Sohbet Türknet Hk.

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6
Yaklaşık 2 senedır kullanıyorum. İlk zamanlar 35.mbit 75 TL ödüyordum. Aldığım hız 27 28 mbit idi. Ve hiç bir online oyun, film, youtube vs takılma yaşamadım.. Komşumun ortak kullanalım isteği üzerine, 10 lira fark ile 75mbps e çıkarttım. Şuan aldığım hız 50 mbit. Ortak kullandığımız halde, aşırı netflix kullanan biri olarak hiç kalite düşmesi yada donma sorunu ile karşılaşmadim. Ve 2 senedır bağlantımın kopması gibi bir sorun ile karşılaşmadım. En azından kendi bölgem üzerinde kesinlikle herkese tavsiye ederim.

technix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teknisyen
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
13
Bugün 192.168.1.1'den kontrol ettiğimde upload hızımın 8191 Kbps'ye yükseltilmiş olduğunu gördüm. (Eskiden 4096'ydı.)

Ancak hız testinde upload hızı hiç değişmedi. Eskiden 3.85 Mbps'ydi, şimdi de aynı. Modemi kapatıp açtım, sonuç değişmedi. Neden böyle oldu? Önerileriniz?
Bugün itibariyle sorunum çözüldü. Upload hızım artık 8 Mbps :)

VAE alt yapısındayım. 75/4 Mbps.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Bugün itibariyle sorunum çözüldü. Upload hızım artık 8 Mbps :)

VAE alt yapısındayım. 75/4 Mbps.

Geçmiş olsun hocam, harika görünüyor.

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Ben burayı güncellemeyi unuttum :) Tam 2 haftada internet bağlandı benden sonra arkadaşım da bağladı onun 6 gün sürdü tamamen şans işi :) Yaklaşık 33-34 mbps download 10-12mbps upload alıyorum yoğun saatlerde çok düşüklük yaşamıyorum evde bağlı 8-9 cihaz oluyor + akşama doğru yoğunluk olduğunu varsayarsak 25-30mbps görüyorum bence gayet güzel. Şuan saat 7 yaptığım test sonucu aldığım değer bu:

Bir iki ping sorunu yaşadım hatta konu açtım bunun hakkında ama sorun Turknette değil sorun modemden kaynaklıydı. Evde 2 tane kör nokta var internete giriliyor fakat oyun oynarsan ping yükseliyor direkt wifi bağlantım kopuyordu. Buda modemle alakalı. Alacak arkadaşlara şunu diyeyim internet işi şans işi(bana göre) çünkü altyapı durumu, modem, bina içi tesisat vs. bunlara göre internet bağlantınızın kalitesi değişiyor ben ve arkadaşım turknet bağladık o Turktelekom altyapısı ben Yapa altyapısındayım ikimizde 35mbps alıyoruz şimdilik memnunuz :)
2 haftadır kullanıyorum sıkıntı çıkmadı üstelik dizi, oyun, ders notları falan indirdim 2 haftada 350gb veri kullanmışım.

Videolarda donma falan yaşamıyorum. Netflixim olmadığı için denemedim. LoL de 10 15ms csgo da 40-60ms alıyorum. Bu arada aldığım bu değerler WİFİ üzerinden. Anlatacaklarım bu kadar konuma vakit ayırıp yorum atan değerli forumdaşlarıma hocalarıma teşekkür ediyorum. Sağlıklı mutlu günler diliyorum <3
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yetkili hocalarım bu son mesajımı ilk mesaja taşıyabilir mi? Alacak arkadaşlara rehber olması açısından güzel olur ben nasıl yapacağımı bilmiyorum :)

Son düzenleme:

ferhattoker33

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhat
Cihazım
Mİ 5 prime
Konular
0
Arkadaşlar referans kodu gönderen olursa 1 ay bedava kullanırız. Adsl yi iptal edip fibere başvuruyorum.

Üst Alt