- Adım
- enes
- Cihazım
- xiaomi mi5
- Meslek
- telefon tamiri
- Konular
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bizzat ben söylüyorum. Amacım satışlarınızı baltalamak vs değil fakat kendinizle çelişiyorsunuz. Piyasada çıkma parçalar hariç Xiaomi'nin orjinal parçası bulunmamaktadır. Kim bendeki parçalar orjinaldir diyorsa yalan söylüyordur, böyle birşeyin mümkünatı yoktur. Bu arkadaştan direk olarak Xiaomi den parçaları aldığına dair bir belge beklerim ben. Sattığınız parçalar en üst kalite olabilir hatasız olabilir ama hiçbir zaman orjinal değildir. Orjinal olması in Direk Xiaomi den alınması gereklidir. Gelelim şu kısma orjinal ekrsnda yani çıkma ekranda cam değişikliği yapılıyor demişsiniz, doğru mudur? Cam değişmiş ekran hala orjinal mi oluyor? Lütfen daha dikkatli olalım. Var ise elinizde belgeniz Xiaomi den parça aldığınıza dair neyin nasıl olduğunu öğrenelim ama yok ise bilgi kirliliği yapan sizsiniz, değil mi?
Değil. Şimdi sen diyorsun ki cihazdan çıkan parça orjinal degil biz sıfırlayınca mı orjinal oluyor ?mesleğiniz nedir bilmiyorum ama işin teknik kısmına girince görürsünüz. Cam değişimi nedir nasıl olur bilginiz var mı ne işlem yapılır ? Tek tek bunları anlatamam burada ama gel göstereyim ekranı istediğin kadar teste sok sorun yok. Bilgi kirliliği yapan biz miyiz burada? Xiaomi den belge nedir öyle bir parça satışı yok zaten
Tapatalk kullanarak Mi5s Plus aracılığıyla gönderildi