- Adım
- Baran
- Cihazım
- oppo Ax7
- Konular
- 1
The system has been destroyed hatası alıyorum.
Moderatör tarafında düzenlendi:
hocam vallaha benim telefonum redmi note 8 açıkçası pek bilmiyorum twrp kurmayı yardım edersen sevinirimHocam Merhaba Aynı Sorunu Xiaomi Redmi Note 7 telefonuma ime atarken yaşamıştım sorununuz cevabı rom yüklemek vs değil cihazın modem dosyaları zarar görmüş ve çözümü çok basit. Cihazınız Hangi Model ise o modele uygun twrp kurun ve cihazın bloklarını silin hangi modeli kullanıyorsunuz.
Note 7 ,Note8 veya Mi 9 , Mi 9 T gibi cihazlar kullanıyorsanız eğer:
twrp açıkken cmd ile "adb shell" yaz ve aşağıdaki kodları yapıştır ve devam et
dd if=/dev/zero of=/dev/block/bootdevice/by-name/modemst1
dd if=/dev/zero of=/dev/block/bootdevice/by-name/modemst2
dd if=/dev/zero of=/dev/block/bootdevice/by-name/fsg
dd if=/dev/zero of=/dev/block/bootdevice/by-name/fsc
ama cihazın içindeki imeller silinir tekrardan basit bir şekilde ime atabilirsiniz aynı sorunu böyle çözdüm iyi forumlar
Yalnız hocam forumda IMEI repair konuları açmak/anlatmak yasak . Farklı platformlar (mesela WhatsApp) üzerinden anlatabilirsinizEminim Hocam Modem Dosyaları Zarar Görmüş Aynı Hatayı Aldım ve sorunu çok kolay bir şekilde çözdüm rom atmayada gerek yok riskli de değil
Hocam indirdiğiniz .tgz uzantılı romu WinRAR veya benzeri uygulama ile klasöre çıkartın images diye bir klasör olması lazım. Eğer böyle bir klasör yerine tek bir dosya varsa onu tekrardan çıkartın taa ki images diye bir klasor görene kadar. Mi flash toolu indirin. Romu seçerken İmages klasörünü değil bir üst klasörü seçin. Cihazı fastboottayken PC ye bağlayın mi flash to cihazı gördukten sonra Clean All seçili olacak şekilde flash tuşuna basın hocam.evet lütfen
bu twrp için bi tarif edermisiniz doğru kurmayı bende adb dosyası var ama twrp dosyasını sildim galibaEminim Hocam Modem Dosyaları Zarar Görmüş Aynı Hatayı Aldım ve sorunu çok kolay bir şekilde çözdüm rom atmayada gerek yok riskli de değil
Adam işim görülsün diye foruma üye olmuş belli herkesi kullanacak sonra forumdan çıkar gider bende ayarım böyle insanlara adam herkesi kullanmak için foruma kayıt olmuş sinirlenirinizi oynatirda delirtirde bosverin takibi bırakınn en iyisiİlk defa sinirlerim yükseldi bir konu için
normalde anlamadığım için bilen insanlara sormak istedimAdam işim görülsün diye foruma üye olmuş belli herkesi kullanacak sonra forumdan çıkar gider bende ayarım böyle insanlara adam herkesi kullanmak için foruma kayıt olmuş sinirlenirinizi oynatirda delirtirde bosverin takibi bırakınn en iyisi
bu twrp için bi tarif edermisiniz doğru kurmayı bende adb dosyası var ama twrp dosyasını sildim galiba
Zaten forumda bu yüzden var ama siz herkesi pervane edip işim görülsünde benim sonra kim naparsa yapsin havasindasiniz yaptığınız iş değil sizin burdaki iyi niyetli insanlari kullanıyorsunuz..!!!normalde anlamadığım için bilen insanlara sormak istedim