- Adım
- Baran
- Cihazım
- oppo Ax7
- Konular
- 1
The system has been destroyed hatası alıyorum.
Moderatör tarafında düzenlendi:
saolun çokteşekkürler yardımda bulunduğunuz için bazı insanlar benim hakkımda yanlış düşünüyorda siz yardımda bulundunuzHocam Recovery - Redmi Note 8 - Twrp 3.3.1-1101 Tek Tuş Yükleme Aracı
forum sitemizden veya youtube Xiaomi redmi note 8 twrp yükleme yazarsanız bir çok kaynakta bilgi bulacaksanınız hatanızın sebebi benim bildiğim kadarıyla modem dosyalarına zarar vermişsiniz Cihazınıza twrp yükleyerek
twrp açıkken cmd ile "adb shell" yaz ve aşağıdaki kodları yapıştır ve devam et
dd if=/dev/zero of=/dev/block/bootdevice/by-name/modemst1
dd if=/dev/zero of=/dev/block/bootdevice/by-name/modemst2
dd if=/dev/zero of=/dev/block/bootdevice/by-name/fsg
dd if=/dev/zero of=/dev/block/bootdevice/by-name/fsc
reboot
buradaki kodları yazıp sorunsuz bir şekilde düzeltebilirsiniz. bu sorununuzu çözecektir
siz öyle düşünüyorsanız siz bilirsiniz ben işim bitince zaten forumda olmaya devam edeceğim ama siz ne diyorsanız diyin bilmediğim konuları tabiki yardımda bulunamam ama cevabını bildiğim birisi sorun yaşıyorsa tabiki yardımda bulunurum sonuçta forum bizim hepimizin bilgilerimizi paylaşmak için bir platform durZaten forumda bu yüzden var ama siz herkesi pervane edip işim görülsünde benim sonra kim naparsa yapsin havasindasiniz yaptığınız iş değil sizin burdaki iyi niyetli insanlari kullanıyorsunuz..!!!
hocam ben bu twrp tek tuşla yükleme aracını her yaptığımda hep hata veriyorHocam Recovery - Redmi Note 8 - Twrp 3.3.1-1101 Tek Tuş Yükleme Aracı
forum sitemizden veya youtube Xiaomi redmi note 8 twrp yükleme yazarsanız bir çok kaynakta bilgi bulacaksanınız hatanızın sebebi benim bildiğim kadarıyla modem dosyalarına zarar vermişsiniz Cihazınıza twrp yükleyerek
twrp açıkken cmd ile "adb shell" yaz ve aşağıdaki kodları yapıştır ve devam et kodları ayrı ayrı tek tek yapıştırıp enterleyin
dd if=/dev/zero of=/dev/block/bootdevice/by-name/modemst1
dd if=/dev/zero of=/dev/block/bootdevice/by-name/modemst2
dd if=/dev/zero of=/dev/block/bootdevice/by-name/fsg
dd if=/dev/zero of=/dev/block/bootdevice/by-name/fsc
reboot
buradaki kodları yazıp sorunsuz bir şekilde düzeltebilirsiniz. bu sorununuzu çözecektir