- Adım
- Baran
- Cihazım
- oppo Ax7
- Konular
- 1
The system has been destroyed hatası alıyorum.
Moderatör tarafında düzenlendi:
ah bi ona cevap verse belki bosa cabiliyor ? kac kere sordumCihazınız unlock mu ona da cevap verin
zaten indirdimrecovery romu bence cunku altta flash all bat yazisi yok tgz uzantili fastboot romunu indirin
ewt şu anda da tgz uzantılı global rom var hemde eskiden telefondada ilk alınan da bulunan rom vardıCihazda global rom mu vardı
nasıl yani o nedir acaba onu pek bilmiyorumDm verity devre dışı bırakın ve twrp yükleyip istediğiniz romu kurun mi flash toola gerek yok yani
Hocam mi flash 64 bit ile yüklemeyi deneyin link atmıştım size ilk sayfadaewt şu anda da tgz uzantılı global rom var hemde eskiden telefondada ilk alınan da bulunan rom vardı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nasıl yani o nedir acaba onu pek bilmiyorum
Bilerek mi cevap vermiyorsunuz anlamadım ki?ewt şu anda da tgz uzantılı global rom var hemde eskiden telefondada ilk alınan da bulunan rom vardı
peki bu rom benim telefonuma uyumlumu acaba benimki redmi note 8Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbu romu indirin
Evet ona göre link verdimpeki bu rom benim telefonuma uyumlumu acaba benimki redmi note 8
o zaman bu inince size geri dönerim özelden sağolun teşekkürlerEvet ona göre link verdim