- Adım
- Baran
- Cihazım
- oppo Ax7
- Konular
- 1
The system has been destroyed hatası alıyorum.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam size tam 7 kere sorulmuş "Bootloader kilidi açık mi?" diye. Açık olup olmadığını nereden anlarsınız onu da söyleyeyim. Telefonu kapalıyken açtığınız zaman ekranın alt kısmında "unlocked" yazıyor mu? Yazıyor ise açıktır yazmıyor ise kapalıdır.hocam gönderdiğiniz rom u indirdim 2 dk kaldı
hocam telefon da hiç açma kapatma şansım yok telefon çökmüş sadece uyarı mesjı ve fastboot varHocam size tam 7 kere sorulmuş "Bootloader kilidi açık mi?" diye. Açık olup olmadığını nereden anlarsınız onu da söyleyeyim. Telefonu kapalıyken açtığınız zaman ekranın alt kısmında "unlocked" yazıyor mu? Yazıyor ise açıktır yazmıyor ise kapalıdır.
hocam ben kilidi açmıştım ama şüpheliyim yinede istiyorsanız miunlock foto ataabilirimkilitliyse attığım rom da işe yaramaz bilginize
Dediğinize göre açık. Romun inmesine az kaldı demişsiniz zaten hocam deneyin. Nasıl yüklendiği hakkında bilginiz var mı?hocam ben kilidi açmıştım ama şüpheliyim yinede istiyorsanız miunlock foto ataabilirim
nasıl yani aslında bunun en başında benim cahil bir kuzenim twrp atmaya çalışmış ama kilidi açmayı başarmış hiç yoktanDediğinize göre açık. Romun inmesine az kaldı demişsiniz zaten hocam deneyin. Nasıl yüklendiği hakkında bilginiz var mı?
evet lütfenFastboot modda cmd ile bl kilidini kontrol etme komutu vardı tam hatırlamıyorum ama bilen birisi varsa atabilir onla kontrol edebilir.
Hocam emin misiniz? Bu uyarı çoğu şey için verilebilirHocam Merhaba Aynı Sorunu Xiaomi Redmi Note 7 telefonuma ime atarken yaşamıştım sorununuz cevabı rom yüklemek vs değil cihazın modem dosyaları zarar görmüş ve çözümü çok basit. Cihazınız Hangi Model ise o modele uygun twrp kurun ve cihazın bloklarını silin hangi modeli kullanıyorsunuz.
Note 7 ,Note8 veya Mi 9 , Mi 9 T gibi cihazlar kullanıyorsanız eğer:
twrp açıkken cmd ile "adb shell" yaz ve aşağıdaki kodları yapıştır ve devam et
dd if=/dev/zero of=/dev/block/bootdevice/by-name/modemst1
dd if=/dev/zero of=/dev/block/bootdevice/by-name/modemst2
dd if=/dev/zero of=/dev/block/bootdevice/by-name/fsg
dd if=/dev/zero of=/dev/block/bootdevice/by-name/fsc
ama cihazın içindeki imeller silinir tekrardan basit bir şekilde ime atabilirsiniz aynı sorunu böyle çözdüm iyi forumlar