firmadan nefrette etsek küfürde etsek mecbur kullanıyoruz bu firmayı yönetenler tek tek geberip gitse keşke ama mecbur kalıyoruz.
Bende telekom kaynaklı sorun oluyordu yani altyapı max 3 güne gelip yapıyrlardı ,gecikme dediğin ping ise o sorun bende yok ama vana işine katılıyorum tt kısıtlamasına takılıyor

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Genel olarak memnunum ancak bazen gün içinde erişim kaybı olabiliyor ya da hız düşümü yaşanabiliyor. Ama genel olarak Tv'de Netflix YouTube gibi uygulamaları sorunsuz kullanıyorum.

hamsi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hami
Cihazım
redmi note 8
Meslek
Öğrenci
Konular
0
hocam arada sorunlarla karşılaşsamda bunlar tt den kaynaklı oluyor türknet gayet şyş ve makul bu arada davet kodu ile gelmediyseniz davet kodumu vereyim bizede kıyağınız olur :D UBL66RI84DMY

Geçen hafta cuma günü başvurdum 1 haftadan fazla oldu belgeleride gönderdim hala bağlatmadılar boş Port yok bahanesiyle
telekom kutun yok yıllarca gelmez dedi bana usta port yine iyi türknetle konuştum yan binadan hallederiz yaptı :D

Son düzenleme:

ZENGİN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mi 13
Meslek
Eğitim Yöneticisi
Konular
9
2012 yılında ttde iken taahhüt olduğu halde zam yapmışlardı ben de o kızgınlıkla turknete geçtim üstelik o zamanın parasıyla 160 küsür lira cayma bedeli ödedim. Gene de karlıydım çünkü aylık 49 liraya hem telefon hem de internet için sözleşme yaptım. Tt ye ise 63 TL internet için, 15 TL de kullanmadığım telefon hattı için ödüyordum. Neredeyse 8 yılı dolacak çözümü zor bir durum ile karşılaşmadım. Bulunduğum yerde ttnet altyapısını kullandıkları için çok hızlı değil ancak en azından limitsiz. Ben memnunum.

Üst Alt