Sohbet Türknet Hk.

Kİng_alone

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Mi8 lite 6/128
Konular
3
yaklaşık 1 yıldır turknet kullanıyorum 100 mbit tarifesindeyin oldukca iyi ve memnunum. wifi de 50 mbit falan download görüyorsun modemle alakalı bu, kablolu bağlantı ile 100 mbit tam görüyorum, hiç bir platformda da donma takılma yaşamadım şimdiye kadar.Evde 10 kişi falan oluyoruz bazen misafir oluyor cayır cayır herkes aktif kullanırken bile donma kasılma yaşamadım.

Bazen 4k video izlerken donma oluyor, oda tolere edilebilir benim için.

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Arkadaşlar merhaba eve turknet bağlatmayı düşünüyorum ama firma hakkında iyi de kötü de yorum var bu yüzden kararsızım. Aktif altyapısı varmış burada, 100mbps ye kadar internet verecekler 76tl ye taahhüt falan da yokmuş. Sizce bağlatayım mı? Kullananlar varsa yada konu hakkında bilgisi olan yorum yapabilir mi? Bu arada VDSL modem almam gerekiyormuş tavsiye edeceğiniz modem varsa yazabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Türknetteydim. Sürekli kopmaların yanında saçma sapan saha ekipleri (sadece telekomdaki cihazlara müdahele ekibi var, öyle binaya sokağa bakan ekipleri yok) DSLAM cihazları sürekli çökmeye başlayınca ve istanbul'da ben dahil insanlar 48 saat hizmet alamayınca, üzerine müşteri hizmetleri diye bir birim olmadığı için kimseye ulaşamayınca ( sadece online destek kaydı açılıyor ve ordaki kayıt saçma sapan açıklamalar ile kapatılıyor) üzerine birde destek diye kurdukları hiçbir teknik bilgisi olmayan adamların twitter ve benzeri mecralarldan bana verdiği saçma sapan cevaplar sonucunda kendimi millenicom a attım. Bilmem anlatabildimmi? :) Taahhüt yapmak istemiyorsanız benim gibi millenicom alın yada netspeed alın. Taahhüt yapıp biraz fazla para vermeyi göze alıyorsanız Telekom dan şaşmayın. Çünkü eğer bir büyük sitede oturmuyorsanız ( Supeonline kendi gerçek fiber hattını sitelere döşüyor) yada şirket sahibi plaza da falan değilseniz, Tüm altyapı telekoma aittir. Telekomda olursanız hızlıca probleminiz çözülür. Yoksa uğraşır durursunuz. Umarım yeterli olmuştur. :)

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Türknetteydim. Sürekli kopmaların yanında saçma sapan saha ekipleri (sadece telekomdaki cihazlara müdahele ekibi var, öyle binaya sokağa bakan ekipleri yok) DSLAM cihazları sürekli çökmeye başlayınca ve istanbul'da ben dahil insanlar 48 saat hizmet alamayınca, üzerine müşteri hizmetleri diye bir birim olmadığı için kimseye ulaşamayınca ( sadece online destek kaydı açılıyor ve ordaki kayıt saçma sapan açıklamalar ile kapatılıyor) üzerine birde destek diye kurdukları hiçbir teknik bilgisi olmayan adamların twitter ve benzeri mecralarldan bana verdiği saçma sapan cevaplar sonucunda kendimi millenicom a attım. Bilmem anlatabildimmi? :) Taahhüt yapmak istemiyorsanız benim gibi millenicom alın yada netspeed alın. Taahhüt yapıp biraz fazla para vermeyi göze alıyorsanız Telekom dan şaşmayın. Çünkü eğer bir büyük sitede oturmuyorsanız ( Supeonline kendi gerçek fiber hattını sitelere döşüyor) yada şirket sahibi plaza da falan değilseniz, Tüm altyapı telekoma aittir. Telekomda olursanız hızlıca probleminiz çözülür. Yoksa uğraşır durursunuz. Umarım yeterli olmuştur. :)
Başvuru yaptık bile:) Zaten taahhüt yok sıkıntı olursa çıkarız Telekom bağlarız

cemiloner06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cemil
Cihazım
K40 Gaming Edit
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
0
Selam yılladır kullanıyorum şuan ki fiyat performans bakarsak iyi en önemlisi taahhüt yok baktın olmadı bir daha bakmazsın kapatırsın başka şirkete geçersin ama dene modem zyxel tavsiye ederim hem kaliteli hemde teknik destek konusunda iyiler.

erkancelik77

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
erkan
Cihazım
xiaomi mi a2 lt
Konular
0
Turknete yeni geçmiş biri olarak önermiyorum. Türk Telekom da hız ile ilgili sıfır sıkıntı varken Turknete geçtikten sonra taahüt edilen hızdan eser yok. Sürekli bir inişli çıkışlı hız mevcut. Müşteri destek hattı ile abonelik yapılana kadar canlı konuşabiliyorsunuz yaptıktan sonra ara ki bulasın. mesaj atıyorum internetim yavaş diye bakıldı sorun yok gibi geri dönüşler alıyorum. Büyük ihtimal Turk Telekoma geri dönüş yapacağım.

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
6-7 aydır kullanıyorum türkneti sorun yaşamadım. yaşarsam çözüm bulma ne olur bilmiyorum ama şimdiye kadar paket değişikliği vb. gibi işlemleri kolayca hallettim

Wandeta

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış Aslan
Cihazım
Samsung S2
Konular
22
TT net alsan fark etmez türkıyede oldugun surece hepsi aynı....Türknet kullanıyorum memnunum en azından kota derdım yok yeterde artar bile

Bırazda turknet mudurlerının vıdeolarını arastırın derım adamlar acıklıyorlar herşeyi hız konusu sıkıntılı herkeze aynı hızı veremeyız dıye guzelce acıklamıslar kullanış şeklıne gore ayarlıyorlar ve TT net altyapısı kullanılıyor baskasının ıpı ıle kuyuya ınersen boyle olur..

Bende tt kullanmış bırı olarak çocuk oyun oynadıgında kota doluyordu 3 gunde ondan sonra kagnı hızında kullan ben memnunum dedıgım gıbı kota yok en azından

Son düzenleme:

ramazan özkaya

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ramazan
Cihazım
Mİ A 3
Meslek
esnaf
Konular
49
6 senedir kullanıyorum. şu an tek sorun müşteri hizmetlerine baglanamamak.onuda online da muracat ettiğinde dönüş yapıyorlar

Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Destiny97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Ben öğrencilik hayatımda evde kalırken ortalama 1 yıl (belki daha fazla) türknet kullandım. Modeminizin olması lazım, sözleşme olmadığından dolayı insanlar modemi alıyor 1 ay sonra iptal edilince modemler çöp oluyor. Çünkü kim kullanılmış modem kullanmak ister ki. Destek servisi ile işiniz olmaz ise hiç pişman olmazsınız. Destek servisinden yardım biraz geç dönüyor.

Kota yok, fiyat sabit, kendi sitesinden adresini girerek alabileceğin en yüksek hızı görebiliyorsun.

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Daha önce hiç internet almadıysanız burada belirtilmemiş ama kurulum ücreti var 96 Tl sanırsam otomatik ödeme talimatı verirseniz 66 Tl düşüyor. 3 ay taksitle her ay 22 TL ödüyorsun.75+22 Tl şeklinde sanırsam tüm issler alıyor. Abim kullanıyor neredeyse 2 senedir arada internet hizmeti altyapı çalışmalarından falan 1 saat falan gelmiyor bu sıralarda sürekli yaşanıyor ama çoğu türkiye geneli sorunlar oluyor. Genel itibariyle iyi bir iss bence elbette sorunlar olacaktır bu gayet doğal lakin emin olun yaşanılan sorunlar çoğu altyapınız türk telekom olduğu sürece hemen hemen her firmada başına gelebilecek şeyler. Genel olarak memnun abimler bende yeni başvuru yaptım bakalım ne zaman açılacak.

Üst Alt