- Adım
- Baran
- Cihazım
- oppo Ax7
- Konular
- 1
The system has been destroyed hatası alıyorum.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Buradan yazmanız daha uygun olacako zaman bu inince size geri dönerim özelden sağolun teşekkürler
tamam burdan yazarım o zamanBuradan yazmanız daha uygun olacak
3.23 Forumlarda sorun çözümlerinin yine forumda ve herkese açık alanlarda bulunması esastır. Özel mesaj sistemini sadece gerçekten "özel" olması gereken işleriniz için kullanın.Rehber - Forum Kurallarımız
FORUM KURALLARIMIZ 1. Genel Kurallar 1.1. Görev, Yetki ve Sorumluluklar : Site yöneticilerinin, sitenin ve forumun işleyişi ve kuralları konusunda üyeleri bilgilendirme zorunluluğu bulunmamaktadır. Üyeler bu kuralları okuyup uymak zorundadırlar. Forum kurallarına uymayan üyeler hakkında...forum.miuiturkiye.net
Tamamdır rica ederim hocam eğer kilit açıksa fastboot ile bu romun kurulması gerekiyoro zaman bu inince size geri dönerim özelden sağolun teşekkürler
İlk defa sinirlerim yükseldi bir konu içinBoşuna yazıyoruz sanki ya neyse takibi bıraktım ben hadi kolay gelsin büyük ihtimal bl kilidi kapatmıştır yada açıktır cevabını vermiyor
bi hata galiba olmuş tekrardan başlatmış indirmeyi indiği zaman yazarımLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbu romu indirin
Aynen hocam sinirlenmeyinİlk defa sinirlerim yükseldi bir konu için
aslında şu ana kadar pek ısınmadıSıfırdan rom kurulumu yapmanız gerekmektedir. Kurulu olan romunuz bir hataya bağlı olarak çökme yaşıyor. Telefonunuz ısınma yapabilir.
aman hocam biliyorum bende mal olduğumu zaten sizin yardımınıza muhtacımAynen hocam sinirlenmeyin
hocam gönderdiğiniz rom u indirdim 2 dk kaldıBootlader kilidi açık mı