Satış Tamir, yedek parça satışı ve temini, servis, yazılım ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xiaomiteknikservisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
enes
Cihazım
xiaomi mi5
Meslek
telefon tamiri
Konular
1
Bizzat ben söylüyorum. Amacım satışlarınızı baltalamak vs değil fakat kendinizle çelişiyorsunuz. Piyasada çıkma parçalar hariç Xiaomi'nin orjinal parçası bulunmamaktadır. Kim bendeki parçalar orjinaldir diyorsa yalan söylüyordur, böyle birşeyin mümkünatı yoktur. Bu arkadaştan direk olarak Xiaomi den parçaları aldığına dair bir belge beklerim ben. Sattığınız parçalar en üst kalite olabilir hatasız olabilir ama hiçbir zaman orjinal değildir. Orjinal olması in Direk Xiaomi den alınması gereklidir. Gelelim şu kısma orjinal ekrsnda yani çıkma ekranda cam değişikliği yapılıyor demişsiniz, doğru mudur? Cam değişmiş ekran hala orjinal mi oluyor? Lütfen daha dikkatli olalım. Var ise elinizde belgeniz Xiaomi den parça aldığınıza dair neyin nasıl olduğunu öğrenelim ama yok ise bilgi kirliliği yapan sizsiniz, değil mi?

Değil. Şimdi sen diyorsun ki cihazdan çıkan parça orjinal degil biz sıfırlayınca mı orjinal oluyor ?mesleğiniz nedir bilmiyorum ama işin teknik kısmına girince görürsünüz. Cam değişimi nedir nasıl olur bilginiz var mı ne işlem yapılır ? Tek tek bunları anlatamam burada ama gel göstereyim ekranı istediğin kadar teste sok sorun yok. Bilgi kirliliği yapan biz miyiz burada? Xiaomi den belge nedir öyle bir parça satışı yok zaten

Tapatalk kullanarak Mi5s Plus aracılığıyla gönderildi

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Değil. Şimdi sen diyorsun ki cihazdan çıkan parça orjinal degil biz sıfırlayınca mı orjinal oluyor ?mesleğiniz nedir bilmiyorum ama işin teknik kısmına girince görürsünüz. Cam değişimi nedir nasıl olur bilginiz var mı ne işlem yapılır ? Tek tek bunları anlatamam burada ama gel göstereyim ekranı istediğin kadar teste sok sorun yok. Bilgi kirliliği yapan biz miyiz burada? Xiaomi den belge nedir öyle bir parça satışı yok zaten

Yazımı okumamışsınız hocam galiba, Xiaomi nin çıkma parçaları hariç orjinal parçaları bulunamaz diyorum. Yani cihazlardan çıkan parça orjinal. Fakat sizin camını değiştirdiğiniz ekran artık orjinal olmuyor. Orjinal parça ya çıkma parçadır ya da firma tarafından satılan parçadır. Bakın ne dedim "Sattığınız parçalar en üst kalite olabilir hatasız olabilir ama hiçbir zaman orjinal değildir." Tekrar diyorum orjinal olması için firma tarafından satılması veya çıkma parça olması gereklidir. Camı değiştirilmiş ekran artık orjinal olmamaktadır.

isoomail

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
RedmiNote8
Meslek
Reklamcı
Konular
4
Söyleyenler neyin nasıl olduğunu bilmiyor bilgi kirliliği tamamen. Biz tüm marka modellerin teknik malzemesini satıyoruz.orjinal ekranda cam değişikliği yapılıyor ve Lcd ekran orj olarak kalıyor her model için orj yok zaten biz belirtiyoruz işleme almadan

Selamlar
Yaklaşık 1 ay önce Note 4x ekranını bizzat yerinize gelip değiştirttim. Yine yaklaşık 10 gün önce darbe yokken alttan çatlama yaptı.
Telefonu kızım kullanıyor.
Ne kadar görünürde darbe izi yoksa da mutlaka birşey yapmıştır diyerek çocuğun günahını aldım.
O çatlak gün geçtikçe uzadı, başka köşelerden gelenlerle ortada buluştu. Ben de ne yapsam, size yeni ekran mı taktırsam, AliExpress ten alıp ben mi denesem kararsızlığında kalmıştım.
Şimdi ise öylesine foruma girip bakayım dedim ki ne göreyim. 1 ay önce ekranımız %100 orijinal Çin'den özel olarak getiriyoruz gibi şeyler yazmışken
alıntı yaptığım mesajda ise ekranın üzerindeki camı değiştiriyorum ve bunu uygulama öncesinde herkese bilgi vererek yapıyorum demişsiniz.
Ben böyle bir bilgi verdiğinizi hatırlamıyorum. Bu durumda camın kasıp çatlaması doğal oluyor bence.
Ayrıca ilk mesajınızda halen EKRAN değişimi fiyatları diye yazıyor.
Ekranınızın üzerindeki camı değiştiriyoruz notu da yok.

Bu durumda cam çatlaması konusunda haklı mıyım? Öyle ise ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Haklı değilsem ve ben olayı yanlış anlamışsam ise şimdiden özrümü diler mesajımı silerim.

İyi geceler.

tekfiz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
oguzhan
Cihazım
mi4 LTE
Konular
3
mi4 lte ekran kırık. dokunmatiğin çoğu çalışmıyor. kaça değiştirirsiniz?

xiaomiteknikservisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
enes
Cihazım
xiaomi mi5
Meslek
telefon tamiri
Konular
1
Selamlar
Yaklaşık 1 ay önce Note 4x ekranını bizzat yerinize gelip değiştirttim. Yine yaklaşık 10 gün önce darbe yokken alttan çatlama yaptı.
Ne kadar görünürde darbe izi yoksa da mutlaka birşey yapmıştır diyerek çocuğun günahını aldım.
O çatlak gün geçtikçe uzadı, başka köşelerden gelenlerle ortada buluştu. Ben de ne yapsam, size yeni ekran mı taktırsam, AliExpress ten alıp ben mi denesem kararsızlığında kalmıştım.
Şimdi ise öylesine foruma girip bakayım dedim ki ne göreyim. 1 ay önce ekranımız %100 orijinal Çin'den özel olarak getiriyoruz gibi şeyler yazmışken
alıntı yaptığım mesajda ise ekranın üzerindeki camı değiştiriyorum ve bunu uygulama öncesinde herkese bilgi vererek yapıyorum demişsiniz.
Ben böyle bir bilgi verdiğinizi hatırlamıyorum. Bu durumda camın kasıp çatlaması doğal oluyor bence.

Bu durumda cam çatlaması konusunda haklı mıyım? Öyle ise ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Haklı değilsem ve ben olayı yanlış anlamışsam ise şimdiden özrümü diler mesajımı silerim.

İyi geceler.

Öncelikle yaptığımız işçilik olsun malzeme olsun arkasındayız ve garantisini veriyoruz. Aksi bir durum olsa hiç bu konulara girmem. Ekran kendiliğinden kırılma oranı çok düşüktür hatta şuana kadar ilk defa sizden duyuyorum. Biz mağdur bırakmıyoruz kimseyi geliş fiyatına yapıyoruz yaptığımız çok kişi oldu forumda o kadar arkadaşa yardımcı olduk pek yorum yazan olmadı. Ekran konusunda ise Çin’de sıfırlanıyor bizim o işlemleri yapabilecek makinamız ve teknik bilgimiz bulunmuyor ayrıca her ekran olmuyor bir kaç modelde dediğim İşlemler yapılıyor. Kırık ekran makina yardımıyla üst cam değişimi yapılıyor sadece orijinallik bozulmuyor. Kendimiz ithal ediyoruz tüm yedek parçaları.

xiaomiteknikservisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
enes
Cihazım
xiaomi mi5
Meslek
telefon tamiri
Konular
1

xiaomiteknikservisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
enes
Cihazım
xiaomi mi5
Meslek
telefon tamiri
Konular
1
Selamlar

İyi geceler.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Bu video da fikir olması açısından bakabilirsiniz.

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
mi4 sim kart okuyucu bozuk benim de yalnız yuvasını tamamen söktüm ben ordan ücret verebilir misiniz

xiaomiteknikservisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
enes
Cihazım
xiaomi mi5
Meslek
telefon tamiri
Konular
1
Forumdan bize gelip işlem yaptıran arkadaşların her konuda olumlu veya olumsuz yaptırdığı işlem hakkında yorumlarını yazarlarsa sevinirim. Fiyatları foruma özel oluyor ama mesaj atan malesef yok

xiaomiteknikservisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
enes
Cihazım
xiaomi mi5
Meslek
telefon tamiri
Konular
1
mi4 sim kart okuyucu bozuk benim de yalnız yuvasını tamamen söktüm ben ordan ücret verebilir misiniz

İşlemi ne ile yaptınız. Çok hassas ve çok kondansatör var etrafında zarar verilmemiş ise 70 tl ye yaparız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt