- Adım
- Ali
- Cihazım
- Note 7
- Konular
- 24
Bende ayaralrda volte yok sebebi nedir?
Volte disabled diye birşey yazdı gitti geri tekrar aynı kodu yazdım bu sefer enable yazdıTelefon arama kısmına *#*#86583#*#* kodu yazın cihaz da aktifleşir...
Volte disabled diye birşey yazdı gitti geri tekrar aynı kodu yazdım bu sefer enable yazdı
Kodu girdim önce disabled yazdı tekrar girdim enabled yazdı ama ayarlarda volte hala görünmüyor hat sim 2 de takılı fark ediyormu sim1 veya sim 2 olmasıTelefon arama kısmına *#*#86583#*#* kodu yazın cihaz da aktifleşir...
Aktif degil volte diye birşey yazmıyorSim kart ayar kismina bakın volte aktif mi ?
Kodu girdim önce disabled yazdı tekrar girdim enabled yazdı ama ayarlarda volte hala görünmüyor hat sim 2 de takılı fark ediyormu sim1 veya sim 2 olması
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aktif degil volte diye birşey yazmıyor
Kodu girdim önce disabled yazdı tekrar girdim enabled yazdı ama ayarlarda volte hala görünmüyor hat sim 2 de takılı fark ediyormu sim1 veya sim 2 olması
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aktif degil volte diye birşey yazmıyor
Disabled yazınca olmuştur demek. Tekrar tekrar yazmanıza gerek yoktur.Volte disabled diye birşey yazdı gitti geri tekrar aynı kodu yazdım bu sefer enable yazdı
Aktif görünmüyor yine1 sefer yazın ve kontrol edin volte kısmını
Simkart ayarlarında görünmüyor halenDisabled yazınca olmuştur demek. Tekrar tekrar yazmanıza gerek yoktur.