Baba teşekkür ederim kodu aldım 3 4 güne arayıp baglatacam eve.Tesekkur ederimReferans kodu verebilirim
Hocam türknetin sitesinden altyapı kontrolü yapınız gerekirse müşteri hizmetlerini arayınız.Merhaba Arkadaşlar.
Türk Telekom internet kullanıyorum çok memnunum ama taahhütüm bitiyor beni aradılar kotalı teklif ettiler.
24 Mbps 200gb AKN kota 110tl aylık ben şuan 35 Mbps 75 tl ödüyorum.
Türknette geçmek istiyorum ama yorumlarda çok fazla şikayet var.
Sizler ne dersiniz arkadaşlar türknet kullanan varmı memnunmu ? yorumlarınızı bekliyorum
VDSL İnternet kullanıyorum...Teşekkürler.
Bir ilave yapayım.Hocam türknetin sitesinden altyapı kontrolü yapınız gerekirse müşteri hizmetlerini arayınız.
Hocamızın adına teşekkür ederim hocam bilgilendirmeniz için.Bir ilave yapayım.
İnternet alt yapınızın kaldırabileceği maksimum hızı Millenicom'un sitesinden öğrenebilirsiniz; örneğin 82 Mbps gibi. İkisi de TT alt yapısını kullandığından, Turknet'ten hizmet alacak olsanız da bu siteden ön bilgi edinebilirsiniz.
Link:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Dipnot: Bulunduğunuz mekanda Turknet'in kendi alt yapısı (YAPA) varsa bu sayfada görmeniz mümkün değil. Turknet'e bizzat sormanız gerekiyor.
Katılıyorum fakat FTTB sistemi olan binalara TurkNet hizmet veremiyor iken Millenicom hizmet verebiliyor. Dolayısıyla, söz konusu sorgulamayı öncelikli olarak başvuru yapılacak olan firmadan sorgulanmalıdır.Bir ilave yapayım.
İnternet alt yapınızın kaldırabileceği maksimum hızı Millenicom'un sitesinden öğrenebilirsiniz; örneğin 82 Mbps gibi. İkisi de TT alt yapısını kullandığından, Turknet'ten hizmet alacak olsanız da bu siteden ön bilgi edinebilirsiniz.
Link:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Dipnot: Bulunduğunuz mekanda Turknet'in kendi alt yapısı (YAPA) varsa bu sayfada görmeniz mümkün değil. Turknet'e bizzat sormanız gerekiyor.
Böyle bir şey var, evet. Bu ay bir arkadaşımı Türknet'e abone edecektim. Evinde gerçek fiber alt yapı vardı. Türknet'i aradı ancak abone olamadı. Fiber internet hizmeti verilemediği söylendi.Katılıyorum fakat FTTB sistemi olan binalara TurkNet hizmet veremiyor iken Millenicom hizmet verebiliyor. Dolayısıyla, söz konusu sorgulamayı öncelikli olarak başvuru yapılacak olan firmadan sorgulanmalıdır.
Bu konu hakkında bir bilgim yok maalesef.Böyle bir şey var, evet. Bu ay bir arkadaşımı Türknet'e abone edecektim. Evinde gerçek fiber alt yapı vardı. Türknet'i aradı ancak abone olamadı. Fiber internet hizmeti verilemediği söylendi.
Peki neden böyle oldu, bilginiz var mı? Türk Telekom; Millenicom'a fiber internet alt yapısını kullandırırken, Türknet'e neden kullandırmıyor? Türknet mi almıyor, Türk Telekom mu kullandırmıyor?