Soru Türk Telekom'mu Türknet'mi (İnternet)

Janisary76

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Turizm
Konular
16
Son bir soru evde telefon istemiyorum özellikle belirttim.Belgeleri elden teknik ekibe verecem dedim.Tamam dediler.Modem vermiyorlar arkadaşa dedim getirecek bakalim onu kullanırım.Zenex baba kod attı bir ayda internet bedava diyor.Birde 99 TL kurulum parası varmış.Deneyip görecez inşallah bizi mağdur etmezler.

AfterLife

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
6
Ben 8 aydır turknet kullanıyor. Oldukça memnunum. 35mbit sınırsız kullanıyorum 75 tl. Bu paketi bana Türk Telekom 120 tl teklif sunmuştu üstelik 2 yil taahhütlü. Turknet oldukça mantıklı arkadaşlar. Memnun kalmadiniz zaten taahhüt yok.

oguz494

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Ekonomist
Konular
36
Merhaba Arkadaşlar.
Türk Telekom internet kullanıyorum çok memnunum ama taahhütüm bitiyor beni aradılar kotalı teklif ettiler.
24 Mbps 200gb AKN kota 110tl aylık ben şuan 35 Mbps 75 tl ödüyorum.
Türknette geçmek istiyorum ama yorumlarda çok fazla şikayet var.
Sizler ne dersiniz arkadaşlar türknet kullanan varmı memnunmu ? yorumlarınızı bekliyorum
VDSL İnternet kullanıyorum...Teşekkürler.
Hocam türknetin sitesinden altyapı kontrolü yapınız gerekirse müşteri hizmetlerini arayınız.

technix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teknisyen
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
13
Hocam türknetin sitesinden altyapı kontrolü yapınız gerekirse müşteri hizmetlerini arayınız.
Bir ilave yapayım.

İnternet alt yapınızın kaldırabileceği maksimum hızı Millenicom'un sitesinden öğrenebilirsiniz; örneğin 82 Mbps gibi. İkisi de TT alt yapısını kullandığından, Turknet'ten hizmet alacak olsanız da bu siteden ön bilgi edinebilirsiniz.

Link:

Dipnot: Bulunduğunuz mekanda Turknet'in kendi alt yapısı (YAPA) varsa bu sayfada görmeniz mümkün değil. Turknet'e bizzat sormanız gerekiyor.

oguz494

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Ekonomist
Konular
36
Bir ilave yapayım.

İnternet alt yapınızın kaldırabileceği maksimum hızı Millenicom'un sitesinden öğrenebilirsiniz; örneğin 82 Mbps gibi. İkisi de TT alt yapısını kullandığından, Turknet'ten hizmet alacak olsanız da bu siteden ön bilgi edinebilirsiniz.

Link:

Dipnot: Bulunduğunuz mekanda Turknet'in kendi alt yapısı (YAPA) varsa bu sayfada görmeniz mümkün değil. Turknet'e bizzat sormanız gerekiyor.
Hocamızın adına teşekkür ederim hocam bilgilendirmeniz için.

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Bir ilave yapayım.

Link:

Katılıyorum fakat FTTB sistemi olan binalara TurkNet hizmet veremiyor iken Millenicom hizmet verebiliyor. Dolayısıyla, söz konusu sorgulamayı öncelikli olarak başvuru yapılacak olan firmadan sorgulanmalıdır.

technix

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Teknisyen
Cihazım
Xiaomi Mi A3
Konular
13
Katılıyorum fakat FTTB sistemi olan binalara TurkNet hizmet veremiyor iken Millenicom hizmet verebiliyor. Dolayısıyla, söz konusu sorgulamayı öncelikli olarak başvuru yapılacak olan firmadan sorgulanmalıdır.
Böyle bir şey var, evet. Bu ay bir arkadaşımı Türknet'e abone edecektim. Evinde gerçek fiber alt yapı vardı. Türknet'i aradı ancak abone olamadı. Fiber internet hizmeti verilemediği söylendi.

Peki neden böyle oldu, bilginiz var mı? Türk Telekom; Millenicom'a fiber internet alt yapısını kullandırırken, Türknet'e neden kullandırmıyor? Türknet mi almıyor, Türk Telekom mu kullandırmıyor?

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Böyle bir şey var, evet. Bu ay bir arkadaşımı Türknet'e abone edecektim. Evinde gerçek fiber alt yapı vardı. Türknet'i aradı ancak abone olamadı. Fiber internet hizmeti verilemediği söylendi.

Peki neden böyle oldu, bilginiz var mı? Türk Telekom; Millenicom'a fiber internet alt yapısını kullandırırken, Türknet'e neden kullandırmıyor? Türknet mi almıyor, Türk Telekom mu kullandırmıyor?
Bu konu hakkında bir bilgim yok maalesef.

Üst Alt