Satış Tamir, yedek parça satışı ve temini, servis, yazılım ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yalsem3344

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
osman
Cihazım
mi6
Konular
0
mi6 ekran fiyatı ne kadar

bdilik

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
Mi 5s
Konular
0
hocam kolay gelsin. Mi 5s Yakınlık sensörü çalışmıyor, ekran parlaklılığını ortam ışığına göre ayarlamıyor ve arama sırasında ekranı kapatmıyor. Sorun nedir acaba ? tahmini ücret ne olabilir ?

alper24

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mi5 , G2
Konular
3
merhaba, piyasadaki tüm ekranların muadil olduğu, orjinal parça bulunmadığı söyleniyor. siz orjinal olduğunu belirtmişsiniz ama nedir tam olarak durum?

xiaomiteknikservisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
enes
Cihazım
xiaomi mi5
Meslek
telefon tamiri
Konular
1
merhaba, piyasadaki tüm ekranların muadil olduğu, orjinal parça bulunmadığı söyleniyor. siz orjinal olduğunu belirtmişsiniz ama nedir tam olarak durum?

Model nedir kardesım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

xiaomiteknikservisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
enes
Cihazım
xiaomi mi5
Meslek
telefon tamiri
Konular
1
hocam kolay gelsin. Mi 5s Yakınlık sensörü çalışmıyor, ekran parlaklılığını ortam ışığına göre ayarlamıyor ve arama sırasında ekranı kapatmıyor. Sorun nedir acaba ? tahmini ücret ne olabilir ?

Cihaz hiç açıldı mı? Sensör değişimi yapılarak sorun çözülecekler. 30 dk içinde yapılır 70 tl ücreti vardır

Tapatalk kullanarak Mi5s Plus aracılığıyla gönderildi

xiaomiteknikservisi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
enes
Cihazım
xiaomi mi5
Meslek
telefon tamiri
Konular
1

Söyleyenler neyin nasıl olduğunu bilmiyor bilgi kirliliği tamamen. Biz tüm marka modellerin teknik malzemesini satıyoruz.orjinal ekranda cam değişikliği yapılıyor ve Lcd ekran orj olarak kalıyor her model için orj yok zaten biz belirtiyoruz işleme almadan

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Söyleyenler neyin nasıl olduğunu bilmiyor bilgi kirliliği tamamen. Biz tüm marka modellerin teknik malzemesini satıyoruz.orjinal ekranda cam değişikliği yapılıyor ve Lcd ekran orj olarak kalıyor her model için orj yok zaten biz belirtiyoruz işleme almadan

Bizzat ben söylüyorum. Amacım satışlarınızı baltalamak vs değil fakat kendinizle çelişiyorsunuz. Piyasada çıkma parçalar hariç Xiaomi'nin orjinal parçası bulunmamaktadır. Kim bendeki parçalar orjinaldir diyorsa yalan söylüyordur, böyle birşeyin mümkünatı yoktur. Bu arkadaştan direk olarak Xiaomi den parçaları aldığına dair bir belge beklerim ben. Sattığınız parçalar en üst kalite olabilir hatasız olabilir ama hiçbir zaman orjinal değildir. Orjinal olması in Direk Xiaomi den alınması gereklidir. Gelelim şu kısma orjinal ekrsnda yani çıkma ekranda cam değişikliği yapılıyor demişsiniz, doğru mudur? Cam değişmiş ekran hala orjinal mi oluyor? Lütfen daha dikkatli olalım. Var ise elinizde belgeniz Xiaomi den parça aldığınıza dair neyin nasıl olduğunu öğrenelim ama yok ise bilgi kirliliği yapan sizsiniz, değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt